Femrat vdesin per sex dhe prap bejne sikur s'duan!

Ela_001

Primus registratum
Re: Femrat vdesin per sex dhe prap bejne sikur s'duan!

A je i sigurte qe u uke dhe i bere llogarite tamam apo ja fute kot.

PAstaj une psh nuk jom ne itali.

Le_Routard

Forumium maestatis

Nje kshu mendo dhe ky shoku im, ja vdes me bo sex po i bi indirejt dhe bo sikur ka datelindjen.

My American woman phoned on Friday, it was her 50th Birthday...think she wants me to screw her before she is too old....

Ela_001

Primus registratum

Pse aty ke 50tshet paske perfundu e? sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif

ezy

Primus registratum

une i her vdes per i cik SEXXXXXXXXXX..... /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] une i her vdes per i cik SEXXXXXXXXXX..... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po te jesh femer ti atehere i rafte pika atyne qe te lejnme ty me vdek

ezy

Primus registratum

femer jom rrushi....dhe gjalle.... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
thanks anyway...

Ela_001

Primus registratum

[qb] femer jom rrushi....dhe gjalle.... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
thanks anyway... [/qb]
ej shyqyr qe doli njera qe e tha. :thumbsup:

grenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
[qb] femer jom rrushi....dhe gjalle.... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
thanks anyway... [/qb]
ej shyqyr qe doli njera qe e tha. :thumbsup: [/qb]
Sa mire se ju jep edhe atyre ""te ndershmeve " me shume "prestigj". Por do plakeni nje dite e do vdisni pastaj e per cfare na e mbajtet qe u shofte ndershmeria "fallco".

loaded

Primus registratum

Ktu ne forum eshte si neper ato garat e varkave me vela...nga te fryje era:"Oburraaa...".Sa thote njoni i gjo qe i dalin ca perkrah...te gjithe te tjeret ja meshtesin nga mrapa... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Neper temat andej nga dashuria te mbajne referate gjithe vetemohim per moralin e mashkullit e femres dhe kush e kush te duket me i ndershmi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Ktej doli kurvlliku mode /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Oburraaa...!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga grenza:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
thanks anyway... [/qb]
ej shyqyr qe doli njera qe e tha. :thumbsup: [/qb]
Sa mire se ju jep edhe atyre ""te ndershmeve " me shume "prestigj". Por do plakeni nje dite e do vdisni pastaj e per cfare na e mbajtet qe u shofte ndershmeria "fallco". [/qb]
Kush e mban kete fallcon?

nick

Primus registratum

Femrat vdesin per seks dhe bejne sikur sduan se kshu u takon te bejne... E ka fajin natyra

ezy

Primus registratum

hey kalamoja.....ahahahahahah.....ju thoni ca te doni,e boni sa te doni si te ndershem.....une per vete sa e bona.....fort e fort....

:thumbsup: :thumbsup:

ac.milan

Primus registratum

PO JU MI GOCA SA NUK KA DAL BENI SIKUR NUK DONI PO PO DOLI JA MERRNI FRYMEN TE SHKRETIT PO SKENI FAJ JU JO KUR JUA JAPIM NE .JU DONI TIU LEME TE DIGJENI ME GISHTA DHE VIBRATORE OSE (ELEKTRIK KUKULL LLASTIK).

ezy

Primus registratum

ahahahahahhahahahahhah........ti nuk thua shyqyr qe ua japim ne juve.... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga milanisti:
[qb] PO JU MI GOCA SA NUK KA DAL BENI SIKUR NUK DONI PO PO DOLI JA MERRNI FRYMEN TE SHKRETIT PO SKENI FAJ JU JO KUR JUA JAPIM NE .JU DONI TIU LEME TE DIGJENI ME GISHTA DHE VIBRATORE OSE (ELEKTRIK KUKULL LLASTIK).
__________________________________________________ [/qb]
1.Miresena erdhe
2.Paske hy me kemben e majt(me gjithese eshte e e veshtire kur ke tre zgjedhje)
3.Per nje cike ju meret fryma .........
4.Federica man'amica.....upss se deshe harova DORIANEN

/pf/images/graemlins/laugh.gif o via suuuu

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]
Fillimisht postuar nga milanisti:
[qb] PO JU MI GOCA SA NUK KA DAL BENI SIKUR NUK DONI PO PO DOLI JA MERRNI FRYMEN TE SHKRETIT PO SKENI FAJ JU JO KUR JUA JAPIM NE .JU DONI TIU LEME TE DIGJENI ME GISHTA DHE VIBRATORE OSE (ELEKTRIK KUKULL LLASTIK).
__________________________________________________ [/qb]
1.Miresena erdhe
2.Paske hy me kemben e majt(me gjithese eshte e e veshtire kur ke tre zgjedhje)
3.Per nje cike ju meret fryma .........
4.Federica man'amica.....upss se deshe harova DORIANEN

/pf/images/graemlins/laugh.gif o via suuuu [/qb]
ahahahahahahahahahahahhaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

kisha bere nje goxha postim po e fshiva pa dashje ... /pf/images/graemlins/frown.gif
gjithsesi, po filloj dhe nje here.
Qe thoni juve shoke dhe shoqe, dje e hapa per here te pare kete teme, dhe kam vdek duke qesh nga ato qe kam lexuar.
Kishte dhe ca qe shkruanin gjera te drejta...
/pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithsesi po ia nis me temen.
Ca duan dhe ca sduan femrat, right? E para, duan respekt dhe ca perkedhelje te dashur meshkuj. Dhe ju lutem , mos na dilni me shpate ne dore duke na bere si te perveluarat e shekullit, sepse nuk eshte ashtu. Per ca flisni nje here, keni qene ndonjehere ne mendjen e ndonje femre, keni qene ndonjehere femer??? JO Athere?! rrini urte dhe na lini ne te flasim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk po them qe femrat nuk duan te bejne SEx, apo sic e quajme neve se na pelqen me shume, te bejne dashuri. Eshte gje normale, dhe biologjikisht natyrale. Kot nuk i kemi ato organe gjenitale qe kemi. Jane per te bere qejf, dhe pse jo, edhe per tu riprodhuar.
Kur neve jemi kaq te perveluara, po juve meshkujt ca jeni?
Une di qe eshte provuar qe femrat mund te durojne me shume se sa meshkujt pa kryer mardhenie sexuale.
Gjithsesi dhe nje gje e fundit qe nuk duhet lene pa permendur eshte opinioni i shoqerise... Me besoni eshte goxha me rendesi, shume nga ju do jene duke menduar tani "crendesi ka ca mendojne te tjeret, rendesi qe une kenaqem dhe une mendoj se eshte e drejte". Nuk eshte aq e lehte...
Ne shoqerine e sotme nje femer me shume experience sexuale quhet K****, kurse nje mashkull, thjeshte me Experience
REaliteti eshte i hidhur...
Pra te nderuar Zoterinj, mjaft na treguat per cfare vdesim NE. Besoj se ne e dime me mire se ju!!!!

spiderman

Primus registratum

hera e dyte qe po me pelqen ti mua!!
jam shume dakord me mendimin tend ku thua se nje femer me experience e quajne k.... dhe nje mashkull thjeshte se ka experience.tani mund te me zgjidhesh nje kureshtje?cfare duan ato buzet e avatarit tend qe rrine duke u lepire,ose thjeshte cfare u mungon? mos me keqkupto te lutem thjeshte nje spjegim kerkoj :thumbsup:

B

briiigi

Guest

nje te puthur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku tjeter te kam pelqyer une ty???
u po se desh harrova : U befsh 100 vjec se paske ditlindjen sot /pf/images/graemlins/smile.gif