Edda, lere moj cunin te rri ne halle, se ashtu dun keta /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga edda:
[qb]qyqja mer xhino kush eshte ajo qe ban sikur sdo[/qb]
Pse do ti EDDA ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga edda:
kush ta mohon dot, puna eshte se ti nuk je femer /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Melissa:
[qb]une gjithmone kam dashur[/qb]
Puna eshte se ajo gjithmon do, por ben sikur s'do. Prap ne tem jemi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga tutu:
[qb]kush ta mohon dot, puna eshte se ti nuk je femer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Melissa:
[qb]une gjithmone kam dashur[/qb]
o te dashme ene pyt /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Pse do ti EDDA ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga edda:
dashke qe t'me le burri tashti qe kemi ndare ftesat e dasmes..qyqja qyqja do qe te bahem gazi botes kyFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]ha se vi un mos e ca koken ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Na thuj iher se na je se m'duket se e njof kte shalsin dhe kte "ba" /pf/images/graemlins/wink.gif
:thumbsup: [/qb]
lolFillimisht postuar nga Proto:
[qb]ore po duan ato duan po me keqja esh kur qurraviten meshkujt per ate pune /pf/images/graemlins/wink.gif ajo esh per turp /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ketu genjeve!!!!!!!Fillimisht postuar nga xhinO:
[qb]Nuk asnje femer ketu ne forum qe nuk do kishte deshire te ishte ne ndonje dhome hoteli duke kaleruar mbi "ate",qe ajo gjithmone e ka dashur,por prap,nuk eshte momenti i duhur![/qb]