femrat tironce me nga nje dashnor???????????

anna

Primus registratum
Re: femrat tironce me nga nje dashnor???????????

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] bo booooooooo shiko kur te smashem prap une. ka thene une qeveri e poshter na hoqi preshin na futi bananen
ninja.gif
unsure.gif
[/qb]
ky ishte citim nga roli eeeee se e bera gabim. jo per ndonje gje po s'para merem as me qeverite e as me ato qe heqin e vejne qeverite.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Po une qe s'kam dashnor mos duhet t'a gjej apo te nderroj qytet
-------------------------------------------------

kjo varet ne se je tironce!

tani mir do beje te nderoje qytet, po mos u merzit nena parti do ta gjej dhe nje per ty
--------------------------------------------------------------------------------

Une tironce jam,po na vute shume ne siklet tani po vras mendje mos nuk jam puro tironce mos...........lere fare

o moira po mos u vi fare ti puna eshte ne eshte e vertet dhe ne do te kesh one on the side pastaj kjo eshte per puro tironcet ose ato qe e heqin veten si puro tironce :tipsy:
wacko.gif

bo booooooooo shiko kur te smashem prap une. ka thene une qeveri e poshter na hoqi preshin na futi bananen /pf/images/graemlins/laugh.gif
wacko.gif
excl.gif
[/qb]
Shi shi ca bohet ktu, kam thon un u qelb dynjoja. E prape na bin ne qafe neve. une per vete jam beqare kshu qe nuk hy fare te kjo kategoria :eek:

Roli, qe na je qep keq ti lale. po pse beratset jane me te mira? Ju u keni ik jashte atdheut dhe ato kerkojne ngrohtesine ne fshatrat perreth /pf/images/graemlins/tongue.gif

roland1

Primus registratum

citim:
Po une qe s'kam dashnor mos duhet t'a gjej apo te nderroj qytet

kjo varet ne se je tironce!

tani mir do beje te nderoje qytet, po mos u merzit nena parti do ta gjej dhe nje per ty

Une tironce jam,po na vute shume ne siklet tani po vras mendje mos nuk jam puro tironce mos...........lere fare

o moira po mos u vi fare ti puna eshte ne eshte e vertet dhe ne do te kesh one on the side pastaj kjo eshte per puro tironcet ose ato qe e heqin veten si puro tironce
bo booooooooo shiko kur te smashem prap une. ka thene une qeveri e poshter na hoqi preshin na futi bananen

Shi shi ca bohet ktu, kam thon un u qelb dynjoja. E prape na bin ne qafe neve. une per vete jam beqare kshu qe nuk hy fare te kjo kategoria

Roli, qe na je qep keq ti lale. po pse beratset jane me te mira? Ju u keni ik jashte atdheut dhe ato kerkojne ngrohtesine ne fshatrat perreth

e jo re jo dhe kete e the o ela, se prisja vallaj :tipsy:
pastaj une vetem sa po kerkoja te ndihmoja moiren as gje tjeter /pf/images/graemlins/frown.gif
help.gif
excl.gif
:tipsy:
e di kush eshte e keqa ne berat se raporti eshte 1 me 3 per meshkujt keshtuqe jane meshkujte ata qe i hedhin syte neper fshatrat verdalle verdalle. :thumbsup:

roland

Primus registratum

ja dhe beracaku tjeter
e dha pergjigjen trak
o ela001 sa personale qe e kthen e uruare sikur s'eshte tema e thashethemeve ketu :tipsy:
s'di njeriu i shkrete me ke ka te beje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

roland

Primus registratum

gelltit nje luge corbe dhe vjelle tere jeten pastaj :smash: :smash:

C'do tironc tone e ka ne shtepi :nje pus,nje carac dhe nje budalle :smash: :smash: .Sa per grate ku ti gjejne te shkretat dashnoret :eek: .Tironcit gruan s'e lene me dale me ble buke e jo me me gjet dashnor.Tironcit gruan e mbajne ne krah,dashnoren ne preher(thone).Po c'fare s'ndodh :Une psh dija nje barcalete sesi shkonte njona me kasapin,per hall...natyrisht,kur morra vesh se burri im shkonte me grun e kasapit.Hajde merri vesh njerezit /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" />

Ela_001

Primus registratum

Ok, hajde bejm thashetheme per beratsit atehere:

Cunat Berats me 5 punetore, lol /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

jo jo me mire vazhdojme me tironset se eshte me mire.
ka me lezet me fol per to

roland

Primus registratum

C'do tironc tone e ka ne shtepi :nje pus,nje carac dhe nje budalle .Sa per grate ku ti gjejne te shkretat dashnoret .Tironcit gruan s'e lene me dale me ble buke e jo me me gjet dashnor.Tironcit gruan e mbajne ne krah,dashnoren ne preher(thone).Po c'fare s'ndodh :Une psh dija nje barcalete sesi shkonte njona me kasapin,per hall...natyrisht,kur morra vesh se burri im shkonte me grun e kasapit.Hajde merri vesh njerezit
------------------------------------------------

ej o moira je e sigurt qe je tironce ti apo jo???
shejtan se mos je nga ndonje katund afer tirones ti se me duket se nuk marrke pyke fare nga tiranlleku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

o harap je madheshtor per koke te tironceve :tipsy:
uuuuupppppppppsssssssssssssss
i did it again-thote ajo kenga e asaj.........

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] jo jo me mire vazhdojme me tironset se eshte me mire.
ka me lezet me fol per to [/qb]
shhhhhhhhhhhht se ja nxorra te palarat dhe shkodraneve ketu.

Ore Tironsa ku jeni ju do mbrohemi ne apo jo?

Se po u mblodhem ju bejm peshk
help.gif
:tipsy: :smash: per kok te beratsave.

Harap, tema ishte e hapur per tiranset por une sugjerova te behj pak diskutim edhe per beratsit meqe hapsi i teme ishte berats. po meqe ti nuk aske durim po e fillojm me juve atehere.

Ca ndodh kur nuk merrje dot pashaportizim per ne rreshen? Te degdisnin ne Shkoder /pf/images/graemlins/tongue.gif

[QB] C'do tironc e ka ne shtepi :nje pus,nje carac dhe nje budalle .Sa per grate ku ti gjejne te shkretat dashnoret .Tironcit gruan s'e lene me dale me ble buke e jo me me gjet dashnor.Tironcit gruan e mbajne ne krah,dashnoren ne preher(thone).Po c'fare s'ndodh :Une psh dija nje barcalete sesi shkonte njona me kasapin,per hall...natyrisht,kur morra vesh se burri im shkonte me grun e kasapit.Hajde merri vesh njerezit
------------------------------------------------

ej o moira je e sigurt qe je tironce ti apo jo???
shejtan se mos je nga ndonje katund afer tirones ti se me duket se nuk marrke pyke fare nga tiranlleku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

/pf/images/graemlins/blush.gif Edhe kete ma thate ju thafte goja per uiski.Po do te me shihni tek kronika E ZEZE......."Perdhunuan nje mashkull".......
ninja.gif
ajo do jem UNE.Por pergjegjsia bie mbi ty ,ndaj ma gjej ti justifikimin me shtetin dhe me burrin.
wacko.gif
: Do t'i shihni ju femrat tironce.......

ReA

Primus registratum

amani mo amani si i veni keto vulat si pa boj me ngjan
wacko.gif
po pse o pishtarin i keni mbajtur tironseve ju :eek: :eek: :eek: :eek:

Guest

Fillimisht postuar nga REA:
[qb] amani mo amani si i veni keto vulat si pa boj me ngjan
wacko.gif
po pse o pishtarin i keni mbajtur tironseve ju :eek: :eek: :eek: :eek: [/qb]
eee juaju her tjeter se ti nxorren tpalamet ktona
biggrin-.gif

roland

Primus registratum

Ore Tironsa ku jeni ju do mbrohemi ne apo jo?

Se po u mblodhem ju bejm peshk per kok te beratsave.

Harap, tema ishte e hapur per tiranset por une sugjerova te behj pak diskutim edhe per beratsit meqe hapsi i teme ishte berats. po meqe ti nuk aske durim po e fillojm me juve atehere.

Ca ndodh kur nuk merrje dot pashaportizim per ne rreshen? Te degdisnin ne Shkoder

o ela vdiqa duke qesh dhe ja u nxorra trurin ketyre te studentave te tjere-ku mi gjen keto pa mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej permbaju temes ok mos kerko te nderosh teme tani. megjithate me pelqen se je tironce me zemer. ej o ela pastaj ti s'hyne tek kjo kategori se ti se ke gjetur burrin njehere, pastaj duhet te gjesh dhe ne dashnor?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
shejtan jam s'me rri goja rehat po se kam me te keq una ela te kam xhan e xhan ok...don't get pissed off
help.gif
help.gif
:tipsy:

H

harap

Guest

roli kjo teme eshte hape per femrat tiranse qe nuk mund te rrine vetem me nje te dashur.
pastaj per shkodranet smund te flas kushdo.ka kushte per te fol per to /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Shef tina si paska mar kot kjo tema.Gerthisni e gerthisni sa te doni,por eshte plotesisht e vertete qe 1 tirans qe shkon neper rrethe,mua me ka ndodhur ne Shkoder psh kam zene nga 2-3 dashnore per njehere vetem prej faktit qe jam tirans,tashi ktyne u vje inat qe rane telef mas tironseve edhe ato sua varin edhe fillojne edhe llapin sii grate e kqija.Fakte fakte duhen jo flisni kot me kot.Pysni pak ato femrat qe kan nga 2- dashnore,jane tiranse apo jane vetem me banim ketu,e perseris jane tiranse apo jane vetem banore ketu

roland

Primus registratum

Shef tina si paska mar kot kjo tema.Gerthisni e gerthisni sa te doni,por eshte plotesisht e vertete qe 1 tirans qe shkon neper rrethe,mua me ka ndodhur ne Shkoder psh kam zene nga 2-3 dashnore per njehere vetem prej faktit qe jam tirans,tashi ktyne u vje inat qe rane telef mas tironseve edhe ato sua varin edhe fillojne edhe llapin sii grate e kqija.Fakte fakte duhen jo flisni kot me kot.Pysni pak ato femrat qe kan nga 2- dashnore,jane tiranse apo jane vetem me banim ketu,e perseris jane tiranse apo jane vetem banore ketu
--------------------------------------------------
o assassino ja ke futur vetes me kete postim te keqen vellai qe nuk e di ku e ke topin.
help.gif

ti do je fakte por dhe ato i dhe vet-meqenese ke pasur 2 ose 3 dashnore? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
excl.gif

lere lere se e po....muhabetin ketu.
qysh re tironco ja fut vetes keshtu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

tironceve i rrufshi radarin juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
ninja.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif