Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

TranofiljA

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ---|-- Meshkujt pergjigjen

Po bisedoja me nje shok qe kishte ra ne hall me gocat. Kur njihte ndonje vajze nepermjet shoqerise a ku di une, per muhabet e shoqeri e ftonte ne kafe dhe ato gjithmone kujtonin se ky po i gjuante /pf/images/graemlins/smile.gif

Si e ftoni nje femer per shoqeri, pa patur shans qe ajo ta keqkuptoje kete ftese per dicka tjeter??

m'a ndihmoni shokun se une nuk kam pergjigje per te /pf/images/graemlins/smile.gif

rO_k

Primus registratum

ja lyp njehere vajzes, pastaj kur e fton per kafe ska pse te dyshoje se po e gjuan /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

i papam plako
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po bisedoja me nje shok qe kishte ra ne hall me gocat. Kur njihte ndonje vajze nepermjet shoqerise a ku di une, per muhabet e shoqeri e ftonte ne kafe dhe ato gjithmone kujtonin se ky po i gjuante /pf/images/graemlins/smile.gif

Si e ftoni nje femer per shoqeri, pa patur shans qe ajo ta keqkuptoje kete ftese per dicka tjeter??

m'a ndihmoni shokun se une nuk kam pergjigje per te /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Shiko si eshte puna. Kur e njef nje femer ne nje ambjent, disko apo diku tjeter, nuk te shkon ne mend me e ftu ne kafe per shoqeri. A kuptove tesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shoqeria mes mashkullit e femres krijohet per nje kohe relativisht te gjate dhe stimul per kete mund te jete gjithcka tjeter pervec se nje kercim sensual. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Ata gocat kane te drejte. Thuji atij shokut gjej sa ma shume shoke qe te gjuani bashke.

picasso

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]
me duket se do ti te ftosh ndonje djal(per...)dhe te mos dukesh si nje teper e modernizuar..ke qejf ta ftosh per shoqeri... /pf/images/graemlins/smirk.gifmua nje here nje vajze me ftoi nje vajze...mbasi i kisha nje lidhje me teper se miqesi...ajo me ftoi te beheshim me shume shoke...(e kushedi ndofta them une do kish funksionuar mes nesh...edhe si shoke apo edhe si lidhje)por une rrefuzova me diosa ppretekse qe do ua them vetem nese mi kerkoni(perndryshe ndofta do ishin te bezdishme!

picasso

Forumium maestatis

p.s une besoj ne miqesi mes nje mashkulli dhe nje femre eee

TranofiljA

Primus registratum

dmth nuk egzistoka si mundesi...sh. faleminderit. Do ti them shokut qe te behesh me shoqe ose duhet te presesh ose duhet ti gjush te gjitha /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

kam pershtypjen (se une nuk e kam aq shok shok /pf/images/graemlins/smile.gif) qe ai thjeshte ka deshire te njohe njerez te rinj, nga nje ane te zgjeroje shoqerine, duke mos perjashtuar mundesine qe edhe te gjeje dike qe i pelqen.

..pavaresisht se une po i jap ca ngjyra humori (ose po mundohem te themi)

personazh

Valoris scriptorum

o droge, eshte situata tipike ku gjonat duhet me nodh para se me fol per to. piquni i her, dy lloqe dy gllonjka e nji t'kecyme (formula kimike kjo) e tu pa tu ba siç thojn elbasanllit /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

egziston gjkithnje mundesia...por qe te kesh nje mik apo nje mike duhet qe te te mbnaje gjithnje lidhur dicka
nje femer dhe nje mashkull mund te rrine bashte edhe vetem per seks...
por kur behet fjale per shoqeri...duhet te kene dicka te perbashke...nuk e di puna...shkolla...ndofta edhe nje rruge e perbashket(apo ajo qe preferoj une paSIONET)
por nuk mund te kerkosh njee njeriu "behemi shok"
me duket patetike...me duket si nje lypsar qe ka nevoj per buk...dhe ashtu nuk mund te kete kurr shoqeri
pasi baza e nje shoqerie...eshte "barazia" e vetmmja gje qe i mban ne rregull ekujlibrat
e nese ti une apo dikush tjeter kerkon direkt apo indirekt nje shoqeri ne asnje lloj motivinga ta qe thashe me siper...pra behu shoqja ime sepse une kam nevoje...atehere behesh inferior(edhe sikur te rrish me lart se ai/ajo)dhe merr nje lloj pamjeje si nje lypsar...

Princesha

Primus registratum

tani qe te kam ber premtimin per martese dua qe vendimet ti marrim bashke /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gifsi thua?

[/ QUOTE ]

gru, he e kape per qafet edhe nji e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

flirtus kujdes

nga nje mik qe te don te miren /pf/images/graemlins/grin.gif

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Shiko si eshte puna. Kur e njef nje femer ne nje ambjent, disko apo diku tjeter, nuk te shkon ne mend me e ftu ne kafe per shoqeri. A kuptove tesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hic s'kuptojm baaaaaa
si kena taku tan me rrah murin edhe mbledh n'nji ven bile

pash nerin na e hek injorancen iher e pergjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kjo nuk osht pytje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

ok pra,

cilat jane genjeshtrat qe meshkujt thon me shpeshe, edhe per te cilata ata jan te bindur se femrat nuk do ta marrin veshe kurr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

O trano nji pytje kisha une. Ky shoku jot pse do me i qit kto gocat per kafe, kot sa per shoqni?

Dhe ne rast se ato po mendojne se ky i gjuan - pune e modhe fort! Nuk besoj se prish ndonje pune, biles nuk eshte ide e keqe, nqs je vertet i interesuar, t'ia besh te qarte kete interes. *gjithmone me stil. Mendoj se i takon mashkullit ta marre hapin e pare, dhe hapi i pare i natyrshem eshte te tregosh interes. Ne ket menyre ia "mbjell faren", ajo do dije vete nese deshiron ta ujise apo jo...

Kondrapedali

Kondrapedali

E dyta - Pse ju te dy i keni avataret me objekte ngacmuese? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Të ngacmon ty ky avatari im? Nuk e ka at qëllim. D.m.th, nuk ka për qëllim të ndalet aty /pf/images/graemlins/devil.gif.