Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

@d@

Primus registratum
Re: Femrat pyesin - - > Meshkujt pergjigjen

Ju ndodh shpesh te mendoni per nje femer tejeter kur beni dashuri me partneren ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ujk, e pranoj qe vij vetem per ju ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni shume te mire, ju dua shume /pf/images/graemlins/lol.gif
nevrezja syve tu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ju ndodh shpesh te mendoni per nje femer tejeter kur beni dashuri me partneren ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ujk, e pranoj qe vij vetem per ju ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni shume te mire, ju dua shume /pf/images/graemlins/lol.gif
nevrezja syve tu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]
me ka ndodh...tre here por ne fakt me ka ndodh pasi po mendoja per ish te dashuren(qe ndoshta sdo e harroj kurr)nderkohe qe po beja dashuri me nje se ciles nuk mund ti kushtoja me teper se maksimumi nje nate apo dy /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahhaah /pf/images/graemlins/laugh.gif
sinqeriteti u shpreh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: boooo preferoja nickun tend te pare, se me kete qe ke tani, me duket shum depresive /pf/images/graemlins/laugh.gif negative /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Jo deri tani jo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

NEVreze, xhaaan xhaaaaaaan. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

@d@

Primus registratum

Kam vene re qe meshkujt dashurojne vetem nje here (here e pare) eshte e vertet? /pf/images/graemlins/angel.gif
Pse nuk merrni me shume kohe pas ndarjes para se te filloni nje lidhje te re?
Ndoshta keshtu kthjelloheni veten dhe nuk lendoni te tjeret !

pinkparadise

Forumium maestatis

me ke e ke moj pink?

[/ QUOTE ]

me ty picaso /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ujku81

Primus registratum

Kam vene re qe meshkujt dashurojne vetem nje here (here e pare) eshte e vertet? /pf/images/graemlins/angel.gif

[/ QUOTE ]

Them se po. /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif <font color="brown"> Naaahhhhhh, s'e besoj. Une s'jam mashkull, ne fakt, /pf/images/graemlins/laugh.gif por meshkujt jane njerez, ne fund te fundit.
Ideja ime eshte qe te gjithe kemi dashuri shume te forta (te verteta) dhe histori kalimtare. Me duket krejt e pabesueshme qe nje mashkull dashuron vetem nje here (per me teper heren e pare) .

Ujku, edhe pse kafshe e rralle, je specie ekzistuese, s'ben dot perjashtim nga natyrorja /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

po ato te tjerat qe vijne mbrapa ça jane ???

plus qe nuk martohen te gjith me dashurin e pare, por kjo nuk do te thot se nuk e duan personin tjeter...

UJKO, me duket se po ja fut kot ti /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ujku81

Primus registratum

E kisha llafin per vetem nje here...ju te gjitha tek hera e pare e mbajtet mendjen. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ncuq, hera e pare ishte hapja e rruges per heret e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam mese e bindur qe dashuria e pare nuk perfundon kurre bashke, lidhja e pare eshte e vertet qe jep gjith zemren, dhe vertet e beson, e shpreson, dhe e i dealizon deri ne ate pike sa mendon se do jete dashuria e jetes tende, e para edhe e fundit...por por por...ne te shumten e rastve lidhja e pare, dmth dashuria e pare nuk perfundojne kurre bashk

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Edhe kjo eshte prape e pabesueshme /pf/images/graemlins/laugh.gif. Lexo cfare kam shkruar me siper, mos ndalo vetem te hera e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif .</font>

ujku81

Primus registratum

Moj sa dyshuese qe jeni, pse ere ca jane meshkujt, kafshe pa ndjenja qe s'mund te dashurojne vetem nje here. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po te ishin kafshe pa ndjenja, do ishte e besueshme qe dashurojne nje here, apo asnjehere. Pikerisht se kane ndjenja (jane njerez), kjo qe thua ti bie poshte qe pa hapur gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

meshkujt jan te till ujko, tjeter thone tjeter bejne tjeter mendojne, edhe ne fund te fundit....jan shum te paket ata qe duan vetem njehere, per te mos thene qe jan me kokerra.

ujku81

Primus registratum

helmthe ja fute kot tani, edhe pa ndjenja edhe dashurojne. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Ohuuuuu kur merrem dhe une me ju, ka burre nene tu mbushe mendjen ju per ket pune. /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

ujku81

Primus registratum

Pse femrat jane ndryshe Pinko?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

na marsh pleshtat ti ore qime cung /pf/images/graemlins/laugh.gif

nese ka femra qe mendojne keshtu, eshte sepse ka meshkuj qe na kan bere te mendojme ne kete menyre, nuk jan te gjith te keqinj, te pa meshirshem edhe pa ndjenja ...por ....nejseeeeeee.....se as un nuk merrem me nje mashkull per kesi gjojnash, se o fol o mur e fol o gur /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

helmthe ja fute kot tani, edhe pa ndjenja edhe dashurojne. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Nuk ia kam futur kot jo, po sot paske shume pune per te qene ne gjendje te lexosh mes rreshtash /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>