Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Blendi

Primus registratum
Re: Femrat pyesin- - - - - - > Meshkujt pergjigjen

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam nje pytje te hajrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça mendoni ju meshkujt nese e dashura juaj do te simulonte /pf/images/graemlins/lol.gif

dmth jeni me nje femer, gjithshka eshte OK nga ana juaj, por fatkeqesisht ju nuk i pershtateni seksualisht, athere kjo femra, mqse ju don fort, SIMULON per tju bere qefin, edhe per tju bere te ndiheni gjithmon nje hamshor /pf/images/graemlins/laugh.gif (po ça te simulumi /pf/images/graemlins/laugh.gif )

tani si thoni ju, me mire ajo te vazhdoj te simuloj, ju mos dini asgje qe ajo simulon, dhe gjithshka eshte Ok, biles kjo do te ishte nje prove dashurie, perderisa ajo jo vetem nuk ju le, por biles ben sikur i pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Apo preferoni, qe ajo tju preki ne egon tuaj skandaloze, edhe tju thot i dashur te dua fort, por sinqerisht nuk ndjej asgje, apo tju leri, apo preferoni te shohi tavanin gjat aktit /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une them Pink, ajo femra duhet te gjeje nje me te cilin nuk ka nevoje te stimuloje. Kam stimuluar une me nje te huaj qe nuk dinte fare se me merziti. Doja gjum e vlla. Epo nuk kisha genjyer asnjehere kaq "seriozisht". /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

veshet pibeZ dhe nevi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Shqiperohu pak se nuk e kuptova mire ndarjen ne dy te varianteve seksuale ne krevat.

ujku81

Primus registratum

Blendo thuhet simulim jo stimulim vella, stimulimi osht tjeter gje. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me shkrive me ate punen e gjumit, aaaa sa siklet qe eshte kur te flihet (dhe nuk te ngrihet). /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

nothing

Primus registratum

ku di un si prishesh ti geshtenjeze...

ka femra qe kur i vjen momenti ne fjal fillojm e knojn ate kongen e mamit kur jan ne kulmin ka te tjera qe e kan me marje fryme...

ujku81

Primus registratum

Ka qe dhe te kafshojne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Tani e kuptoj deshiren e Britney'it per tu vetedeklaruar publikisht e boterisht e virgjer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nevo more vesh gje ti?

pinkparadise

Forumium maestatis

Blendo thuhet simulim jo stimulim vella, stimulimi osht tjeter gje. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me shkrive me ate punen e gjumit, aaaa sa siklet qe eshte kur te flihet (dhe nuk te ngrihet). /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif qesh me lot

nothing

Primus registratum

e drejt ujku /pf/images/graemlins/lol.gif

geshtenjeze... po ti kuklle apo e ke me variantin e kokes nen jastik ti e ste nigjohet i llaf...?

ujku81

Primus registratum

Qesh ti qesh po une kam bo ni sherr njehere. Se kur tjetri s'ka qejf ty te behet me shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

asgji mi /pf/images/graemlins/booki.gif edhe ta imagjinosh qe i kam lexu 10 here deri tani /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

nothing

Primus registratum

geshtenjeza e ti nev... ndofta skeni qelluar akoma me meshkuj qe ju bojn te k'noni

skuptoj pse kaq ironi...

ana karenina

Primus registratum

Ndoshta sepse ia vlen me teper te tallesh se te degjosh pergjigjet e tua, me fal pyetjet doja te thoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

geshtenjeza e ti nev... ndofta skeni qelluar akoma me meshkuj qe ju bojn te k'noni

skuptoj pse kaq ironi...

[/ QUOTE ]

e si arrite ti ne kete perfundim ? te besh ironi duhet te jesh shume e zgjuar edhe une kam ardh per te mesuar ke kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

hajt mos u zini. Boni pytje, merrni pergjigje.

ana karenina

Primus registratum

Une te kam bo 3 pytje deri tani e ti me ke injoruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Blendi, kam nje pytej personale per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif je i vetedishem per shamrmin dhe suksesin qe ke me ate buzqeshje? /pf/images/graemlins/laugh.gif