Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

soni2

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt pergjigjen

kina ka kineze te mira çte bejme ne te shkretet mekataret eternel

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
UNE NUK I RASH KINES. Ti pyet se si do mendoja per nje femer me te cilen flija qe naten e pare?

Prandaj thash, varet se c'vazhdim ka historia. Po ta them shume ndershmerisht, per nje nuk mendoj fare se nuk e njoh as nuk e kam pare me, di vetem qe eshte ne Houston, Texas.

Per nje tjeter mendoj se eshte tip, se ne fakt eshte, eshte braziljane dhe e shof ndonjehere. As ajo nuk mendon per mua, eshte e lire seksualisht, s'mban liste ajo.

Nje tjeter e du fort se jemi miq te mire (etj).

A bie konsiderata kur femra fle naten e pare? Pergjithesisht po, por ka edhe nga ato femra plot sharm qe te bejne te biesh brenda me to, mjafton nje nate. keto jane specie shume e rralle.

Nuk e di si eshte ne Shqiperi se nuk kam dale andej, por ketu ne amerike keto gjera nuk jane aq te rralla. E kam fjalen kur merr nje goce nga klubi ne shtepi. Nuk them se jane rutine, por ndodhin.

[/ QUOTE ]

Ok Kjo eshte pergjigja qe prisja nga te gjithe. Ju andej ne Tirane keni shume pune per te bere ,djema!!!!!

Me vjen keq ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po mendohem per nje pyetje tjeter /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif
Uffff jam shume e lire ne shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

'k eshte shkurt per OK ktu te une (se mos ka nevoje per shkurtim!) /pf/images/graemlins/smile.gif me fal

marina s.

Forumium maestatis

s'ka gje per te kekruar falje! /pf/images/graemlins/wave.gif

/pf/images/graemlins/frown.gif( Po pyetjes sime pse nuk ju pergjigjet...
Une jam allnu me kete temen ketu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ujku81

Primus registratum

Beje dhe njehere se u be lemsh ketu, 20 pyesin 5 pergjigjen. Hyn dhe Scopioni ne mes pastaj me batuta e hajde merru vesh. /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Dahlia,shijoje mengjesin .. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ta bej dhe une nje pyetje shpejt e shpejt.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
C'mendoni per meshkujt kur i shikoni ne plazh ...Disa me qime ne gjoks dhe disa pa qime fare.. /pf/images/graemlins/shrug.gif Te jete ceshtje hormonesh..?
Para disa ditesh po shikoja nje ndeshje boksi ...2 zezake te peshave te renda ,nuk kishin fare qime ne trup(nga mesi e lart), por me nje fizik te mrekullueshem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif A thua se keta te jene me pak meshkuj se ata leshatoret..??

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja kjo ishte.. /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif Dahlia,shijoje mengjesin .. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ta bej dhe une nje pyetje shpejt e shpejt.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
C'mendoni per meshkujt kur i shikoni ne plazh ...Disa me qime ne gjoks dhe disa pa qime fare.. /pf/images/graemlins/shrug.gif Te jete ceshtje hormonesh..?
Para disa ditesh po shikoja nje ndeshje boksi ...2 zezake te peshave te renda ,nuk kishin fare qime ne trup(nga mesi e lart), por me nje fizik te mrekullueshem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif A thua se keta te jene me pak meshkuj se ata leshatoret..??

[/ QUOTE ]

Tani ca pergjigje do ti goce, nga meshkujt apo nga femrat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une mendoj se eshte thjesht ceshtje kujdesi per veten e paraqitjeje, kush ka nje trup te bukur e kujdeset per te, do qe te jete sa me perfekt ne raport me look. Pastaj mashkullit i ka lezet pak leshator, Ujk ca batute mer, mos me akuzo kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pytje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse meshkujt e kan maman pik te dobet ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Moira kjo osht pytje per femrat, ne kur vemi ne plazh nuk shofim meshkujt e tjere. /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithsesi osht kryesisht ceshtje hormonesh, une p.sh i ngjaj shume Ujkut qe kam vene tek avatari. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Scorje hera e pare qe nuk thua batute, ke fillu me u bo cun serioz. /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Kush eshte ai mashkull qe te ka rrejt mi qe thote qe ka mamane pike te dobet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mendoj se terhiqen nga seksi i kundert, ashtu si dhe vajzat qe jane me te aferta me baballaret.

ujku81

Primus registratum

Se mamaja ne pergjithesi eshte me tolerante, te kupton dhe te toleron.

Plus per personin tim kur isha i vogel ishte gjithmone mami qe mi jepte leket (ja merrte babit dhe mi jepte dhe mua dhe vellait). /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Flm Scorpio
Flm Uku... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani ,pyetja eshte per ju meshkujt ,se per ti pare i shoh vete une .Jam kureshtare te di ne depilohen (sic del konkluzion nga Scorpions) ,apo ceshtje hormonesh(sic thote ujku) /pf/images/graemlins/laugh.gif...????

S

Scorpion

Guest

Une depiloj fytyren 2 ose 3 here ne jave Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka meshkuj e meshkuj, dhe depilohen ti Moira, pune qejfi e pune femrash si i thone, si tua ndjeje, une per vete jo, s'kam shume qime ne lekure /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ceshtje hormonesh. Nuk perjashtohet fakti qe ndonje te depilohet, po ketu ne Shqiperi nuk para ndodh se te vene vulen "pede". /pf/images/graemlins/smile.gif

Pastaj ka dhe s'kane lesh fare, jane qose. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/shrug.gif atehere ju thoni qe ata machot me trup te bukur jane te gjithe pede**...??? /pf/images/graemlins/frown.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e besoj .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jo mi vajze s thote njeri ashtu qe jane pede, por ketu ne Shqiperi ka nje tip mentaliteti qe te gjithe deshirojne ta kene trupin e bukur dhe pa qime, por kur shohin te tjeret u vene vulen.

ujku81

Primus registratum

Jo de une nuk them keshtu, po mentaliteti katunar ketu tek ne keshtu eshte.

/pf/images/graemlins/laugh.gif Per mentalitetin katnar ,as femra s'duhet te depilohet..megjithate ... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif Per mentalitetin katnar ,as femra s'duhet te depilohet..megjithate ... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Prandaj jane majmunet ne zhdukje /pf/images/graemlins/laugh.gif