Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt pergjigjen
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
UNE NUK I RASH KINES. Ti pyet se si do mendoja per nje femer me te cilen flija qe naten e pare?
Prandaj thash, varet se c'vazhdim ka historia. Po ta them shume ndershmerisht, per nje nuk mendoj fare se nuk e njoh as nuk e kam pare me, di vetem qe eshte ne Houston, Texas.
Per nje tjeter mendoj se eshte tip, se ne fakt eshte, eshte braziljane dhe e shof ndonjehere. As ajo nuk mendon per mua, eshte e lire seksualisht, s'mban liste ajo.
Nje tjeter e du fort se jemi miq te mire (etj).
A bie konsiderata kur femra fle naten e pare? Pergjithesisht po, por ka edhe nga ato femra plot sharm qe te bejne te biesh brenda me to, mjafton nje nate. keto jane specie shume e rralle.
Nuk e di si eshte ne Shqiperi se nuk kam dale andej, por ketu ne amerike keto gjera nuk jane aq te rralla. E kam fjalen kur merr nje goce nga klubi ne shtepi. Nuk them se jane rutine, por ndodhin.
[/ QUOTE ]
Ok Kjo eshte pergjigja qe prisja nga te gjithe. Ju andej ne Tirane keni shume pune per te bere ,djema!!!!!
Me vjen keq ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po mendohem per nje pyetje tjeter /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif
Uffff jam shume e lire ne shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif