Femrat perdhunojne meshkujt...

dr love

Locus omnem
Le ta provojne edhe meshkujt se cfare do te thote perdhunim. Mund te duket si gje e mire ne pamje te pare e megjithate fjala perdhunim nenkupton edhe se behet pa e dashur, pra ai qe e peson nuk e do dhe nuk e pelqen veprimin. Keshtu qe s'mund te jete gje e mire.
A ndodh...?, ndodh!

Sa per humor pastaj, mua do te me pelqente te me perdhunonte ndonje aktore e famshme dhe me vone ta hidhja ne gjyq e t'i shkeputja nje shume te madhe demshperblimi. Cfare pazari e? :p

cfare imagjinate?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Hektor12

Locus omnem
hahahah se di po se ku kam lexuar qe ne amerike 3 femra perdhunuan nje djale dhe ai u shtrua ne psikiatri me trauma ...

Hektor12

Locus omnem
970832_572138859503995_2058815438_n.jpg

joetisti_

Locus omnem
Une kam pare nje video ku nje vajze(rreth 20 dhe djali 17) u perpoq te perdhunoje nje djale. Ai u mbrojt edhe ne fund ajo e qelloi dhe iku. Pse s'me ndodhi mua.................. :bang:

joetisti_

Locus omnem
Ajo vajza ne video, pervec karakterit mashkullor qe e bente me pak terheqese, ishte yll. E une e kisha fjalen per kohen kur une isha sa ai djali. Kurse tani s'me pelqen te me perdhunoje as edhe nje 20 vjecare.