Femrat perdhunojne meshkujt...

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Arco /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

he sensoret ne tilt ktej eeeeeeeee /pf/images/graemlins/lol.gif

noto cfar ben mor burr i dheut...mbaje cik veten /pf/images/graemlins/smash.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Noto sjemi te tema ime ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif detajet sjepen publikisht asiher se si dihet kush lexo /pf/images/graemlins/laugh.gif leqe na prish pune dhe me hedhjen e karremave virtual /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kendoi si soprano grifsha jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

jo jo s'esht soprano aktualja, e ka te veçant /pf/images/graemlins/wub.gif

me ka bo dhe sopranen po si shkonte hiç... e per mos me prish qef i vej doren ngoj te ma kafshoj e molto melio /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arco... na trego noi gjo mer vetem te blesh ti e te pysesh... ahh se harova dhe te puthesh LiPS... e mu...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahhahah edhe nga une edhe nga arco do puthje mer edepsez /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

E ti pse sputh asiher?? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

i_own_u

Primus registratum

boooooo se si m'duket

mbaj mend kam puth i her Sceptic... me boni si shpirti keq dhe e kançelova direkt

uaa me tha po te pakten ate shkrimin me putheje te mos e hiqje... e qe atehere skam puth mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse LiPS... ti ç'ndjen kur dikush te puth...? se mu me t'thon te drejten sme bo as kaldo e as fredo /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

kur mputh ktu??? normal mo ca te me bej ...asigjo..

po arcon e kam puthur live ndaj e ndjej tamam /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ashtu po... esht tjeter gjo pershembull kur hap tel. n'mjes e shikon nje SMS te dashnores te tipit mwahh me thithje azzon /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Arco perdori gjuhen...? apo thjesht ke faqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

faqet faqet /pf/images/graemlins/laugh.gif aman se e kam sh te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ta besoj shum djal i mir duket...

po sikur Arco... nje dit te thot ty LiPS qe kam nevoj te me ndihmosh, sepse me duket se jam kthyer etero po sjam i sigurt

ti do ja japesh...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo s'funksionon kshu...

^^MIA^^

Forumium maestatis

sfunksionon kshu mo derr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka me ke ta provoje plot ai po u be hetero /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ika kafshe me fjet gjume se mbarova ..ec i tputhme pa te ndjer /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

i_own_u

Primus registratum

pyta me, se su bo qameti... vetem mos na e trash zonin tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

n'fakt femrave Shqiptare i pelqen shoqeria me Homoseksualet per faktin se sja kerkojn /pf/images/graemlins/tonguee.gif

kshu thojn po sja kam iden

nga iku ai...? me duket se u violentoka keq fare ai qe s'dha mo pergjigje... djal delikat dreqi /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

ike LiPS...?

gjith t'mirat amore /pf/images/graemlins/smile.gif

na /pf/images/graemlins/kiss.gif ku ta ndjen, ose me mir ku ke nevoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

egil

Primus registratum

pa pa pa plasen cokollatat edhe knej. Ej po avash se mos tia filloni me NET sex masanej se turp /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/ooo.gif

joetisti_

Locus omnem
Le ta provojne edhe meshkujt se cfare do te thote perdhunim. Mund te duket si gje e mire ne pamje te pare e megjithate fjala perdhunim nenkupton edhe se behet pa e dashur, pra ai qe e peson nuk e do dhe nuk e pelqen veprimin. Keshtu qe s'mund te jete gje e mire.
A ndodh...?, ndodh!

Sa per humor pastaj, mua do te me pelqente te me perdhunonte ndonje aktore e famshme dhe me vone ta hidhja ne gjyq e t'i shkeputja nje shume te madhe demshperblimi. Cfare pazari e? :p