Femrat perdhunojne meshkujt...

i_own_u

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

me gryket...?... keq muhabeti... mesiguri do ket perdor biberon, e ka bo rahat per 7 pal qefe /pf/images/graemlins/smile.gif

pppppaa

Primus registratum

Ti Noto qe tall trapin me ate fatkeqin ta dhont ne ty pernia qe ta vush dhe ti tmerrin, ankthin dhe makabritetin qe ka perjetu ai... Ishallah t'perdhunofshin tre here n'dite, jo nji.... se vetem ashtu ia kupton brengen atij... Te shofim masanej do tallesh apo jo ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

me i dor ke plaçka te shkruj kte... larg qoft /pf/images/graemlins/smile.gif

pastaj qe femra te me perdhunoj mu duhet me qen içik si me thon, simpatike Poster... se te jet e shpifme si thot ai ska me ma lujt venit hiç ta garantoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

E po paske qen burr i lig, s'kom ca te t'them...
Po burri dhe vetem per kombin qe ka, e thote nji "E pesofsh ti ishallah..." E lexova shkrimin tat dhe si s'pash me i ven qe te m'kishe shajt mrapsht...

Ca esht bo kjo bote kshu me jahu. Pa nerv fare... S'e thote robi llafin e lig per qamet.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ktu u hap muhabeti si pa dashje e femres shemtut qe t'perdhunon /pf/images/graemlins/smile.gif

apo ti se ke problem ket gjo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

vetem te perdhunohem iher thu /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

po ti noto cpreferenca ke per perdhunimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

e kam shkruajtur tek faqja tjeter LiPS...

gjithsesi... essere violentato da te, e un onore /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

pertoja me lexu ishin sh faqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

hahahhahaha,cne kaq onore ca je duke imagjinuar ti shejtan /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

hahahahaha

sta them... prit ti jo direkt tek shkrimi i 2 te dish per imagjinaten time /pf/images/graemlins/laugh.gif

te ka shku noi her menia te violentosh LiPS...? te drejten

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me komshiun seksi qe kam perballe edhe mka shku /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

sa timada je LiPS... ti me dole si ato tashi ''qefi ma ka po culo sma mban'' /pf/images/graemlins/smile.gif

as komshiun sje n'gjendje te violentosh mi...?

don ta tregoj i stil si me ja bo...?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Eshte too hot ai,e kam mendu nje strategji po te thashe qe sbej gjera jashte rruges se drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

hidhe iher strategjin tate

i_own_u

Primus registratum

qe ti e kishe nje strategji se veja ne dyshim /pf/images/graemlins/laugh.gif

un te k'shilloj kte... ruaje nje dit kur te jesh vetem ne shtepi e kur shikon qe ai po mer drejtimin per ne shtepi, nxir Wiskin jasht dhe mbylle deren /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ruaje nese ai zdo vij ne drejtim te deres me te thon qe ke lon qenin jasht... ti fillo e ulerit Wiskiiii uaaa mami çu be Wiskiiiiii

e them se viktima ska rrug zgjidhje do vi e do trokasi... asigurohu qe se ka frik qenin kuptohet /pf/images/graemlins/lol.gif

e ti do jesh e pregatitur per kte okazion... d.m.th nje kanotiere te gjat dhe nje pal perizoma zdo ishte keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

them se zdo ngelesh e zhgenjyer... ka me te violentu ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

tashi pa ta perserit 2 her me trego strategjin tate /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

1.komshiun e kam te pallati perballe dhe vjen gjithmone te bej palester te ajo shpia ,pra sjeton aty dhe duhet me e rujt kur vjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

2.strategjia ime ishte qe ta shifja kur kishte ardh ne shpi,ti shkoja ti trokisja te dera per far kosi /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

baaaahh un me fjalen komshi... kuptoj ato 3 hyrje qe kam ne katin tim LiPS e ato qe jetojn ne nje kat me lart apo me posht thjesht banon ne pallat

po ky kingu qeka n'hon mi goc... nejse, jo keq ajo e fares kosit /pf/images/graemlins/laugh.gif

po studioje mir se me fjalen Far qe ne prezantim esht içik si harbut'she dreqi e mori /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

tmerri ka qene kur bente seks ai te palestra me nje femer dhe ajo qe renkonte sa e degjonte gjithe rruga e ngrinin koken /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush e di si e ka perdhunu ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

epo s'varet nga ai... do ket qen ajo shum sensibile /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos me thuj qe ti ruhesh kur te vjen momenti te bosh sopranen LiPS /pf/images/graemlins/laugh.gif

po per karakter qe ke them se po i pe sikur dhe nje piccolo dubio ne ftyr ktij robit... ke per tu zhduk me vrap /pf/images/graemlins/tonguee.gif

p.s. po mu kur ke n'men me m'violentu... keq per te ulerit qeke ti kshu /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pa tpa scoj gje ne mendje,pastaj ti kam thene preferencat e mia per nje mashkull.Ky komshiu eshte shuuuuuuuuuuume masshhhhhhhhhhhhkulllllllllll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Soprane me ze te ngjirur jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ti zemer e ke zerin shume sensual /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

i_own_u

Primus registratum

aha me ze te ngjirur... te me thoje qe kam nevoj per nje jastek ne ftyr do me kishe pa qe sonde /pf/images/graemlins/smile.gif

un kur shkoj ne opera, shkoj per qef LiPS... nejse /pf/images/graemlins/tonguee.gif

te shtunen e ndjeva veten içik si te violentuar me boni Grifsha çar i tha truni /pf/images/graemlins/smile.gif

po ti kur e ke violentu heren e fundit... spo flasim per dashni po per sex violent mos harrosh /pf/images/graemlins/laugh.gif