Femrat perdhunojne meshkujt...

OROSHI

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] po ku marrin vesh keto!!!ti c'ke...vazhdo ashtu si te kam mesuar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si?e ke mesuar? :devil:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] eeee po se them dot se pastaj...he he he :devil: [/qb]
edhe une ..he he he mi,jo vetem ai! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

oroshi osht bo keq ne boj kujdes kur e kerko ne forum se ka fillu me bredh keshilli i lagjes forumeve e te prishin biografine /pf/images/graemlins/laugh.gif Une per vete fillova me thon qe jam i virgjer se si shume po vertiteshin rrotull e po perfundojme ne ndonje internim :smash: :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

ore orosh une dakord jam vajze punetore, por e kam thene qe jam punetore sistematike /pf/images/graemlins/laugh.gif
MLK kot e ke une e ti e kemi te sigurte internimin.puna eshte se ia paska qejfi dhe oroshit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Problemi eshte moj denna se ne internim seç paskan çuar ca zezake tani eshte muhabeti qe po te zura ta.... e sikur spo ma mbaka se dhe me vrap su iket dot atyre /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse ti femer je ne çoku nuk del me shume humbje :lol: :lol: Nuk po them me teper se perveçse ne internim kam frik se me fusin ne ke lista e te djegurve /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

po ne jemi rrace e forte.nuk pyesim.ty max te behet perdhunimi me i larmishem kurse une...une kam pershtypjen do nderroj ca rolin /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo mu nuk ma mban se me ka dal nomi tani qe sa here shkruj e boj keshtu qe e di qe do me sulen /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj apo nuk i kan qef te djegmit ne internim e tani qe e ka mor vesh ne kshilli lagjes qe jam i djeg kam frik se do ma fusin ne kete ne biografi. Mjere une çi bera vetes :smash: :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

ti?!!!po une cfare duhet te them?hajt mo do bejme si do bejme tani... :shrug: sdq mos e vrit mendjen.une nuk do te le ne balte /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po ku ka balte ne internim nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ka ore si s'ka.aty ku do na cojne ne cfare nuk ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Balte nuk ka nje here se ska çezma fare, maksimumi mund te gjesh uje glina me gaz po ne ate me mik :tipsy:

epiphany

Primus registratum

dhe ti mendon qe une aty nuk do gjej miq? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po se more vesh ça miqsh ishin? :eek: Nga ata qe u duken vetem syte naten :lol:

Princesha

Primus registratum

Denna, mlk-ne e paske ba zhari /pf/images/graemlins/laugh.gif , fillo tash me tjert sidomos me disa qe na bajn si trima, ulja icik hunden /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

zhari, i djek, plak, qe ben per dite, stereotip papa çpaskemi qene ne shqiptaret per te te vene epitete pa te njoft, imagjino me e njoft tjetrin /pf/images/graemlins/tongue.gif Po mire keta nga Evropa jugore po dhe ju nga veriu nuk mesuat me pa punet tuja? :eek: Nuk guxo robi me perdhunu se do fus hundet gjithe dynjoja :idea: Tema ishte me perdhuno jo me bo orgji keshtu qe nuk ka ven per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

s'jena mangut jo /pf/images/graemlins/wink.gif , manej ca ke, un vec sa desha me than se te ka ba denna zhari, edhe kshu me vazhdu me tjert kurgja tjeter, pse me te ardh keq ty kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

keq po me vje se po dun te gjithe me u perzi me perdhunime ne ata qe jane kundra ne qe i kritikojne /pf/images/graemlins/wink.gif Une per vete kur sme pelqe Baseball-i nuk ik me pa ndeshje ne stadium apo te harxhoj kohen ne televizor, kurse ketu ata qe kritikojne me teper si per çudi i shef me shpesh te tema erosit :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

o rozalina po me ke thua ti duhet te filloj te punoj tani? vetem se ka dhe nje problem.kete MLK s'po ma ben zemra ta leshoj.i duhet dhe pak trajtim.pastaj sikur u afeksionova dreqin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

denna, fillo me ata qe ju krruhet, e din vet ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

mlk, un ste thash per vete e para e puns, manej te erosi nuk e di se futet kush per seriozitet (mos i merr gjanat kaq seriozisht mor djal :confused: )