FEMRAT- Meshkujt DHE LODRAT...

Re: FEMRAT- Meshkujt DHE LODRAT...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ec aty Neo,jepiiiiiiiiiiiiiiii! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordele cfare ke,ke te vjella???
Shif lodrat atehere! [/qb]
Pse, keto jane dy alternativat e mundura?!

Nc, nc, nc, nc sa larg! [/qb]
E di qe nuk dy alternativat e veteme,por kur nuk te afrohet kerkush,ose,pelqimi i idese se se qenit singel,dhe per te plotesuar nevojat biologjike,o do shkosh ne pub dhe i pari qe do te afrohet do shkosh me te,ne te kundert te ngelen dy alternativat!!?!
Nuk e kam personale me ty,se as nuk te njoh! /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Nese do jepja mendimin tim pa u grricur me asnjeren (kam vendosur te mos jem me thumbues /pf/images/graemlins/tongue.gif ) do te thoja se perdorimi i ketyre "lodrave" apo si quhen ndryshe "Sex Toys" mund te kete arsye te ndryshme, qe mund te jene me qindra dhe nuk mund te thuhet kurresesi se ate e bejne vetem femrat e vetmuara pa partner. Kjo eshte nje zgjedhje dhe deshire personale, ku nje femer mund te ndjeje deshiren te perdore te tilla gjera edhe se mund te kete nje partner. Gjithashtu keto lodra perdoren dhe nga cifte ne aktivitetin e tyre seksual; kjo eshte nje nga menyrat e variacionit seksual. Pas ketyre nuk duhet te mohojme se shume femra mund t'i perdorin keto per arsyen e vetme se nuk kane partnerin e duhur, ose nuk e gjejne dot ate, ose se nje partner nuk i kenaq sa duhet seksualisht. E ka idene ndonje ketu se sa eshte perqindja e femrave qe nuk jane te kenaqura seksualisht, apo qe nuk kane perjetuar kurre nje orgazem, edhe se mund te kene vite aktivitet seksual. Per mua keto duhet te pranohen dhe ne asnje rast nuk mund te paragjykohet nje femer, e cila i perdor ato. Ndoshta mund te kisha ndonje rezerve per ato mjetet qe perdorin sado-mazokistet, por perseri nuk kam nje mendim definitiv per to.

:)

tushi

Valoris scriptorum

Neo Pas ketyre nuk duhet te mohojme se shume femra mund t'i perdorin keto per arsyen e vetme se nuk kane partnerin e duhur, ose nuk e gjejne dot ate, ose se nje partner nuk i kenaq sa duhet seksualisht. E ka idene ndonje ketu se sa eshte perqindja e femrave qe nuk jane te kenaqura seksualisht, apo qe nuk kane perjetuar kurre nje orgazem, edhe se mund te kene vite aktivitet seksual. Per mua keto duhet te pranohen dhe ne asnje rast nuk mund te paragjykohet nje femer, e cila i perdor ato. Pa dyshim qe jam dakort me ty Neo por kjo na ve para pergjegjesise.Sikur ne te kryenim detyren tone si mashkuj nuk them se do te eliminoheshin por perdorimi i tyre do binte ndjeshem.Pastaj te mos harrojme se ne i kemi te gjitha mjetet qe mos ti leme femrat te shkojne deri aty siç eshte psh <GJUHA> Ju kujtoj se shum poete i kan shkru gjuhes per vlerat e saj te pamohueshme gjuha jone sa e mire sa e embel sa e dlire Kjoft mallku aj bir shqiptari qe ket gjuhe te perendis trashegim qe na la i pari trashegim s'ja len ai grues etj etj Ju baj thirrje ndergjegjes se gjithe mashkujve per ket problem

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

TUSHI RRUSHI RRAPATUSHI nuk eshte se lodrat qe perdorin keto zoxhkat e sotme na zevendesojne se si origjinali ska por thjeshte eshte nje eksperience e re dhe pse jo dashuri me dicka jo MISH gjithckla ndodh ne ket bote ketu po shef specie te rralla dit per dit gjithsesi gjeja natyrale mbetet e favorshmja
gusto gusto robi PAPERINA mos i censuro gjerat qe thojne te tjeret se nuk ishof mi dreq se kam qef ti kthej pergjigje bah ca femre kjo /pf/images/graemlins/laugh.gifDDDDD ceyahhhhhhhhh later people /pf/images/graemlins/wink.gif