Femrat masturbojne dhe pike!

BISOU

Primus registratum
Re: Femrat masturbojne dhe pike!

AHHHH PO SI TA SHPJEGOJ UNE KETE FAZE SEXSUALE... NUK JAM AS MJEKE GJENEKOLOGE AS PSIKOLOGE....
POR NJE GJE DI ME SIGURI FEMRAT MASTRUBOJNE...
DISA E THONE DISA NUK E THONE DISA MASTRUBOJNE ME VETEDIJE DISA PA VETEDIJE: PAVETEDIJE ESHTE KUR JE NE GJUME DHE SHEH NJE ENDERR ME MARDHENIE SEXSUALE ME NJE PARTNER APO... DHE TRUPI KALON NE EXITIM MASTRUBUES TE PA KONTROLLUAR.....
ESHTE E KESHILLUESHME KETU KAM LEXUAR NE DISA ARTIKUJ MJEKSOR PER NJE STUDIM QE ESHTE BERE PER CLIRIM TE SISTEMIT NERVOR NGA ANKTHE APO STRESE TE NDRYSHME...... PASI FEMRAT MASTRUBOJNE SISTEMI YNE
PRODHON TRUPA ANTIDEPRESIV QE LIROJNE SISTEMIN NERVOR DHE NDIHMOJNE NE RELAXIMIN E GJENDJES EMOCIONALE........

JA PSE ESHTE NORMALE SI TE MESHKUJT DHE TEK FEMRAT.... KJO NUK ESHTE PUNE TURPI ESHTE THJESHT EDUKATE SEXSUALE.....

mengjesi

Primus registratum

Ju flisni sikur keni fol me gjithe femrat e botes. Shkalla e njohjes se trupit te vet nga femrat nuk besoj se eshte aq e larte sa te themi se te gjitha femrat masturbojne. NJoh shume femra qe me gjithe sinqeritet kane pranuar se nuk dine si behet /pf/images/graemlins/smile.gif .

Artemis

Primus registratum

Mengjesi
Ju flisni sikur keni fol me gjithe femrat e botes. Shkalla e njohjes se trupit te vet nga femrat nuk besoj se eshte aq e larte sa te themi se te gjitha femrat masturbojne. NJoh shume femra qe me gjithe sinqeritet kane pranuar se nuk dine si behet .
O djal, nuk behet fjale ketu per "njohje" te trupit... behet fjale per KIMI!!! Kupton! Une e thash edhe nje here... mund te kete qe nuk masturbojne por ato me nuk llogariten si normale ( eshte traume, sterilitet ose frigid)
Bisou kishte dhene nje sqarim te mire!!!
- E ti pyetem edhe mua kur te pime nje kafe dhe une me "plot sinqeritet" do te them se nuk e kam provuar asnjehere; deri sa ne vete mendoj " C'far gomari... po pse pyet o ***" :mad:
sorry por me nevrikos fakti qe vihet ne pyetje nje pune qe s'ka te beje me edukaten- moralin- shthurjen bal bla
eshte thjesht kimi qe fillon ne tru dhe mbaron ne orgazem ( ne kete rast klitoral /pf/images/graemlins/tongue.gif !)...

mengjesi

Primus registratum

here everybody has figured everything out why the f* do you even discuss, or to dissipate wisdom? dhe sa per dijeni jam care dhe jo car.

Artemis

Primus registratum

per car care dhe car flet ti o mengjes? Ke pire kafen e mengjesit :kiss: ?!

mengjesi

Primus registratum

- E ti pyetem edhe mua kur te pime nje kafe dhe une me "plot sinqeritet" do te them se nuk e kam provuar asnjehere; deri sa ne vete mendoj " C'far gomari... po pse pyet o ***"

per kete - po te specifikoja gjinine, endokrinologe

Spiritvs

Primus registratum

E vetmja gje qe mund te modifikohej ketu eshte ajo pika qe eshte vene ne titullin e temes. Secila sipas stilit te vet masturbon, rralle apo shpesh, stil jetese apo jo, kjo ka te beje me shume faktore. Eksplorimi i vetes eshte i rendesishem dhe shume normal. Eshte nje eksperience personale qe nje femer nuk mun ta kete me nje person tjeter, mashkull apo femer qofte.

P.S. Sa per info, qe mos kete keqkuptime si me parafolesit, une per vete jam mashkull po pa modesti them se e njoh mire kete pike.

ladouce2005

Primus registratum

po per ato femra qe can't even handle their own man dhe s'kane kohe te masturbohen se ai s'u le kohe? apo absolutisht, automatikisht, kimikisht, masturbohen dhe ato? :confused:

bebivogel

Forumium maestatis

LD ato duhet te mbajne rregjim shtrati :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ashtu po u them atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Ti shtiresh se nuk e ke provuar masturbimin... e prej nga e Njeh Ti Ndjenjen e Fajit ( Mekatit ) ne te cilin u ndjekan meshkujt?!

Artemis, shtirem un? :lol:

Po si nuk u ndjekan ne faj, nuk e sheh se si e ka titulluar temen ky miku, eshte ndjer sikur po clirohet nga noj faj duke menduar "eh shyqyr e thash me ne fund se vdiqa" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Artemis

Primus registratum

Ncu Ncu Ncu /pf/images/graemlins/tongue.gif seshte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

E po mire shtiresh apo jo tani se ma ktheve me pikepyetje edhe ti?? :devil: !

:lol:

gentilushi

Primus registratum

FEMRAT SHQIPTARE MASTURBOHEN TU PA FILM ROMANTIK ME LEONARDO DI CAPRION APO BRAD PITIN.
U LENGEZON SIKUR SHTRYDH NDONJE PESHQIR :lol: :lol: :lol: :goofy: :goofy:

mirjani

Primus registratum

e kam then 100 her dhe e them prap kush esht burr q* p*ll e nuk i bje me dor.conte dracula i bjen me dor tre her mas buke si kalama qe eshte..
per femrat qe masturbojn skam ndonje vrejtje,tbojn qef sa tmunen :thumbsup:

gjekec

Primus registratum

U LENGEZON SIKUR SHTRYDH NDONJE PESHQIR

kjo shprehja ketu me siper ta ben XHUNGE fare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Ti shtiresh se nuk e ke provuar masturbimin... e prej nga e Njeh Ti Ndjenjen e Fajit ( Mekatit ) ne te cilin u ndjekan meshkujt?!

Artemis, shtirem un? :lol:

Po si nuk u ndjekan ne faj, nuk e sheh se si e ka titulluar temen ky miku, eshte ndjer sikur po clirohet nga noj faj duke menduar "eh shyqyr e thash me ne fund se vdiqa" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuuuhhh Rozalina...mos i ngaterro gjerat e dashur,une kete e bera per ju.Bile ka nga ato qe jane aq komplekse sa edhe pse njihen ne forum me ane te nje pseudonimi kur hyjne te temat e Erosit nderrojne emrat /pf/images/graemlins/smile.gif