Do te le te vdesesh nga kujoziteti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Girly:
[qb] kot per kurjozitet ke masturbuar ndonjeehre ti belinea ? :devil: [/qb]
Po se ha ate K*qe ulliri beli o Sarado joooooo :lol:Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Thuj keshtu ti se sio ke provu ata te detit. :devil:
Pastaj mastrubohesh apo jo :lol: :lol: :smash:
Ne qe nuk jemi rritur ne mal na hoqi vizen kjo. :shrug: [/qb]
Keshtu eshte Amina, kur i mat te tjeret me veten :devil: :lol:Fillimisht postuar nga ANIMA:
[qb] une qenkam kureshtare masturbon apo jo belinea :lol: po une e di qe po :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti po , e di ti :lol: :lol:Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] O beli he mi se e dim qe ti nuk te rri dora ne nje vende. :lol: :lol: :lol: [/qb]
Mbase edhe po /pf/images/graemlins/smile.gifpo nje gje me te mire se ty e kam une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ANIMA:
[qb] po pse jo esh me i mire surrati jot kshu :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he iher ? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Belinea:
[qb]Mbase edhe po /pf/images/graemlins/smile.gifpo nje gje me te mire se ty e kam une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ANIMA:
[qb] po pse jo esh me i mire surrati jot kshu :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif ehhhhhhhhh cik me vone /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ANIMA:
[qb] ca te kapische une me ma thuaj vet ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]