Femrat më të bukura në botë

Artin

Papirus rex
Ana Nystrom

s1200


740full-anna-nystr%C3%B6m.jpg
 

Airbourne

Papirus rex
Thone......Të gjitha gratë duken si femrale normale, por gratë ruse duken si perëndesha. Na ja....FAST.
FAZIT....Fakti është se femrat RUSE besojnë urtësinë e mëposhtme: "Dashuria shkon nëpër stomak." Në gjuhë të thjeshtë kjo do të thotë: Në qoftë se ju gatuani keq apo DOBET,princi do deli nga dera e pasme per te kqyrur nje tjeter(mesuar ne edukaten familiare apo TRADITE e ruseve).
Diten dhe NATEN e mire.
09.jpg
 
Top