Femrat genjeshtare?

SHENJTOR-i

Primus registratum
Re: Femrat genjeshtare?

Kur nje mikeshe e ka kritikuar per tradhti ndaj Mark-Antonit, Kleopatra ka thene:
<span style="font-weight: bold">&quot;Besnike...?! Aha nje qen, ose nje shake(bushter), nga ato mund te kete dhe mund te prese besnikeri nje mashkull. Por jo nga nje femer!!!&quot;</span>

Static-x

Primus registratum

hej e di si eshte puna..
jam lidh me njonen qe ne janar.. para nje muaji me genjevi per dicka edhe une ja kapa,, genjeshter budallaqe po nejse ska rendesi.. Do ti qe prej asaj genjeshtreje une e humba besimin te ajo goce.. edhe u dhje fare lidhja se une nuk e besoja me.. qe thoni ju njerez a thu do rregullohet muhabeti apo lesh.. Une mundohem ta besoj po ajo sme ndihmon fare ta besoj..sdi ca me bo..

rolleyes.gif
Ca te lej mo...Nuk thua shyqyr qe thonka genjeshter budallaqe,se vaj medet te ishte me e mencme genjeshtra ...
devil.gif

Kjo tregon se nuk di me genjyer &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
rolleyes.gif
Ca te lej mo...Nuk thua shyqyr qe thonka genjeshter budallaqe,se vaj medet te ishte me e mencme genjeshtra ...
devil.gif

Kjo tregon se nuk di me genjyer &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Ja dhe nje tjeter genjeshtare e mencme &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Nga sa kam pa them se politika ka rene kot ne duart e meshkujve &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Guest

DO TE DOJA TE SHTOJA QE PO ESHTE E VERTETE QE DHELPRA ESHTE GENJESHTARE,POR ME GENJESHTAR ESHTE AI QE E ZE DHELPREN &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;