FEMRA SHQIPTARE dhe EUROPA.

Anana

Primus registratum
Re: FEMRA SHQIPTARE dhe EUROPA.

Ti Artani edhe Cuni nga Lagja 5 jeni te ekzagjeruar. Ju paskan lene pershtypje negativet jo pozitivet. S'keni njof goca per se mbari ju? Megjithese duke fol kshu, rrezik i trembni ju ato
edhe ikin vete ato nga ju. Njerez te shthurur ka tere andej. Calm down guys edhe rrini me shume me rob per se mbari.

mbretereshe

Primus registratum

Jam shume dakort me ju Anablue dhe Stained.

Eshte e vertete qe shume vajza shqiptare kur dalin nga Shqiperia hapen si vaji ne lakra, por djemte bejne akoma me keq.

Harruat ju zoterinj se shqiptaret jane mafioze te rrezikshem, detyrojne femrat te behen prostituta, dhe ne çdo artikull gazete qe kam lexuar apo reportazh qe kam pare mbi prostitucionin, prostitutat thone se shqipteret jane me te dhunshmit, me kafshet, e sillen me keq se barbaret.

Per me teper, nga mesazhet qe meshkujt kane derguar ketu duket qe shume nga meshkujt shqiptare jetojne akoma ne kohen e turkut dhe kane mentalitet arabi.

Per mendimin tim, vajzat shqiptare qendrojne shume me lart se meshkujt shqiptare, dhe kete gje ma kane konfirmuar edhe te huajt qe njoh.

Gjithe te mirat.

romeo

Forumium maestatis

secili prej nesh, mashkull ose femer qofte, ne rradhe te pare perfaqeson veten e tij dhe edukaten qe ka, pastaj vjen kombesia /pf/images/graemlins/smile.gif

ala

Forumium praecox

eh njerezit e shkrete!!!
Asnjehere s'kemi per te ecur perpara ,gjithnje ne vend numero do ngelim...
Eshte e vertete qe neper Bote ka plot femra qe bejne ate qe bejne dhe eshte e vertete qe ka nga ato qe nuk e fshehin punen e tyre;po c'ti besh ca djemve qe sapo hasin ne te paren femer te mire dhe marrin vesh qe eshte shqiptare oburra fillojne ta ngacmojne,kurse me te huajat natyrisht sjua mban toci...
Kam qelluar gjithmone kur kam udhetuar per tu kthyer ne Shqiperi gjeja qe kam urryer me shume ishin meshkujt shqiptare,qe sapo te shohin qe je vetem ne avione ose dhe traget te ngjiten pas si miza ,,,ci thoni ju kesaj??Njoh pak meshkuj te denje te quhen njerez me edukate sepse rasti me ka sjelle te njoh vetem persona pa dinjitet dhe pa pike edukate qe presin rastin te te ngacmojne...
Ky eshte pak a shume prototipi i shume meshkujve brenda dhe jashte kufijve te Shqiperise sone te dashur... :cry: :eek:

uni20077

Primus registratum

Gni giâ nuc cuptoi.Pse diemt merren me puun femnasc??Motra nuc i keeni,kusc nuc iù caa vû me i rueit.Scikioni puunt tueia e lèni varzat t`bâin até cci doin.Passoiat,si t`mirat edhe t`kciiat,ato caan per me i baart mî scpatulla!

INVINOVERITAS :wub:

Guest

EDHE UNE JETOJ NE EVROPE DHE NUK E SHOH GJENDJEN AQ TRAGJIKE SA E SHIKON ZOTI ARTAN-UK PERKTHYESI YNE I NDERUAR /pf/images/graemlins/tongue.gif PERKUNDRAZI JAM E KENAQUR QE FEMRA SHQIPTARE KA ARITUR TE KRIJOJE PERSONALITETIN E SAJ NE EVROPE PER TE ARITUR KUNDRA PERBUZJES TE TE HUAJVE.CDO GJE DUHET PARE ME SYTE HAPUR SEPSE FEMRA SHQIPTARE NUK KA SOT ASNJE DALLIM SI AJO QE JETON NE EVROPE DHE AJO QE JETON NE SHQIPERI.MBASE DO TE THOJA UNE NE TE SHQIPERISE.
PRANDAJ SI MBYLLJE DO TI DREJTOHESHA ARTANIT NISMETARIT TE KESAJ TEME
DEGJO CUN:NE QOFTE SE UJI TE ARRIN DERI NE KOKE
ATEHERE LER KOKEN TE TA ZGJASIN... :tipsy: :tipsy: MBASE ASHTU TA VAR NDONJERA SERIOZISHT. :wave: :wave:

RAUL

Primus registratum

HI ALL!!!!
UNE KOM KETU NE UK 7VJET TE MIRA DHE NUK KOM TAKUAR AS NJE GOC SHQIPTARE PERVEC NUSET E MIQVE DHE SHKOKVE TE MI.... /pf/images/graemlins/frown.gif

UNE jom i mendimit se perpara se flisnit te ofendonit femrat shqiptare neper bot,duhet ti kishi ber pyetje vetes. /pf/images/graemlins/wink.gif pse shkojn me te huaj? juve nuk ja keni bere pyetjen vetes por vetem ja keni futur si KAU PELES dhe po me vjen jasht zakonisht shume keq per ju. /pf/images/graemlins/frown.gif
ne mor miq ja kemi fut vetes baaam me doren ton. /pf/images/graemlins/wink.gif

ne gazeten EVENIG STANDARD ISHTE NJE HISTORI PARA DY DITESH,,QE FLISTE PER HISTORIN E NJE VAJZE SHQIPTARE (EMERIN E QYTETIT NUK PO E THEM)..
NJE DJALE KISHTE KERKUAR DOREN E NJE GOCE,DY FAMILJET BIEN DAKORD DY TE RINJT PO ASHTU,MBASI MARTOHEN E SJELL NUSEN NE LONDON,NOTEN E PARE QE ERDHI FILLOI TE BONTE MUHABET ME NUSEN E VELLAIT TE BURRIT QE KISHTE ARDHUR DY VJET PERPARA,,,AJO PO I TREGONTE SE CFAR PUNE DO BENTE(PROSTITUCION)...KSAJ NUK JU BESONTE SEPSE KJO E DONTE KETE CUNIN SI E CMENDUR,KJO KUJTONTE SE EDHE BURRI E DONTE NJESOJ.......MBAS NJE DEBATI TE MADH ME BURRIN AJO HONGER DHE NJE DRU TE MIRE DHE NJE KERCENIM SE NEQOFSE DO TI TREGONTE FAMILJES DO TA VRISTE..ETJ...
ESHTE HISTORI E GJAT DY FAQE GAZET QE TE BOJN TE QASH. /pf/images/graemlins/frown.gif

PRANDAJ MOR CUNA KTO JON ARSYET QE FEMRAT SHQIPTARE SHKOJN ME TE HUAJ,, DHE NUK SHOQEROHEN ME SHQIPTAR SE KON FRIK SE U BOJM 1000 ZEZA...

GJITHE TE MIRAT.. :wave:

OROSHI

Primus registratum

Kohe tranzicioni,do kalojne edhe keto mosmarreveshje!!!
Mungesa e edukates/kultures eshte e theksume tek te dy sexet!!!