ARTAN GJELI
Primus registratum
Re: FEMRA SHQIPTARE dhe EUROPA.
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] I dashur ti ende po paragjykon, psh po ve ne dileme faktin sa e lidhur jam une me boten perreth meje. Atehere po te pergjigjem keshtu: jam mjaftueshem sa per te shprehur idete e mia pa implikuar askend ne to. Nuk e di sa do me kutosh ti tani.
Nuk jemi per regres, ka nga ato femrat qe thua ti sepse ato ne Shqiperi kane qene super te izoluara dhe hapwn si vaji ne lakra kur ikin diku ku liria per to eshte si te thuash me teper se ajri qe marrin.
Une personalisht e nderuar zonjushe do te beja nje pyetje; si eshte me mire,te perdoresh trurin per te fituar apo te perdoresh trupin per te shkaterruar jeten tende dhe te dikujt tjeter?
Ti e di fare mire pergjigjen e kesaj pyetje dhe po te duash ma thuaj edhe mua.
Me konkretisht,ketu ne Birmingham ku une jetoj jane vetem dy vajza qe studiojne dhe te pakten 20-te tjera qe bejne bussines(do you know what does that mean).
Duket qarte se e sheh jeten me syze djelli,dhe pa dyshim qe pamjen qe te rrethon e merr me nje background tjeter.
Ju lutem hiqni syzet qe te shihni dhe kuptoni jeten qe te rrethon.
Nga;ONIRO
Une isha kurioze te di thjesht cfare eshte cthurja per ty? Cfare paskan bere keto cupat qe po permend ti? [/qb]