femra dhe mendja

popkin

Forumium praecox
Re: femra dhe mendja

hi ne ralle te pare ajo isht 22 vjece
ajo e dinte se ku po shkonte e ishte shume e gezuar
per atezote ate e zhvesha dhe po vazhdoshim ta berim
po ajo nuke di cfare mendote ?
ajo thoshte se nuke kishte ber sex kurre
dhe une thjeshte kame ber shum shum shum e me shume

po jo me shqiptare kurre se sjetoje ne shqipri
dhe thjeshte mu dhimbe dhe aq ishte

popkin

Forumium praecox

hi kjo ishte dhe do shkoje ne shqipi muajne e ardhshim per nje jave dhe shikojme cfare do ndolle andej

PRANDI ISHTE TITULLI I TILLE?

i_own_u

Primus registratum

hi POMPKIN... qe ti t'kuptosh pse ajo ka qajt

bazohu tek ai nen shkrimi qe ke...

p.s. per moderatoren/in e temes kur kanceloni shkrimet ipni noi tip shpjegimi PSE
qe t'kuptojm dhe ku kemi gabuar

popkin

Forumium praecox

PAKA A SHUM PO PO UNE JAME LARKUA NGA SHQIPRIA MOSHEN 16 VJECE E KAME MENTALITET TJETER PO UNE E KUPTOVA ARSYEN

i_own_u

Primus registratum

e po na ndriço dhe ne te shkreteve pra... ç'far kuptove ti...?

pse qajti ajo...?

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hi POMPKIN... qe ti t'kuptosh pse ajo ka qajt

bazohu tek ai nen shkrimi qe ke...

p.s. per moderatoren/in e temes kur kanceloni shkrimet ipni noi tip shpjegimi PSE

qe t'kuptojm dhe ku kemi gabuar

[/ QUOTE ] <font color="red">SEPSE e kishe kthyer ne bisede personale gallate me Lips dhe dike tjeter sje vec ti qe tu hoq nje postim por 5 faqe me shkrime pa lidhje me temen. </font>

popkin

Forumium praecox

JO JO LIDHJA ME TEMEN ESHTE SE JUVE POJU PER GJEGJUNI PYTJEVE DHE PO MUNOHNA P/S
PO UNE DOJU TREGOJE PO SE SKISHTE LOVE
THJESHTE ISHTE VETEM SEXE AQE SKISHEM MESHUM NE KOMENT
UNE ITREGOVA DHE AJO E KUPTOJE AQE

PO PERSE AJO PO QANTE SE AJO ISHTE BERE 22 VJEC PABER SEX
DHE PERSE MOSTE PRISTE PER ATE QE AJO PO KERKONTE
SE AJE SISHEM UNE UNE SE TE DHY E KUPTOSHEM AQE THJESHTE SEX
DHE AJO NOSHTA KISHTE SHUM MENIM PER TE ARDHMEN E SAJE

i_own_u

Primus registratum

e be, normal qe per te bo gallat hyjn shumica e an'tarve ktu... ne te 5 faqet qe ti thua ke heq... te asiguroj qe flitej per FEMRA DHE MENDJA

p.s. kush jan ato temat e hallexhijve qe te mos i biem n'qaf...? d.m.th te mos japim as edhe nje mendim apo kontribut ne ato tema

popkin

Forumium praecox

PO MIRE SE TANI ESHTE TEM PAKE E VESHTIRE
PO CTE BEJME DICKA DUHET MESHKRUA DHE KJO MENDOJE
SE SISHTE TEM AQE E DOBET ?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pompkin tna thuash flm qe te kena dhene mendimet tona pjellore jo per gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noto pune e madhe sa ta vret dhe ty,nga 5000 postime ke zbrit 4000 ,ku ta gjesh lol,te jep pershtypjen e nje njeriu qe flet pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pompkin vajza normale qe mund te qante sepse te presesh disa kohe te jesh e virgjer dhe tja lesh virgjerine tende dikujt qe do te bej vec sex dhe kaq ndoshta do e mendosh dy here vatjen ne motel.Sdq,kete gje ajo mund ta kishte evituar duke te ta thene me perpara qe sdonte te bente vec sex me ty por dhe te mendonte per ndonje lidhje te mundshme.Keni pasur te dy qellime te ndryshme dhe sic duket ajo e ka kuptuar vone ndaj dhe ka qare,por mund te jete bere pishman per kte veprim tani qe ti ke ikur.Ndoshta kuptoi krejt papritur qe ti ishe princi i kalter dhe ja ku u zgjidh ceshtja.Kur te vish ne Tr takoje dhe pyete sic hape temen ketu dhe pergjigjen e sakte vec nga ajo mund ta dish.Vertete jemi femra po seciles i pjell mendja gjera te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiona20

Primus registratum

une mendoj se ajo vajze ka qene me probleme qe kur per here te pare pranoi te bente sex me nje njeri te panjohur...une them qe sduhet ta takosh me e te humbesh kohe me te...respekt per ty qe e ke respektuar por nuk me duket shume ne rregull ajo per vete moshen qe ka...

ndricim

Primus registratum

po pse? ktadymund te takohem vetem bashke per ate tjetren nuk duhet, edhe mund te flasin me bamin po kot, sidoqofte provoje dhe njehere

Princesha

Primus registratum

Paska qare se ska ba seks deri ath?

Kjo ishte e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po te qante per ate pune, aty te kishte ty gati ...se spo vazhdoj ma tej /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Mundesh me vazhdu, po kalo ca tema ma poshte, se i ke t'mushme me amatore /pf/images/graemlins/laugh.gif

popkin

Forumium praecox

ok kjo seshte cheshtje seriose dhe sikure te ishte veshtje serose une sdoe futshem ne forume
lips ajo seshte nga tirana po nga shkodra ?
rozalina po e kuptojme qe eshte brusha e dhembve me bateri
jo po cdo beshe kure fiken dritat te lashe dhembet dhe te shkoshe me fjetur

popkin

Forumium praecox

TANI DONI QE UNE TA MARRE NE TELEFON DHE TA &lt;DVESE &gt; PYESE CFARE KA PASURE DHE KU ESHTE QENE QEDHIM QE AJO KISHTE

DHE UUBA : /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif