femra dhe mendja

popkin

Forumium praecox
femra dhe mendja

hi kte qe poeshkruaj eshte apsulitishte e vertete
para nje viti ishem per vite te ri ne shqiperi dhe
takova nje femer /pf/images/graemlins/goofy.gif se si ishe puna ne nje ven ajo vashdoje te mepyst gjer dhe une emora per komplimente
dhe e ftova per nje kafe biseduam me te pase disa telefonatave u takuam /pf/images/graemlins/rockband.gifdhe ajo ishte takimi i pari dhe i funit i diftova se do largohem aqe ishte para 3 javesh babi kishte vure karten ne puni qe e perdori kure shkoje nje shqipri dhe dame nje telefonate po pyeste per mu po babi ikishte then qe aije jeton ne uk po ajo kishte kamkule perseri nje dite tjete do vine apo jo
po jo ajo ikishte then qe ta marre ne telefone po une
se di cfare te bej pastaje une skishem asgje ne koment
se kuptoj perse ta kontaktoje
ka ndonje advise ose expelenim per ket gje /pf/images/graemlins/booki.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: femra dhe mendja

Thjesht sepse ajo te pelqen pasi te ka takuar dhe sdo ti humbasi kontaktet me ty..

elviskelmendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hi kte qe poeshkruaj eshte apsulitishte e vertete
para nje viti ishem per vite te ri ne shqiperi dhe
takova nje femer /pf/images/graemlins/goofy.gif se si ishe puna ne nje ven ajo vashdoje te mepyst gjer dhe une emora per komplimente
dhe e ftova per nje kafe biseduam me te pase disa telefonatave u takuam /pf/images/graemlins/rockband.gifdhe ajo ishte takimi i pari dhe i funit i diftova se do largohem aqe ishte para 3 javesh babi kishte vure karten ne puni qe e perdori kure shkoje nje shqipri dhe dame nje telefonate po pyeste per mu po babi ikishte then qe aije jeton ne uk po ajo kishte kamkule perseri nje dite tjete do vine apo jo
po jo ajo ikishte then qe ta marre ne telefone po une
se di cfare te bej pastaje une skishem asgje ne koment
se kuptoj perse ta kontaktoje
ka ndonje advise ose expelenim per ket gje /pf/images/graemlins/booki.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Edhe shkronjave u vjen turp si i ke radhit ....
se cka ke dasht me than vetem zoti i mall e ti e dini....

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> A m'qafsh, te keqen ma shpjego icik titullin e temes se s'po ma rrok mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif gjalle ne bote. Ene jom edhe femer pale /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

Eni_883

Primus registratum

Lene aman Satin se kushedi sa do lodhem me kuptu pergjigjen... /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> E di qe e ke tamam ti? Jo per gjo, po kushedi cer gjuhe vjen pergjigjja /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ps. /pf/images/graemlins/smash.gif (kjo osht per ty se ke hum /pf/images/graemlins/laugh.gif ) </font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Femra dhe menia? Shum guxim ke pas me i vu kta dy emra me i fjali /pf/images/graemlins/goofy.gif.

Mos gjuni juve femnat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. N'lidhje me temën.

Merre n'telefon o Pompkin se nuk bohet nomi. Po s'pate qef me pas kontakt do t'kushtojë veç telefonatën e ja thu vet ç'ke për t'i thon.

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Kjo ishte sa per parathonie /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Mos gicilos aq fort /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif (e zgjatme)

popkin

Forumium praecox

hi ne radhe te pare ju kerkoje femrave falje
se nuke doja tju ofendoja?
dhe shkrim nuke eshte aqe i pa kuptuashem
pa varsishte qe kame 10 vite qe nuke praktikoje shqipen &gt;

popkin

Forumium praecox

ok une pyta cfare ajo do nga une ku une
skishe asgje per kete femer ne radhe te pare
une se kuptoja asnje gje ?
dhe tjetra ajo perse me kontakton tek shtepia
ku une e paralejmrove se kjo sesht asgje me shume se sex
dhe ajo skishte bere sex kurre
ne fakte ate se di
se une shkova e mora teke shtepia dulme i pagova hotelin
gjithmone e dinte se cpo ndollte
dhe shkuame dhe pime nga nje pije ne dhome u zhvesh duke filluare te bejme sekse filloje te thonte jo smunem
po ajo ishte zhvishure dhe e pyta perse dhe me filloj te qanta se kame probleme pastaj dhe une ndalova filloj te fliste pastaj une i tregova moste me kontaktonte perseri
se do iku nga shqiperia aqe

po une kame problem ti kuptoje femrat shqiptare
prandaj i vura titullin mendja dhe femra

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ti e kishe thon përpara mër dude se ajo kujto se ka gjet princin e kaltër që e respekto ne e do /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif oo sa kam qeshur .Po mire mo ajo ka qene e virgjer dhe ska dashur te bej direkte sex me ty..kush e merr vesh ca ka dash me tregu qe ka ardh ne motel ,do i kesh bere shume impresion,me siguri jo nga gjuha /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Ate po mendoja dhe une, ne ca gjuhe jane marre vesh keta te dy..pastaj kur lexova pak me teper e kuptova qe ne fakt nuk qenkan marre vesht hic /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

derisa ka arrit puna ke moteli, jane marre vesh qe c'ke me te....masnej pse beni sikur eshte veshtire me e kuptu /pf/images/graemlins/laugh.gif Une e kapa fillin.

Asaj i ka ngel fiksim pse ti Pompkin nuk ke provu prape pasi ka qare. Te nesermen ka ndjere pasiguri totale ne vetevete, sikur nuk eshte femer e deshirueshme dhe prandaj do me doemos te qe kthehet mbrapsht ne kohe qe te beje vertete ate qe donte te bente /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Aman Trano mos ja fut kot se ajo ka dash me e be se donte ky(tip metaliteti, seksi eshte vetem per mashkullin), se po te kish dash me vertet ajo s'ja kish fut me te qare por me kenge /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

ku e di ti si e ka pas qefin ajo mi /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej kam pershtypjen qe behet fjale per adoloshente (shume shume 15 vjece).

Une kshu them.