scadarsko
Locus omnem
hhahahahah qa po ha oriz dite nate me gishta !ehh ndaj mos enderro aq shum e un burrin kinez e duaa
Gjithsesi femra mesdhetare eshte me e bukura....
hhahahahah qa po ha oriz dite nate me gishta !ehh ndaj mos enderro aq shum e un burrin kinez e duaa
epo e un kam preferencat e miahhahahahah qa po ha oriz dite nate me gishta !
Gjithsesi femra mesdhetare eshte me e bukura....
te befte mire orizi ...une preferoj nordiket me shume !epo e un kam preferencat e mia
Edhe arabet jane te bera?Femrat arabe sjan shume ndryshe me femrat e vendit tone.Pra jemi te gjithe mediterran.
I vetmi ndryshim I femres arabe me nje shqiptare apo e ballkanit eshte ky:
Femrat e europes sjane kaq te bera "operacione plastike",kurse nje femer arabe eshte e bere nga koka gjer te kembet.
Jetoj ne nje vend plot me gjithe racat e botes dhe I kam me fakte keto qe them.
A jane te bukura?
Mendoj qe cdo vend ka femrat e bukura.
Femra eshte kriju te jet e bukur ,e brisht dhe terheqese e besoj qe kudo I gjithe njerzimi femra e meshkuj kan bukurine e tyre unike.
Cdo njeri eshte unik ne perfekshmerine e difektet e tia.
Edhe arabet jane te bera?Femrat arabe sjan shume ndryshe me femrat e vendit tone.Pra jemi te gjithe mediterran.
I vetmi ndryshim I femres arabe me nje shqiptare apo e ballkanit eshte ky:
Femrat e europes sjane kaq te bera "operacione plastike",kurse nje femer arabe eshte e bere nga koka gjer te kembet.
Jetoj ne nje vend plot me gjithe racat e botes dhe I kam me fakte keto qe them.
A jane te bukura?
Mendoj qe cdo vend ka femrat e bukura.
Femra eshte kriju te jet e bukur ,e brisht dhe terheqese e besoj qe kudo I gjithe njerzimi femra e meshkuj kan bukurine e tyre unike.
Cdo njeri eshte unik ne perfekshmerine e difektet e tia.
Do isha kurioz te shikoja nje arabe pertej mbulesesHmmm kur jua bej kete pyetje me thone te njejten pergjigje:
Ne shtepi duhet te jemi te bukura ndryshe burrat na martohen me tjera....ose sna e varin ose ose etj etj...budallalliqe te ketij tip.Keto gjera kane lidhje me fanatizmin dhe boten e vogel mendore e mentaliteti qe jetojn dhe rriten.PRa pak a shume lavazh truri qe ju behet qe te vogla.Jane nder femrat qe shpenzojne lekun ne gjithcka qe ka te beje me dukjen...dhe qe munden ta bejne pasi ne shumicen e rasteve spara shikon arab te varfer.Te pakten jo keto qe jetojn ketej.
Pra sduken rrugeve por ka kush ti shoh Ardiizazak,ma beso me shum se ne tjerat qe ecim te zbuluara...