feja,SEMUNDJA ME E KEQE.

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: feja,SEMUNDJA ME E KEQE.

aurora sqaroja ne pvt ato gjerat atij qe skan lidhje me temen. Ndonje paqartesi ne lidhje me temen ke ??

sick_of_spleen

Primus registratum

perderisa jemi ketu te gjith per te rene ne sy kemi dale.
dhe mund te me thuash pak per cfar quhet nje homosexual i semur.kur ai thjesht me kalimin e kohes ka kuptuar preferencat e tij sexuale dhe nuk mund te bej hipokritin vetem se ty apo mua nuk na pelqen.i vetmi ndryshim esht preferenca sexuale.cfar te prish pune ty?ti nuk duhet te gjykosh sipas fese. por ama nuk ka dale ndonje gay-killer, i semure psiqik.ose nje tufe me gay qe te lidhen me explosiv dhe te hyn neper urbane duke u vetvrare(kur vetvrasja esht mekati me i rende,apo jo) e duke vrar gra e femij te pafajshem.

Blendi

Primus registratum

Ke shume t'drejte aurora. Po veteperjashtohem.
/pf/images/graemlins/wave.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

E sipas teje o sick of sleen, meqe nja 2 shqiptar qe njof une vjedhin kasetofona ne Milano, mos do te thot kjo qe ne jemi te gjith ashtu???
Une po flas ketu per fene jo per tjetrin apo tjetrin. Nuk eshte argument ai qe me jep ti. Sepse shume mire ti mund te thuash ketu qe je musliman por nderkohe mund te besh ndonje mekat. Kjo nuk do te thot qe te gjith jan si ty.
Prandaj mos me fol per individe, sepse edhe une njof muslimane te cilet i ushqejn femijet, i dhurojne shtepi jetimit etj. Prandaj mos na dil nga tema e mos ja keput kot.
Edhe boll e quajte semundje fene, Ta thash qe ne fillim.

dimir

Forumium praecox

Feja eshte virusi me i thmerrshem ne toke, me i frikshmi dhe me poseduesi.
Larg fese prane diturise.

cufi_bardhit

Primus registratum

Fjala e pare qe ka zebritur ne kur'an eshte IKRA qe do te thot LEXO.
Prane fese prane diturise

sick_of_spleen

Primus registratum

ata individe nuk jan aq te zakonshem sic i ben ti.
jan kriminelet me te medhej qe duan ate allahun tat,qe e dashurojn dhe qe vrasin per te /pf/images/graemlins/madie.gif dhe un spo dal fare nga tema dhe as qe mendoj te dal.

cufi_bardhit

Primus registratum

Tonce kam shkruajtur ne fillim, per punen e ekzistences te keshilloj ta lexosh.

sick of spleen edhe per ty me siper kam shkruajtur. pergjigjet i keni po te dini te lexoni.

sick of spleen ta thash iher edhe po ta perseris, se kemi ne shqiptaret nja 2 shqiptar te tjere ne itali qe pastrojn kepucet e italianeve nuk do te thot qe jemi te gjith keshtu edhe nuk do te thot qe eshte ligj i joni. Ashtu edhe feja islame ka 1 miliard e gjysem persona ne bote se doli njeri qe vrau e preu, nuk do te thot qe jemi te gjith ashtu. Plus qe ti e quan musliman ate por vet feja jon nuk e pranon ate person. Pra te jesh musliman nuk do te thot se ke lindur ne arabi apo se e ke fisin musliman, por musliman eshte ai qe vepron si i tille, musliman eshte ai qe di te fali ai qe meson ai qe respekton komshiun etj,
Kush vret e pret kot me kot le ta quash ti sa te duash musliman ai nuk eshte prej nesh.

dimir

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Feja eshte virusi me i thmerrshem ne toke, me i frikshmi dhe me poseduesi.
Larg fese prane diturise.

[/ QUOTE ]
Padyshim qe pjesa me e madhe e popullsise globale eshte infektuar me kete virus, eshte shume i demshem dhe thuajse i pakurueshem.
Feja = Injorance = Dhune + krime
Jane me qindra raste publike ku ithtare te feve kane qene pjese skandalesh nga me te ndryshmet.

cufi_bardhit

Primus registratum

Qe kur u zbulua Virusi ne shekullin e 19, shume raste na dolen te infektuara me virus, e nje nder keto raste ishin Fetaret, ose ata qe besonin ne Zot. Mire po na dolen ca Antiviruse te fuqishem fare. Keta u perpoqen te hiqnin virusin e madh te fese, A e dini perfundimin??
Lufta e pare boterore, ----&gt; Shakak i DARWINIZMIT
Lufta e dyte boterore, ----&gt; Shkak i DARWINIZMIT

Me sa di une vetem musliman vriten gjithandej edhe ne kohet e sotme. Ju nq se jetoni me realitetin ska nevoj tu jap shembuj.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

aurora sqaroja ne pvt ato gjerat atij qe skan lidhje me temen. Ndonje paqartesi ne lidhje me temen ke ??

[/ QUOTE ]

Se ça shkruaj une, çfar lidh ,lakna t'mija qe ty s'te perkasin... je subjekt qe s'me stimulon per te t'kundershtuar /debatuar me ty , ndaj m'injoro dhe vazhdo me monologet e tua BOSH! /pf/images/graemlins/wave.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

O Cuna luften nuk e nxit feja, por e bejn njerezit injorant. Keta ose jan fetare injorant ose jan te pa fe por perseri injorant.
Prandaj me mire te kete fe ne bote se po te mos kete fe, i dini vet pasojat ju. Gjithmon duhet te ket njerez te cilet ndalojne nga e keqja edhe keshillojne ne te mira

sick_of_spleen

Primus registratum

nuk esht kjo pergjigja qe ti duhet te japesh por:
"mbase ju keni te drejt".
ti e kupton sh mmir se cfar po them un.pse devijon?c'hyjne ketu ato qe thua ti?!
a nuk po vrasin te gjith kamikazet per Allahun?
mbase ti nuk e kupon akoma por feja esht nje semundje(dhe e them me plot bindje) qe avancon si kanceri dhe te con ne extrem,atje ku ti je gati te besh gjithcka per te.gjithcka per nulin,per hicin.truri yt nuk mund te komandohet,ti shkon ne nje hipnoze.per mua ky msg esht shum serioz kurse per ty mund ta imagjinoj qe esht thjesht nje arsye per te kthyer pergj.por je shum skic.ose fluturo qe te mos kapesh ose rri ne vend e meso.ne kete moment ti je ne fluturim por me krahe imagjinare te cilat mund te te mbajn gjat gjith udhetimit por puna esht se ka shum shqiponja e skiftera qe mund te te rrezojn.dhe me ne fund ti me siguri do ti falenderosh.jam shum egoist per te qen njeri prej tyre.

sick_of_spleen

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Nuk paska ardhur aurora tek ty mesa shoh un.
dhe ne qoft se ka ndonje paqartesi me temen nuk do te vij tek ty pasi e kam hap une kte tem.
si shum autoritet te paska dhen allahu . /pf/images/graemlins/lol.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Sdi te thot ndonje vend ne kur'an behu kamikaz.
Ma trego ti ku thot.
Ata kamikazet jetojne ne vende muslimane por se jan musliman apo jo une kete nuk e di. Une di per veten time qe vetvrasja denohet me Zjarr ne Islam.

cufi_bardhit

Primus registratum

Kamikazet nuk vrasin per Allahun. Por vrasin ne menyre te gabuar veten dhe te tjeret. Imagjino te vije Serbi apo Greku ne shqiperi te vrasi familjet tona, te dhunoje motrat tona, mendoj qe do kishte shqiptar kamikaze. Por aman kjo gje ska lidhje me Islamin. Eshte natyra e njeriut e tille qe nuk duron edhe pelcet.
Jo C'do arab eshte musliman.
Si mund te behet kamikaz 1 person per ALLAHUN kur ai nuk e lejon kete gje ??? A lexon kur'ani ne ndonje vend vrisni veten ??

Kordelja

Valoris scriptorum

Kjo nuk eshte teme filozofike, madje qe nga titulli eshte ofensive dhe filozofia s'merret me elaborimin e ofensivave, plus, nese e konsideroni si "interesante" ka plot tema te tjera qe e kane trajtuar ceshtken me shume se nje here.

Mbyllet si ofensive dhe e perseritur!

Nese besimtaret ndihen te pashprehur, me thoni ta coj tek teologjia.

Nderime!