Faqja Shqiptare me e Bukur ?

renea

Primus registratum
Re: Faqja Shqiptare me e Bukur ?

kesaj teme i mungon "kriteri", me c'fare kriteri po i gjykojme keto faqe.
per mendimin tim, faqe qe nuk jane programuara nga shqiptare dhe qe perdorin, mambo apo phhp nuk duhen diskutuar pasi jane bere nga nje kompani tjeter.

Sa per design me pelqen ezeta dhe suelathanasi.com

per permbajtje me pelqen albasoul, seksioni i muzkes se tyre eshte i mire.
Per vjetersi dhe perdoruersa Albforumi eshte #1
per bollek dhe bulk materiale shqiperia.com eshte shume mire, dhe sikur adminet e saj te kishin kohe, do te qe me mire

Tarasi

Primus registratum

Mandi boll e levdove vedin. Siti i Shekullit eshte thjesht nder sitet me te organizuara te faqeve te gazetave shqiptare (po them 'nder sitet' se nuk i kam pa ato kosovaret).Dhe persa i perket rregullit duke i krahasu me te tjerat merr pike ndersa persa i perket aneve te tjera qe duhet te kete nje siti i nje gazete ditore eshte shume mbrapa. Krahasimi duhet te behet me disa standarte webi per publikim jo me krahasime ndermjet faqeve qe jane marre me gjithe kod gati dhe vetem futen duart posht e lart vend e pavend. Megjithate pa ta hanger hakun eshte me mire se i famshmi balkanweb e soros.Asaj qe ka nxjerr bashkia e tiranes nen domainin e saj nuk du ti them as site se me shume ngjan me ndonje detyre shpije te ndonje nxenesi te shkolles te mesme
Hajde Tung

Al-Punk

Still here

Buna nuk e di ca problemi ke?

Faqja e Shekullit ka pervec informacionit te perditshem, edhe shume informacion dytesor e hapesira per kohen e lire. Mirembajtjen e asaj faqe e ben teresisht stafi i Spekter Sh.A.
DUhet te ndalojme se shkruari per shkak paranojash tani?

xhaxhi_eli

Primus registratum

Veriu.com? Si mund te konsiderohet siti me i bukur, nje site ku nje pjese goxha e madhe e shqiperise nuk gjen asnje info? Per te mos thene qe eshte nje cope portal i gatshem.
Forumikatolik.com idem.
Albreal po portal
roni.bla bla portal tjeter. Grafika e kujdesur nga webmasteri? Ou? /pf/images/graemlins/tongue.gif
te-dashuroj.com portal /pf/images/graemlins/laugh.gif + ca lidhje ka ai web me ate cka behet brenda, kur ne faqe te pare artikujt ishin. Kush eshte rovena stefa Kush eshte rovena dilo .... keni fillu me nderru korespondence sexy me vipat shqiptare? /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

:goofy:

Tarasi

Primus registratum

Mandi mos u habit... Ajo qe kishe shkruar nuk kishte lidhje fare me ate qe kisha than une.
Nejse shnedja se te tjerat shkojne e vijne.

zog

Primus registratum

me duket se ju ngaterroni shume gjera shpesh fare pa lidhje me njera tjetren. siç jane psh GRAFIZMI i nje faqes web dhe PERMBAJTJA e saj.

keto jane gjera pa lidhje sidomos kur flitet per nje te perditshme ose sit qeveritar ose zyrtar.

per permbjatjen e faqes se shekullit nuk kane pergjegjesi mirembajtesit e saj, pra grafisti ose informaticieni qe sherbejne atje.
e pashe shekullin, ne krahasim me te tjerat duket me top, duket qe kokedhima ka hedh pare per ta kryer. edhe puna i eshte bere me cilesi, sans plus, krahasuar me çka te njellojshme ne web.

sidoqofte ne shqiptaret nuk eshte per tu mburrur AKOMA, jemi shume prapa krahasuar me vendet e tjera, edhe ne web.
mbetet shume pune per tu bere.

ps; kryesorja ne nje sit, eshte IDEJA (shihni google) si dhe grafika e saj (shihni apple). sa per "gjuhen" ose langazhin informatik te perdorur, PHP, HTML, FLASH, CCS ose tjeter, ato nuk i kemi shpik ne, secili i perdor sipas dijes duke çfrytezuar te njejtat burime, pak a shume si me alfabetin, te gjithe e perdorim ashtu si dime.

kjo s'do te thote se kopjojme dike apo diçka, edhe sikur te duam, sepse ideja qe shprehim (secili sipas kaplloqes se vet), na diferencon vetvetiu.

Pijaneci

Primus registratum

Jam dakort me Zog
Ne pergjithesi , faqet shqiptare jane shume mbrapa ne krahasim me faqe te tjera te shteteve si Kroacia , Serbia apo Bullgaria.
Grafiket jane teper te dobet , permbajtja gjithashtu eshte kot fare.
Pak a shume bota virtuale reflekton edhe ate reale :eek:

Lidhur me gazeten Shekulli , une mendoj se eshte nje faqe cilesore.
Nese shikon faqet e tjera te gazetave boterore ne internet , Shekulli.com.al eshte ne te njejten shkalle mos ndoshta edhe me lart.
Per nga objektivi qe ka , pra si nje faqe gazete me permbajtje lajmesh te ndryshuar vazhdimidht , faqja Shekulli.com.al eshte faqe cilesore.
Shqiperia.com nuk eshte keq si faqe , i nevojitet nje modifikim i mundshem grafikor , ndoshta nje pamje e re per ti dhene pak jete.
Ne pergjithesi eshte faqje teper cilesore dhe sigurisht faqja me e madhe e Shqiperise ne internet.
Problemi me ate faqe qendron se nuk modifikohet shpesh dhe kjo per shkak se si faqe nuk administrohet nga shume individe sic ndodh me faqen e Top Channel.
Shqiperia.com ne pergjithesi eshte nje faqe cilesore.

Jemi shume mbrapa ne pergjithesi nga bota e internetit.
90% e faqeve shqiptare jane skandaloze fare.

renea

Primus registratum

Faqet shqiptare me permbajte te mire, numerohen me gishta, poashtu dhe faqet me grafike te mire.

Une kam bere faqen www.tepelena.com , them se ka nje fare qellimi dhe nga pergjigjiet e lexueseve tepelenas ia ka dale qellimit, grafika eshte fillestare sepse html dhe photoshopin e kam mesuar nga libra te lire blere ne kinkaleri.

Kur te shkoj ne Shqiperi do te jete faqja me e mire ne internet per Tepelenen, sepse do te marr me shume info.

Gezuar Vitin e ri

vigan

Primus registratum

hmmm faqja shqiptare me e bukur??

njehere per fillim,kjo tepelena.com me te vertete me pelqei e kishte nje design te mire dhe te thjeshte,komplimente per kete web

mirepo prap them faqja me e mire ne internet eshte albasoul.com

po qka thoni ju per tirana-live.com?????

Mysterium

Primus registratum

[...]
Forumikatolik.com idem.
[...]
XHaXHi_ELi,

vete emri i domain www.ForumKatolik.Com te tregon se eshte Forum! Pse ca kerkon ti? Info dhe artikuj te marra djathtas-majtas neper Internet... sic bejne shume webmaster shqiptar.
Bossi cfare web faqe ke kriju ti qe kritikon web faqet e me siperme...!?

Per mua ka qene dhe eshte web faqja me e mire shqiptare: www.albaniafoto.com

tung,
Mysterium

>>> MENDIMI IM, NUK ESHTE MENDIMI YT!

VIMAR

Forumium praecox

Meqe pyetja eshte faqia shqiptare me e bukur (dmth me design me te mire) per mua eshte www.albaniac.com . Ne te verejme nje shebull konkret te "modern web design". Kjo e fundit nder te tjera eshte nje faqe dinamike e ndertuar jo me nje script te gatshem PHP

Persa i perket struktures dhe permbajtjes aktualisht eshte www.shekulli.com.al . Arritja e saj per mua eshte qe me ne fund u nda detyra e webmasterit nga ajo e editorit. Pra Shekulli eshte nje script PHP qe i lejon nje editori te shtoje lajme dhe te mirembaje krejtesisht faqen. GJithashtu une do ta vleresoja Shekullin si gazeta me e mire online Shqiptare (jo per cilesi te lajmit por per menyren e paraqitjes se tij).

Gjithashtu do te permendja dhe disa faqe te tjera qe per mua jane vertet cilesore dhe origjinale:

www.peshkupauje.com
www.pr-tech.net
www.futbolli.com
etj.

Nese pyetja do te ishte faqja e 2004 (ne kuptimin risia e 2004):

www.medialb.com

Faqe krejtesisht origjinale. Ndertimi i saj nuk eshte aspak i vjedhur(dmth nuk ka ansje script te gatshem) dhe nje portal me shume sherbime si Email, lajme, sport, pasqyra e shtypit, TCH dhe TAR Live dhe shume sherbime te tjera.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Mysterium, forumkatolik.dicka, bashkuar me firmen tende (qe ne teori me rregulloren e ketij forum sduhet te te lejohej /pf/images/graemlins/tongue.gif ) eshte vetem per nje pjese te popullsise. Pra nuk mund te krahasohet me shume faqe te tjera ketu.
Me lart e thashe, mungojne kriteret e vleresimit.

Nuk do te thote qe nje njeri qe nuk eshte i zoti te krijoje nje web page (konkurente me shekulli.com.al apo shqiperia.com nuk mund te jape mendimin e tij /pf/images/graemlins/smile.gif )
Sa per info, te gjithe faqet e bera nga une (qe numerohen me gishtat e nje dore) nuk permbajne forume, diferencime raciale dhe krenarine e nje kokeforti mbi ate qe ka bere. Po kjo s'ka pse te diskutohet ktu, po diskutojme per sitet me te mire apo jo?

FareTop

Primus registratum

mirdita,

Kush jane kriteret per vlersimin?

sepse po e shikoj qe po ngateroheni kot me njeri-tjetrin.
Per mua qe te vlersoj nje faqe te bukur, me mjafton ta vizitoj dhe te shikoj pamjen dhe informationin qe ka brenda. pra nuk mendoj qe duhet te jesh webmaster per te vlersuar nje faqe te bukur, sepse dhe webmasteri e ben sitin te "bukur" qe te vlersohet nga vizitoret, si i till. por bukurine e faqes nuk e jep vetem pamja, ose lloji i scriptit qe eshte perdorur, por edhe informationi dhe renditja e tij.
pra munde te jete nje script-forum por temat qe ka brenda mund te jene interesante dhe me vlere.
keshtu qe mendoj te mos haeni me njeri tjetrin per gjera qe mund ti kaloni anash.
mendimi im: forumikatolik- eshte relativisht sit i kendshem dhe me informacion te mire, por gjithashtu dhe barcaleta.com mu duk i mire.

Mysterium

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Mysterium, forumkatolik.dicka, bashkuar me firmen tende (qe ne teori me rregulloren e ketij forum sduhet te te lejohej /pf/images/graemlins/tongue.gif ) eshte vetem per nje pjese te popullsise. Pra nuk mund te krahasohet me shume faqe te tjera ketu.
Me lart e thashe, mungojne kriteret e vleresimit.[/qb]
ti si i mencur qe je, rri e veshtron dhe shan, thjesht per te share se nuk ke ca te besh.
# ku e ke pa ate Rregullore?
# po Mirdita.net, Shkodra.net, Lezha.net, Prishtina.com, Peja.com, Gjakovainfo.com, Tepelena.com... etj.etj. pse keto sipas kriterit dhe menyres tende te te logjikuarit nuk duhej te ekzistonin, sepse nuk perfaqesojne gjithe Popullaten shqiptare.
Please, mos bej vrima ne uje!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Une nuk po them qe s'duhet te ekzistojne, po them qe s'mund te konsiderohen faqet me te bukura shqiptare. Logjiko para se me shkru /pf/images/graemlins/smile.gif ... nuk harxhohen kalori /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mysterium

Primus registratum

hmm, prape ti!? :confused:

kliko KETU e shih se ca kam shkru!?

Sido qofte po e perseris edhe nje here: Per mu web faqja me e mire shqiptare eshte: www.albaniafoto.com

hajt tash... merre veten me t'mire!? Mendo 2. here para se te shkruash...!

xhaxhi_eli

Primus registratum

ti dhe mendimin tand une temin. Ti kundershtove temin, une tu pergjigja. Kush te mendohet ktu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po sterdalim nga tema. Do me vazhdu prape ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mysterium

Primus registratum

XHaXHi_ELi,

une i kam pa postimet e tua! Sido qofte jam i bindun se ke tendeca ne Forum (lexo: Boten virtuale) te jesh si gjel... shpresoj te mos jesh keshtu edhe ne jeten reale.

Gjeli, sorry Eli - lexo 1here se ca ke shkru per Veriu.Com!?

lshoja rrugen b******