Falni lehte?

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Falni lehte?

me kane qelluar raste te tilla,dhe si perfundim kam falur lehte vetem njerezit qe dua me fort.kurse per te tjeret edhe nqs kam vendosur ti fal,smi fal lehte zemra,dhe qe te mos sillem hipokrite me ta me mire nuk i fal fare.cte them,kjo jam une :wave:

leonora

Primus registratum

Te falesh eshte nje gje shume e bukur.
Do thoja qe fale shum, sa qe perfitojne nga faja ime. Jame nje tipe qe nuk maje inade kurr dhe pse me bejn keq. C'do njeri gabone, ashtu si gaboj dhe une. Gjeja qe ka rendesi per mua, mjafton te me bej te kuptoj se eshte pendua. Nuk e di por njoh disa njerze, qe majne inade shum te gjate, dhe nuk i kuptoj dote, pse nuk falin?! Mendoj te falesh, eshte dhe nje gje qe lirone shpirtin tend. Ndoshta mua nuk me ka ndodhur akoma te me bejne nje te keqe te madhe, te madhe, por mendoj dhe sikur te me benin do falja. Dhe ato qe me kane bere, me kane bere shum te vuaj se kane qene gjera te pa drejta mendoj une, por jam muduar ti kuptoj deri ne funde.
Maaah!!!!!!!!

fabiola

Primus registratum

Po,fal lehte.Ideja ime ka qene gjithmone qe une,natyrisht,nuk kerkoj as dashuri te perjetshme,as besnikeri pa kushte,por vetem sinqeritet,ciltersi pa kufij.Vetem rrenat,sjelljet e paqarta,te dykuptimta nuk i fal aspak.Ajo qe nuk kuptoj s'me pelqen.Mjafton te me thuhet gjithcka.Xhelozia per mua eshte nje ndjenje vulgare qe nuk me perket.

samanta

Primus registratum

Jam haterlie dhe hakmarrese per gjera te rendesishme madje ka gjera qe s'mund t'i fal kurre.

^^MIA^^

Forumium maestatis

edhe une keshtu si samanta jam.per gjera te rendesishme jo vetem qe nuk fal,por hakmerrem keq.madje. :smash:

pati

Primus registratum

Po dreqin, fal shume kollaj. Nganjehere me duket si mungese personaliteti, sepse e ndjej qe fal edhe gjera te cilat nuk mund te falen. Por c'te bej, kjo eshte natyra ime. Me pelqen qe fal, por njekohesisht e kuptoj qe nuk duhet ta bej vend e pa vend sepse disa e keqkuptojne, nuk e kuptojne miresine.

metila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ketri:
[qb] Po dreqin, fal shume kollaj. Nganjehere me duket si mungese personaliteti, sepse e ndjej qe fal edhe gjera te cilat nuk mund te falen. Por c'te bej, kjo eshte natyra ime. Me pelqen qe fal, por njekohesisht e kuptoj qe nuk duhet ta bej vend e pa vend sepse disa e keqkuptojne, nuk e kuptojne miresine. [/qb]
e di qe ndonjehere ben mire qe fal, ndjehesh me e qete shpirterisht, ndonese tjetri se ka merituar faljen tende. edhe une fal shume kollaj, dhe sdi cfare te bej qe te ndryshoj ndonjehere...por me mire ndoshta... :lol: :lol:

Sokol saliu

Primus registratum

Fal ato qe munt ta fali nje njeri me llogjiken e shpirtit.
Per mekatet me te medha ,le ti drejtohet perendise.