Falni lehte?

Marimba

Primus registratum
Falni lehte?

Desha te di sa e lehte eshte te falesh dike ose disa qe te kane lenduar, apo edhe ata qe mund te te kene bere nje te keqe.

Temen e hapa sepse deri tani mendoja se fal lehte, por kuptova se fal vetem ata qe nuk i kam shume te afert. Ndoshta njerezit me te afert nuk i falim kurre...

Si mendoni ju?

Cristallina_83

Primus registratum
Re: Falni lehte?

Jam plotesisht dakort me ty. Te falesh njerezit qe nuk te ndodhen shume afer eshte e lehte,ne fund te fundit argumentinuk te takon aq thelle ne keto raste. Por edhe te falesh njerez te afert varet shume nga situata.

Sidoqofte te gabosh eshte njerezore , te falesh eshte hyjnore :angel:

Dua

Primus registratum

Te falesh apo te mos falesh?! Kjo eshte ceshtja.

Ne pergjithesi mundohem ti arsyetoj veprat e njerezve duke u munduar gjithhere te shikoj nga perspektiva e tyre. Ka disa njerez te cilet nuk meritojne faljen. Tjesht jane te keqinj, egoiste, jonjerezore, te paarsyeshem ne cdo aspekt, pa moral. keta jane ata qe jetojne per te keqijat. Demet qe shkaktojne jane ushqim per ta. E si te falen keta !?

Ka te tille qe nuk jane te vetedijshem qe kane bere keq ndonjehere ne jete. Keta jane njerez me qellime te mira ne jete qe kane gabuar rrugen ne mes te nates. E si te mos falen keta!?

D.

personazh

Valoris scriptorum

e vlersoj qamet nje "me fal" nga njeriu qe e dua, kam respekt, e kam patur te bej goxha gjate jetes time. ata qe pikerisht te lendojne me teper kur "e dh*esin".

Belinea

Primus registratum

Ehe. /pf/images/graemlins/smile.gif E kam zemren e bute une.
Por pasi e falur personin, sdu ta di me per te.Eshte i vdek per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

atman

Forumium maestatis

Falni kedo qe ben nje hap te gabuar, thjesht duke menduar se edhe ti ke dy kembe e nje dite mund te pengohesh.

Ky eshte mendimi im dhe mundohem t'i qendroj sa te mund.

sweet eda

Primus registratum

varet se per cfare faji behet fjale, ne raste te paperfillshme nga zemra edhe fal, por nese really did hurt gjeja qe mund te me kene bere, s'jam aq e mire sa dukem.

Goca

Primus registratum

Mas nja dy jave inoti, telefonata te myllme edhe naj tranofili, fal..

zog

Primus registratum

kur s'denoj s'kam pse fal, po deshe iken, po deshe vjen, mu gjithmon pronto me gjen. ngaqe shpresat e tuja me shpresat e mi-a, jane komshi.

NILDA

Primus registratum

Te falesh esht dicka e mire por varet?Varet se cfare te kan bere FAL QE TE TE FALIN por ka nje kufi falja ne dashuri esht shum e veshtire tradhtin nuk do ta falja kurre.Te falesh do te thote qe dhe te tjeret te te falin ty

Fillimisht postuar nga Bel:
[qb] Ehe. /pf/images/graemlins/smile.gif E kam zemren e bute une.
Por pasi e falur personin, sdu ta di me per te.Eshte i vdek per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Bel:
[qb] Ehe. /pf/images/graemlins/smile.gif E kam zemren e bute une.
Por pasi e falur personin, sdu ta di me per te.Eshte i vdek per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aiii katile... :mad:
dmth s paska vend per wieder gut machen? :idea:
sepse gabimi thojne, eshte mesuesi ma i mire... :wink:

:angel:

Florus

Forumium maestatis

Ky eshte problemi im...fal lehte /pf/images/graemlins/frown.gif por jo gjithmone eee :smash:

Marimba

Primus registratum

Nuk e kisha fjalen vetem per ne dashuri. Ne pergjithesi, falni lehte apo jo, dhe ke falni me lehte, njerezit e aferm apo ata te larget? Nje kolege apo shoqen e ngushte? Nje njeri te farefisit apo nje te njohur?

darma

Primus registratum

Mund te them qe fal lehte por nuk harroj dhe ne qofte se perseritet dhe shikoj qe gabimi nuk eshte me gabim jam shume hakmarrese dhe me ka ndodhur edhe te hakmerrem dhe ju siguroj qe nuk ka qene e bukur :devil:

samanta

Primus registratum

Varet se sa me kane lenduar,por gjithsesi nese shikoj ndonje reagim apo pendim nga ana e personit qe ka gabuar edhe mund ta fal.Une perdor gjithnje shprehjen"mos luaj me durimin tim"e faktikisht s'ja lejoj askujt.

ZENEL-M

Primus registratum

Gjeja e bukur eshte te love,n,q,s,dicka nuk vajti sic ju deshironi,mos u bini nje victime e dyte.
The best way is forget it, don't think about it! and move on with your life.. we are just human.. you'll see it.. you'll have better luck.

GOOD LUCK!
SB :thumbsup:

Erolina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Joli!

jo nuk fal fare lehte,jam e keqe jam dhe hakmarrese.
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif me too /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
Me duket se me detyrojne te jem e tille! Si person shume i duruar qe jam, jo qe nuk fal lehte, por me duket se nuk po falkam hic, e jo me te harroj.
/pf/images/graemlins/frown.gif
"Zot, na i fal fajet tona ashtu sic jua falim ne fajtoreve tane!!!!??????"....mundohem t'i bindem ca kesaj, por Zoti po deshi te me fale, po s'deshi....pune e madhe...Une ata qe me zhgenjejne dhe me acarojne nuk i fal! Hic fare! :mad: