Fabrika Sociale

Yoko_xXx

Primus registratum
Re: Fabrika Sociale

Mirdita te gjithve,
Po kontrolloja albforumin dhe rastesisht me zuri syri temen e Fabrikes Sociale. Une jam pjestare ne kete website dhe me vjen keq qe shoh nje fryme shume jo tolerante ndaj saj. Jam e sigurte qe e keni keqkuptuar idene e kesaj faqeje ne shume aspekte. Fabrika sociale eshte nje faqe ku sigurisht qe nga emri kuptohet qe ka aspirata te majta. Kjo sdo te thote se nuk pranohen debatet, perkundrazi, do te ishte e mrekullueshme sikur te gjithe ju qe ndiqni nje ideologji te caktuar te vinit dhe te diskutonit ato tema aty, gjithmone nese do kishit deshire, dhe gjithmone me argumenta. Jo vetem krijon debat, qe sjell me pas permiresim si te ideve tuaja si te ideve tona, por jam e sigurte se duke bere kete do kuptoni dhe se eshte faqe shume tolerante dhe aspak imponuese. Per sa i perket komunizmit. Doja te sqaroja dhe dicka. Tani une smund te flas ne emer te te gjithve, dhe sdua te gjeneralizoj prandaj ky mesazh vjen vetem nga mua. Une jam teper kundra komunizmit te aplikuar ne gjithe historine e politakave boterore. Ka qene nje deformim i shemtuar i ideve qe kane mbetur ne leter. Sigurisht ne Fasoc ka shume njerez qe vijne dhe japin idete e tyre dhe secili perkrah ideologji te ndryshme dhe diskuton. E njejta gje vlen dhe per perkrahjen e partive te majta ne Shqiperi(nese skane vetem emrin e majte por dhe nje ideologji te majte), te gjithe ndajne opinione te ndryshme.

Per mos u bere e merzitshme dua thjeshte tju kerkoj miresine per te mos u treguar paragjykues dhe sigurisht nese jeni te interesuar ne politikat e majta(qe nga neo-liberalizmi,socializmi ne Vendet skandinave, deri tek komunizmi) te shihni cbehet ne forumin e Fasocit. Jeni te gjithe te mirepritur.

pppppaa

Primus registratum

Eshte e papame. Une tani sapo e pashe dhe eshte e papame.... Bejne analiza te papame... Me ne fund dikush qe ja vlen ta vrasesh.....
Bravo kush e ka ideuar. Do t'ju vizitoj shume shpejt jo per gje por kam dhe une nja dy gjera dhe dua t'ju shof sesi do ta mbroni te majten....

pippo

Primus registratum

Eeee me te vrame kyyyyy mos u zgjero shume..... futja nja dy pordha e kaq ...... te kerkojne idet or mik jo jeten

Jonni

Primus registratum

Cuna dhe goca. Deri ne fare pike kishit te drejte kur thonit qe fasada ishte shume radikale. Ishte. Dhe e dini c'beme? E beme me pak radikale /pf/images/graemlins/smile.gif. Keshtu qe per te miren tuaj dhe tonen, jepini dhe nje shans fabrikes. www.fabrikasociale.com

Nobis

Primus registratum

shume i papare ky design i ri.
i thjeshte dhe terheqes.
edhe materialet qenkan te rinovuara.

alinos

Forumium maestatis

po lexoja nje artikull "oda e burrave" nga nje anetar/e me nick gazeta. Ishte shume cool!
faqja ishte e thjeshte, por e lehte per t'u orientuar. Ndoshta fonti i shkronjave, sidomos tek linket aktive pak me i madh /pf/images/graemlins/wave.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Galeria e fotove ishte fantastike,me te bukurat qe kam pare deri me sot ,me nje objektiv te shpjegosh gjithe historine e tranzicionit.

Jonni

Primus registratum

Alinos falemnderit per keshillen qe ishte vertete shume e vlefshme - cudi si nuk e ksihim vene re perpara. DO mundohem ti zmadhoj tekstet e menuse sa me shpejt.

Lips falemnderit dhe ty, fotot nuk jane tonat faktikisht, po besoj se jane nje permbledhje interesante.

Te githe te tjereve, nqs keni keshilla - bujrum dhe falemnderit!

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
alinoso e njef ti ate qe e ka shkrujt /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

perso,
thua te jete ai qe mendoj une? I bukur e bjond /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Jonni

Primus registratum

Webi eshte rifreskuar... hidhini nje sy dhe me thoni c'mendoni /pf/images/graemlins/smile.gif!

Nobis

Primus registratum

duhen shtuar materiale ne blogje.
ndryshimet e fundit jane shume nice.me pelqen ideja e ndarjes ne disa nenfaqe.