Re: F.C. BARCELONA
<font color="brown"> BLAU </font> <font color="blue">GRANA </font> ky eshte emri qe njihet ekipi i BARCELONES ( si me thone bardheblute).
BARCA ky ekip mitik ne Spanje e Europe Nje nga dy ekipet bashke me Juventusin qe i ka fituar te gjitha trofete ne qarkullim ( Kupe UEFA , Kupe Kupash, Champions Lige, Superkupe Europe, Superkupen Nderkontinetale)
Stadiumi madheshtor CAMPNOU ku jane dhuruar aq shume emocione, barin e te cilit e kane shkelur , J Krujf, Suazo, Romario, Stoickov, Hoze Maria Bakero, Ronaldo, Zupizarreta ,Laudrup, Figo ,KUMAN, futbollistet e sotem.
Une jam JUVENTIN po jashte italise jam me Barcen kam shume nostalgjik per Barcen e viteve 92-95 Me KRUJFIN e madhe ne stol.
Sonte luhet El Clasico REAL M-BARCELONA 21:00 nje ndeshje qe e shef gjysma botes.ju ftoj ta ndiqni mos e humbni magjine e sotme.
Prognoza ime 2-2 Deko,Gudjonsen, Raul, Van Nisteroi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Klubi i 100.000 mije aksionerve pjese e te cileve mund te beheni dhe ju mjafton te blini aksione te Klubit..
P.S Kuriozitet <font color="red">Dhurata me e madhe qe nje baba mund ti bej birit te tij ne Barcelone eshte ti blej aksione te Klubit gje e cila eshte tradite ne Barcelone. </font>