Ex-humoristat

Goca

Primus registratum
Re: Ex-humoristat

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Goca e karrocaxhiut:
P.S: Njoni thote goca e Lymit, tjetra e Dylit..., s'jam as njona as tjetra.... :mad: .

Hajt se do mendoj nji nick tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ca jeni tu bo mer yahooo se po fusni gocen ne kriz identiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Me kane pas pelqyer ca niqe nga AF e vjeter, nime do e provoj a me shkojne apo jo?!

1) Qemonja e Paganinit
2) Lepurushe
3) Galaxy
4) Rreze dielli
5) Penelat e van gogut

Le_Routard

Forumium maestatis

Aiiiiiiii L-R, te ka krahasu me nji cope druni( tek pallatet e mira) , e me parmak betoni ( tek parafabrikatet)...

P.S: Njoni thote goca e Lymit, tjetra e Dylit..., s'jam as njona as tjetra.... .

Nigjo ktu ti goca Charlit! (ene charli onglis ka karroc) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajo nuk me shau po me lavderoj, me berri burre te fuqishem, i krahasoj krahet e mi me parmakun e betonit ku rreshqiste kur ishte e vogel. Kurse per drurin nuk po them gjo se e gjeni vet ju.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
P.S: Njoni thote goca e Lymit, tjetra e Dylit..., s'jam as njona as tjetra.... :mad: .

Hajt se do mendoj nji nick tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ca jeni tu bo mer yahooo se po fusni gocen ne kriz identiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
5) Penelat e van gogut[/QB]
Vallaj mu ku i funit them se te shko me ngjyren e shapkave... /pf/images/graemlins/wink.gif

ps. ho mi dreq !!!!

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Aiiiiiiii L-R, te ka krahasu me nji cope druni( tek pallatet e mira) , e me parmak betoni ( tek parafabrikatet)...

P.S: Njoni thote goca e Lymit, tjetra e Dylit..., s'jam as njona as tjetra.... .

Nigjo ktu ti goca Charlit! (ene charli onglis ka karroc) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajo nuk me shau po me lavderoj, me berri burre te fuqishem, i krahasoj krahet e mi me parmakun e betonit ku rreshqiste kur ishte e vogel. Kurse per drurin nuk po them gjo se e gjeni vet ju.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Charli...... /pf/images/graemlins/laugh.gif , ashtu oshte , po edhe ti e ke pas nji karroce me guzhineta kur ke qene i vogel ama..... ene rijshe tu bo xhiro pas pallatit, i lejshe komshijte pa flejte , m.gj.s e kishte fajin ajo goca e parmakeve kushedi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Charli...... , ashtu oshte , po edhe ti e ke pas nji karroce me guzhineta kur ke qene i vogel ama..... ene rijshe tu bo xhiro pas pallatit, i lejshe komshijte pa flejte , m.gj.s e kishte fajin ajo goca e parmakeve kushedi...

Qyqe me duket se dul goca ime!!! Po sa mire e make men karrocen mi? E ma men qe e kisha me tre rrota ama!

TEA

Forumium maestatis

she she she ku mjell s'korr ti mer yahooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika une tani me msu ,se ne fun me duket se do i thom profes per punet e bronshme e te jashme te L_R
help.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Charli...... , ashtu oshte , po edhe ti e ke pas nji karroce me guzhineta kur ke qene i vogel ama..... ene rijshe tu bo xhiro pas pallatit, i lejshe komshijte pa flejte , m.gj.s e kishte fajin ajo goca e parmakeve kushedi...

Qyqe me duket se dul goca ime!!! Po sa mire e make men karrocen mi? E ma men qe e kisha me tre rrota ama!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si jo re , /pf/images/graemlins/laugh.gif , m'ke pas lyp edhe letrat e comcakizit me i njit tek timoni i karroces.... a e man mend /pf/images/graemlins/laugh.gif , ehhhhh sa kombe robsh ka more n'qafe ai timoni jot...... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , s'dijshe me e drejtu hic /pf/images/graemlins/laugh.gif ( qyqa none , gjej bire e futu)

Isabelle

Valoris scriptorum

Ho mi me gjete mu ma t'modh ne ma fute re? U pa puna, po t'maj vetem una hopala. Po vetem mos luj shume se lodhem ma shpejt masnej.

Haram !!! Se kshu osht me ty !!! Ti cdo gje qe ta bo ta ze' n'goje masanej !!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]L_R po mu a po me man hopa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Varet, me thuj sa shume hopa do te te mbaj?

Masnej duhet me pyt Isabellen ne fillim se duhet te zbresi ajo perpara, tu u rreshqit sdiskutohet.

Goca

Primus registratum

Lonci nome..... :rolleyes: , sikur s'ka cuna te tjere forumi, qe dokeni me hyp t'gjith tek karroca L-Rse....

Noten te gjitheve, ju kam xhan edhe pse sot e tejkalova icik masen ... /pf/images/graemlins/smile.gif .

TEA

Forumium maestatis

uauauauauaau plasi peshku ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: goca e karrocaxhiut pse bo si e indinjume ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore se kom harru me ju thon qe jom bo cun me shkoll kto kohet e funit, kom fillu me lexu libra. Javes qe shkoj marova Il Piacere te D'Annuzios.

Pash stenden e atij ke nje muze ne Paris dhe thuhej qe ka qene burr i zoti dhe i shume orator. Per me teper kishte pasur 82 te dashura gjat jetes se tij, por kur mora vesh qe kishte lindur ne Pescara thash me vete normale, te kishte lindur ne ndonje qytet tjeter vetem nje mezi do kishte pasur.

Noten i her!

ReA

Primus registratum

Psere ca cuni paska qen zotnote ???

un per vete sa marova i liber me prejardhi te lashta /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: mroma iher /pf/images/graemlins/smile.gif po pse ex-humorista :rolleyes:

jona20

big bum bam...

mjesi o rob /pf/images/graemlins/smile.gif

L_R pse me si man dot dy kunguj me i sqetell ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

mgjtht me mire me te rreshqitme se sa me te perplase,qeke cun delikat /pf/images/graemlins/laugh.gif

goce karrocaxhiut,ma mire me lon ne nom se sa te na lej nomi ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une i maj po varet nga kungujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ty te maj ne mjes ne Isabellen ne darke, ok?

Goca Karocaxhiut a ta qis pak llapen? Nje! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

[qb]Une i maj po varet nga kungujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ty te maj ne mjes ne Isabellen ne darke, ok?

Goca Karocaxhiut a ta qis pak llapen? Nje! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
M'kishte morre molli me ta pare... /pf/images/graemlins/laugh.gif , llapen e kom llafin... /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

Me kishte morre molli me ta pare... /pf/images/graemlins/laugh.gif , llapen e kom llafin... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo po se thash :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Une nuk du me lujt kshu kungulleshkash me LR-ne... kaq di me ju thon' !!!!!

ps. lujm noi gjo tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif !!!