eurovision 2005

Princesha

Primus registratum
Re: eurovision 2005

Un them se ne krahasim me vjet, vjet ishim shume me mire, na ka perfaqesu ma mire Anjeza, e Ledina vetem pamjen kishte...kurgja me i fjal.

Un them ma mire te kishte dal me kangen "ma ke prish gjumin e nates", do kishte dal 1000 her me bukur me kyt kang, edhe do e kishin pushtu skenen me muzike, ti kishin vendos edhe nji grup kercimi persmarit, ti hedhshin pertok tan publikun /pf/images/graemlins/laugh.gif

balforum

Primus registratum

e Ledina vetem pamjen kishte...kurgja me i fjal.
Ska gje me mire pamjen,se bota na di per race turku,evgjiter. /pf/images/graemlins/wink.gif
Kenget e bukura do vijne me vone kur te kemi ekonomi me te forte.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Gjumi i nates do kish qene kenge tull, po ca ti bosh qe Ledina nuk ja dika mo vleren gjumit. Kush e len me flejt gjum aman...

Isabelle

Valoris scriptorum

Kenga ishte skandal. Ne na ka shterruar ndjenja dhe romanticiteti ka vite tashme. Kishim ngel per nji kenge me ti-ri-ri-ti-ti-titititititit...ta ! Si nuk ju vjen turp iher ! Me mire te cojne Luan Zhegun me Alo, Alo, Alo-ne...

Dolores

Primus registratum

Pse nuk ishin Da Bombe kenga e Luanit me te Kozma Dushit athere " Eja o shku yne" dolen edhe me vidio si ke MTV /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ahh kohe te lumtura :goofy:

Isabelle

Valoris scriptorum

:lol:

Te degjosh versionin e ri te kenges (e interpreton Aleks Siza Gjoka /pf/images/graemlins/laugh.gif ) knoqesh. Une jam tall perhere me Alo-Alo-Alo(ne). This time u dorezova pa kushte.

Kenge e thelle moj "... po une do t'shkoj dhe po t'mos vish/se mua koha me kerkon/s'mund ta kuptosh ti dashurine/ vec ne qytetet me neooooooooon/...

T'ka lezet shpirti ore...

Dolores

Primus registratum

:lol: :lol:

rri aman se me kto vargje me vjen te derdh shpirtin ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kaq emocine me japin...s ka me ndenja ne muzik vetem a$$ :smash:

makiavelo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Me thene te drejten, Ledina mezi merrej vesh kur kendonte anglisht. Kenga ishte e pallustruar e parafinuar, nuk ishte as gati as shume e bukur.

Duhet te vije serish Elsa Lila ne Festival, mundesisht me nje kenge te V. Veizit, meqenese ai ka zakon te marre cmime ne festivale nderkombetare.

ZMua me pelqeu shume ajo Lucinda Anghel nga Rumania, kishte alamet SHOW me ato kazanet e hekurt. dhe nje pale PJEPRA persembari. [/qb]
jam dakort hehehe!!!!!!

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sintetiku:
[qb] Gjumi i nates do kish qene kenge tull, po ca ti bosh qe Ledina nuk ja dika mo vleren gjumit. Kush e len me flejt gjum aman... [/qb]
eh gjynah per ledinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

zana_e_malit

Primus registratum

Une nuk e kam pare eurovizionin por nje shoqja ime kroate me tha te nesermen:bravo shqiperia, u prezantua shume mire ne eurovizion.Ishte nje goce shume e bukur bjonde qe kendonte anglisht.
Me thene te drejten me erdhi shume mire:)

Odea

Primus registratum

Per mendimin tim kenga nuk ishte keq, ishte thjesht zeri i saj qe ia ulte vlerat. Luku mendoj se ishte i nivelit te larte, gjithashtu dhe koreografia po ca me bo kur kengetarja ska pikerisht ate gje qe i kerkohet te kete te jete e larte ne ate lloj konkursi, zonin e bukur.
E degjova si ne shqip ashtu dhe ne anglisht kengen dhe oh my god sa keq e kendonte. Jam habit me dobesine e zerit qe edhe krenohet duke thene qe ka maru liceun artistik. Me ben te mendoj se si e ka mor ate te shkrete lice...lol

Gjithesesi, mendoj se duhet te kishim marre pak me shume pike, pak na dhane vallai.

Odea

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Se besoj se e kam majt gojen hap gjith kohes qe ne lice, po kushedi sa veteve u ka shku mennja...
Eshte e mire dreqi, po ate tekst sduhet ta pranonte ta kendonte. Nuk u kuptu hic. Pergjithesisht hiq tekstit nuk la shije te keqe, por per te fituar pike sa Anjeza, duhet lene shije e mire....

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Shqiperia nuk duhet ne asnjemenyre te prezantohet ne evenimente nderkombetare me produkte kulturale
te influences se ndyre turke!!!!!

E shikoni apo jo Serbine-Malin E Zi!!!!!
Une mendoj qe muzika ashtu si c'do art tjeter
duhet te shprehi vlerat e nje kombi, por ketu ne kemi nje kontradikte historie, sepse kultura e kombit shqiptar i perket tradites dhe familjes europiane dhe jo kultures dhe rrymes se ndyre turko-aziatike!!!! turp per shqiperine!!
Serbia -Mali i Zi i tregojne botes qe akoma ka kulture dhe muzike ballkanase!!! te nxjerrim mesim!!

zog

Primus registratum

nji dhe konga e ledines naten e festivalit live :

kliko mbi foto !

zog

Primus registratum

ketu nje format ne real player per ata me lidhje interneti te ngadalte.

renald

Primus registratum

Kenga e Ledines ishte shume e bukur por interpretimi i saj ne anglisht ishte skandal fare. :eek:

fairy

Primus registratum

Mua me pelqen shume kenga ne shqip, ne anglisht nuk shkon fare ne fakt, eshte ndoshta lloji i kenges dhe i ritmit qe e kerkon shqipen. Gjithsesi eshte e gezueshme si kenge, kenge dasme tamam.