Euro 2004 ... he si thoni?!

• Thread starter briiigi
  • Data e fillimit
B

briiigi

Guest
Euro 2004 ... he si thoni?!

erdhi ... po afron /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gje, po kemi dhe ato turet eliminatore
sport019.gif

Re: Euro 2004 ... he si thoni?!

qe Italia ka per tu kualifikuar kjo nuk diskutohet,se nuk ka kuptim.

Keto dite do hapet nje dritare e posacme ne Albforum per Euro 2004.

B

briiigi

Guest

une them qe dhe hollanda kualifikohet /pf/images/graemlins/tongue.gif
e pse dritare e posatshme??? smjafton tema e hapur nga une ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nuk mjafton sepse cdo antar ka te drejte te hapi nje teme ku ta falsi per skuadren qe ben tifo(itali,holland,gjermani,angli) ketu ku ti shkruajn si thua ti???

B

briiigi

Guest

ok ok, megjte dhe kte teme ta mbajme per te vene rezltatet etj /pf/images/graemlins/laugh.gif
si thua?

B

briiigi

Guest

Ka ne men me shkrujt nanjoni ktu a jo? Nuk e kam hap kot temen une /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po te doni me thoni qe ta mbyll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

jo mi pse ta mbyllesh ti !
tani ti e di qe pper kombetare na ndahen gustot.
une jam azzurro i terbuar kshu qe normalisht do them ne do e marrim
po puna eshte qe frike kam vetem hollanden se vallai ato ekipet e tjera i kemi ne xhep
them une e.....

B

briiigi

Guest

edhe une meqe jam tifoze e hollandes them qe ksaj here do i hame me dhembe te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif
mgjte do te respektoj ksaj here duke thene se dhe Italia ka ekip te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

epo tani, meqe e pranoni ju ....

Bad-guy

Primus registratum

degjo te te thote mjeshtri dicka!
italia perhere ka pas ekip nam po puna eshte qe i mungon pak grinta
edhe ket boteror qe iku ai ishte boterori jone or bab!
po puna eshte qe ishte llogarit ajo pune qe do dilte ashtu a kupto?
ishte puc

B

briiigi

Guest

ik er dreq se na cmene /pf/images/graemlins/tongue.gif
po qe se ishte puc, ishte kunder hollandes, jo italise /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol

helibak mucogllava

Primus registratum

ehuuuuuuuuuuuuu kur se kapi dot rushin dhelpra tha eshte i pa ber pse mo do i benin puc hollandes pose italis pse nuk i ben gjermanis po ikni se lat nam edhe un i shkreti sja kap dot ato buz kesaj brigi dhe them qe sbein /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] edhe une axurro jam,por italia ka nje ekip koti ket here,sa nuk di cfare te them! [/qb]
mlidh veten,bahu burre,mos i hup shpresat.
MOS HARRONI SE JEMI EKIPI I DYTE ME I MIRE NE EUROPE DHE NUK ESHTE SHAKA.... /pf/images/graemlins/wink.gif

roberto

Primus registratum

une jam perhere tifoz i ITALIA po e ndjej veten te tradhtuar nga ekipi i ca plerave qe menen e kan te floket dhe scajne byth per tifozet si puna ime..qe shkojne dhe lujne me nje kore pordhe gjith frike...
kur futesh ne fushe nuk duhet te rrush trapin per asnjeri...jo mo korene se je 3 here kampione BOOOTE...
megjithate ishallah dalim nga grupi dhe te shofim se ne mrekullite i bojm naihere

Po te kesh ty tifoz te Italis,jo Boteror po asnje eviment sportiv nuk ka per te fituar Italia! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tifozishqiptar

Primus registratum

pse jeni tifoz te italis apo gjermani apo ku e dij cila ekipe si milano,bayerni,reali ....po vellezer ne kemi tash nje ndeshje me rendesi te madhe e ajo eshte kunder rusis pra ne shkoder (shqiperia-rusia) e ju flitni per italianet ......vall a flasin edhe ata per ju ncncncnc ok vetem desha te ju tregoj se nga kosova dhe maqedonia jan organziu plot autobusa me tifoza te vertet te cilin ne kete ndeshje paraqiten te gjithe me nje emer DARDANËT ....do te shihni se cka do te thot tifoz shqiptar edhe jemi te gezuar qe luhet ne shkoder se jan tifoz te shkelqyeshem te cilit 90 minuta pa nderpre anojn tung

mostro

Putraku

ejj po shqiperia a eshte akoma ne gare per euro 2004?nqs po hajt bejme nje tifo te modhe per atdheun e shqiponjave /pf/images/graemlins/laugh.gif