Eshte shaka apo gabim?

^buster^

Primus registratum
Eshte shaka apo gabim?

*** Connect retry #1 arusha.albnetwork.net (6667)
-
-arusha.albnetwork.net- *** Looking up your hostname...
-
-arusha.albnetwork.net- *** Found your hostname (cached)
-
-arusha.albnetwork.net- *** Checking ident...
-
-arusha.albnetwork.net- *** Checking for open socks server...
-
-arusha.albnetwork.net- *** No ident response; username prefixed with ~
-
-arusha.albnetwork.net- *** You are banned from AlbNetwork (5h proxy (ata qe e perdorin me vjen keq... dini ku tna gjeni))
-
Closing Link: Teaser[****s.roylok01.mi.comcast.net] (User has been banned from AlbNetwork (5h proxy (ata qe e perdorin me vjen keq... dini ku tna gjeni)))
-
*** Disconnected

can anyone tell me whats happening?

Emanuela

Forumium praecox
Re: Eshte shaka apo gabim?

^buster^ me duket se nuk eshte as shaka e as gabim. Me sa kam degjuar nga ajo IP kishte patur probleme. Megjithate une po mundohem te gjej ndonje nga chati qe ti them per problemin tend. CIAO

lil-butterfly

Primus registratum

di qe te kane heq qafe buster /pf/images/graemlins/tongue.gif ishalla po ta japin green card sa me shpejt qe te futesh ne chat.

PS: akoma ne uk je ti qe ma mban vendndodhjen: uk ???

^buster^

Primus registratum

oh u zgjidh /pf/images/graemlins/laugh.gif
thanx emanuela!
me sa duket ka pasur terroriste me IP te ngjashme edhe e hengra dhe une /pf/images/graemlins/tongue.gif
lil-butterfly, une se tradhetoj UK-ne kurre lol
ashtu do behesh dhe ti prit edhe nje vit /pf/images/graemlins/wink.gif

lil-butterfly

Primus registratum

me behet qejfi qe tu zgjidh problemi buster se e ndjeme mungesen tende online :tipsy:

une jam edhe per nja dy vjet ketej edhe nje zot e di se edhe sa do e shtyj vizen per te ndejtur me shume ketej.

PS: ke te fala nga portugezja se ka ardhur te na takoje per nja nje jave /pf/images/graemlins/wink.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] ^buster^ me duket se nuk eshte as shaka e as gabim. Me sa kam degjuar nga ajo IP kishte patur probleme. Megjithate une po mundohem te gjej ndonje nga chati qe ti them per problemin tend. CIAO [/qb]
Te pakten mos e lini trashesine te marri dhene ne rradhet e stafit po mesojuni femijeve se c'eshte IP-ja reale proxy e sigurte e pasigurte etj etj si keto gjera hiquni librat e guzhines nga dora e jepuni revisten shkenca dhe jeta se na trondisni me keto qe lexojme.

B

briiigi

Guest

Kelti, provoje te jesh ti ne pozitat tona kur ka flood pa fund, dhe shife sa e lehte eshte te besh cdo gje ne rregull...nuk jemi makina, por qenie njerezore. Normalisht dhe kritikat qe na beni na sherbejne, por na i thoni me miredashje!
(stafi - Albnetwork.net)

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ne fakt ti ske pse hyn ne ato pozita briiigi. Flood behet ne nje kanal te caktuar, ku akill ska pse perdoret. E kuptoj shume mire qe vullneti i mire na con "te ndihmojme" po sikur te ishim me profesional ne ca ane, nuk do ishte keq. Kurse keltit qe ktu edhe i jap te drejte, i kujtoj se kur ishte vete, kishte vene edhe akick te tille ne kanal *!*@203* (po marr nje shembull) ku kishte lene 255*255*255 IP jashte. Po te bejme veprimet na dalin 16581375 IP ... dhe te gjitha ishin proxy? Prandaj ... para se te flitet eshte e mira te behen ca "analiza" fjaleve qe thuhen, dhe veprimeve qe kryhen nga vete ju. Eshte shume kollaj te sulmoni dike tjeter per ate qe ben. Ne irc po te duash do e gjesh nje gabim, sado te vogel, per tu kapur. Perdorni koken ... jo instiktin ... se nuk ecet perpara ne kete menyre

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

KELTI eshte ai qe edhe kur ishte sop edhe kur ishte aop edhe kur eshte sic jam tani u jep aop-ve sop-ve apo dhe ircop-ve proxyt e plota per tu futur ne akick apo akill dhe nje gje te tille e kam ofruar per te gjitha proxyt qe kane lidhje me comcast dhe nuk eshte pranuar nga ircop-et sepse u pelqen te fusin komplet comcastin ne akill sepse pertojne te fusin proxyt e plota....dhe kjo gje me duket mjaft e padrejte dhe jo profesionale nga ana e ircop-ve.Kurse persa u perket akiceve qe kam bere mos harrojme qe ka pas akicke edhe nga ip si 195* etj etj ku hynte pjesa me e madhe e shqiperise kurse akicket e mia jane hequr ne menyre te menjehereshme sikur edhe dy user te ishin jashte dhomave.Megjithate uroj qe te mos kete keqkuptime dhe mosmarreveshje.....eshte e njejta fjale e perdorur dy here por thjesht per mos lene arsye per.......

PS> kushdo nga ircopet qe do proxyt qe kane lidhje me comcast mund te kontaktoje me mua dhe brenda tre ditesh ja jap te plota dhe te sakta per te shmangur keto fjalime te gjata dhe pakuptim nga kushdo mund te perfitoje per te hedhur poshte dicka te ngritur.
Respekte KELTI.