Nuk e dua,le ta marr ndonje tjeteras une s'kam gje me Zanen ore. Po e deshe, e jotja eshte
Lumturia do dy veta, keshtu qe s'eshte ne doren tone (tema)
Ndaj te njetin mendim per temen
Nuk e dua,le ta marr ndonje tjeteras une s'kam gje me Zanen ore. Po e deshe, e jotja eshte
Lumturia do dy veta, keshtu qe s'eshte ne doren tone (tema)
Une nuk jam mermer,jam gurMos e thuaj ate fjale... Nuk lihet nje e tille vetem. Ajo thermon edhe mermerin...
Ne te dyve,kane per te na futur ndonje ban naj diteMos e thuaj ate fjale... Nuk lihet nje e tille vetem. Ajo thermon edhe mermerin...
Shume mire,qe e paskeni kuptuar djema,mereni si paralajmerimNe te dyve,kane per te na futur ndonje ban naj dite
se i bejm temat lemsh,me zanen
Se nuk po e vrasim joShume mire,qe e paskeni kuptuar djema,mereni si paralajmerim
une e meritoj, sa kohe zgjate nje ban??Shume mire,qe e paskeni kuptuar djema,mereni si paralajmerim
Perderisae sjell edhe nje buzeqeshje, ne doren tende eshte te buzeqeshune e meritoj, sa kohe zgjate nje ban??
(tema) secili prej nesh deshiron lumturine e atij qe ka prane. Si rrjedhim edhe ata qe kemi prane na e deshrirojne. S'na mbetet vecse ta presim te na vije. Lumturine e sjell edhe nje buzeqeshje. Ne doren tone s'eshte por, dora e tjetrit/tjetres qe na e jep, mund te behet jona
te buzeqeshesh edhe pa shkak eshte tregues se e do lumturine dhe kur dicka e do veshtire mos te te doje edhe ajo.Perderisae sjell edhe nje buzeqeshje, ne doren tende eshte te buzeqesh