Eshte kapur OSAMA binladeni

koperton

Primus registratum
Re: Eshte kapur OSAMA binladeni

Fillimisht postuar nga amar:
[qb]qe nuk besoj asgje nuk do te ndryshoj sikur mekapjen e sadamit,cfar u ndryshua ?[/qb]
E sakte vertete! E ka ruajtur Bushi si koke turku per by*** e tij mendoj une do e nxjerre para zgjedhjeve presidenciale ne USA.

Nuk punon njeri ne FBI ketu por iranianet thone e kane kapur. Kane ata informatoret e tyre. CIA tregonte me pamje filmike qe mund te lexonte gazeten Izvestija ne Gorki park Moske ne kohen e luftes se ftohte me satelite spiunazh. Jane arsye te forta te mendosh se mund te jete kapur. Sadami nuk eshte me aq vlere sa BIn Laden prandaj u nxorr. Sadami eshte limon i shtrydhur.

Bushi eshte budalla por jo ata mbrapa tij. Pse cfare i ndodhi qenit te Bushit??? Ishalla e kapin e fusin ne karrige elektrike ne Texas.

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga amar:
[qb] a mos punon ketu dikush ne FBI apo ne CIA ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju keshilloj qe ta gjeni se kush ia mbyti bushit qenin?? e leni anash bin ladenat dhe sadamat ata e kryejn punen e vet.
me siguri nese e lexon bushi kete forum ,juve qe e permbani ate do tju thirte qe ta perkrahni ne tubimet parazgjedhore /pf/images/graemlins/laugh.gif .

shih ,shih sa mire te informuar qe qenkeni,une kam edhe nje dyshim se mos valle dikush prej jush eshte edhe keshilltari i bushit?? apo zedhenesi i tij,hahah[/qb]
eh sikur te ishte keshtu...
Po te isha ne cia ti do ishe brenda tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

koperton

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb]Po te isha ne cia ti do ishe brenda tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse cfare ka bere ai qe <sikur> cia te ishte ketu. Ke llogjike ti? Te dy njelloj lehni. Njeri nga ju duhet te pushoje 1 dite heshtje se konsiderohet i vrare qeni i Bushit. Ne shenje respekti.

Alanis

Primus registratum

Nuk ke frike se une mund te dal vertete i CIA. Apo do i besh shoqeri ti?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: ai nuk leh ai uleret :devil:

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] Nuk ke frike se une mund te dal vertete i CIA. Apo do i besh shoqeri ti?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: ai nuk leh ai uleret :devil: [/qb]
---------------------------------------------
ke te drejte une uluris kurse ti je ai qe leh /pf/images/graemlins/laugh.gif

korcari12

Primus registratum

Sa te zgjuar jemi ne ja vjedhim sekretet Shtetit pa e mare vesh njeri tjeter, se di po nuk me besohet ky lajm, dhe nuk ma mer mendja se duan ta mbajne sekret per nje kohe te gjate, dhe sa per FBI kini kujdes se do ta gjeni veten ne ndo nje dhome 2 me 2 dhe pa dritare ha ha ha ha .