eshte jeta ime

sonida

Primus registratum
eshte jeta ime

ajo cka shikoni eshte fytyra ime ajo qe degjoni eshte merita ime ajo cka krijoj eshte poezia ime ajo cfar bej eshte deshira ime ajo cka jetoj eshte jeta imee.. :smash:

Goca^Babit

Primus registratum
Re: eshte jeta ime

...dale te shtoj dhe dicka: ajo qe s'shikoni jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif (mister i gjalle jam, se kur do zbulohem, 1 zot e di )

Guest

Jeta ime!wow e bukur kjo gje dhe sot me duhet tia them vetes time me shume se dje... :smash:

eM

Paper Moon

Tema me duket shume shume interesante!
individualiteti i secilit prej nesh! /pf/images/graemlins/smile.gif

Te gjithe jemi te ndryshem dhe duhet te jemi ne gjendie te kuptojme se dhe te tjeret jane ndryshe!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Sidoqofte tema nuk e ka vendin tek Dashuria!
Mendoj se Diskutime Shoqerore eshte me e pershtateshme! /pf/images/graemlins/smile.gif

Pershendetje
eM

gangsterja

Primus registratum
Eshte jeta ime dhe dua ta jetoj ashtu sic dua vete,nuk kam nevoje per leksione te pafund apo per te me bere si shefa.Jam vete shefja e vetes time une,eshte shpirti im zemra ime jeta ime kjo dhe dua te jem e lire.Kam nevoje per frymemarrje,te jetoj,te dashuroj,te shikoj te gezoj te drejtat e mia te plota.Jam e re dhe dua ta shijoj kete jete ndoshta vitin tjeter nuk jetoj dhe keto dite dua ti shijoj ne max.me lini ne vetmi ne parajsen dashuri.Mos mi thyeni endrrat dhe iluzionet per te ardhmen apo te me meshironi se kam bere nje gabim perseri nuk meritoj te vdes por e meritoj edhe shanc per te vazhduar me tutje.Edhe un dua te qendroj ne erresire,te qendroj vetem pa degjuar askend te bej ate c'ka me deshiron koka ime,jam njeri qe vuaj.Ose e jetoj jeten ashtu sic dua une,ose me mire pranoj per oferte vdekjen.

mirdita

Papirus rex
Jeta ime esht shum jet e bukur ngajeher jeta te sjell gezime po ashtu edhe hidherime por prap se prap jeta esht shum e bukur :)