Eshte e mundur...

ormiri

Primus registratum
Re: Eshte e mundur...

<span style="font-style: italic">Edituar! Permbaju temes dhe leji budallalliqet.</span>

alinos

Forumium maestatis

lol.gif

Sa me shinjester e paske ciften mi goc, ti gju n'hava e rrzo nai gja te gjalle &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Isabelle

Valoris scriptorum

Kordelina si ja zhduke mesazhin Admir Lloshit ri ???

lol.gif
lol.gif

ps. dhe ket emrin e ri meqe ra llafi nuk ta them dot me forcat e mia. Me duhet noi algjerian verdalle te me ndihmoje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; !!!! Ojjjjjjjjjjjjjjjj

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] ...te duash dhe te lidhesh me dike vetem pse te do pafundesisht pa kushte dhe me gjithe shpirt?!

rolleyes.gif
[/qb]
Eshte e mundur posi jo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Te te doje njeri eshte gjithmone nje gje shume pozitive.

Kordelja

Valoris scriptorum

Jonidaaa si s'te pashe iher pesimiste pervec Gushtit moj
rolleyes.gif

alinos, jam ne sulm

Zabelle thuj atij grekut mos te ndihmo..
rolleyes.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kordelina &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; !!!!

url]

kiss.gif

MICHELLE

Primus registratum

JO!

Egziston gjithmon dikush qe te don me gjith shpirt ose pa kushte por nuk e don ti dhe e kunderta.
por une per vete edhe sikur ta di sa me don ai nuk do lidhesha kur une nuk ndjej gje per te. sikur te lidhesha nuk do te zgjaste shume sepse une gjithmon do e lendosha dhe e kunderta.
jo as njehere, do lendohesh ose do lendosh dike gjithmon.

Petroninsja

Primus registratum

Mbase....
Me e mira eshte te ndjeje dhe une per te por nga ana tjeter dashuria dhe kultivohet me kohen...
Duhet ta heq ne kurriz pa ta gjukoj ceshtjen.. cdo gje eshte e mundur.

bellissima

Primus registratum

Nuk ka dashuri pa kushte. Edhe ti vete kur do nje njeri vendos kushtet e tua, sepse kjo na ben ne te gjitheve njerez, mekatare dhe me dicka te perbashket: egoizmin per veten dhe kushtet qe u vendosim atyre qe na rrethojne!

JoNiDa1

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Jonidaaa si s'te pashe iher pesimiste pervec Gushtit moj </span>

S'thu shyqyr mi se do isha bo 1 gjo palozza..
Ja iku ene gushti i poshter shume...ja hudhem byces &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kordelja

Valoris scriptorum

JO!!!!!

Nuk eshte e mundur!!!!!

Sepse nuk eshte aq e lehte te shkelesh mbi veten, nuk eshte aq e lehte te shkelesh mbi njerezit qe do, nuk eshte aq e lehte sa te besh dicka pa vrare dike tjeter.

Nuk eshte e mundur, por jeta plot me iluzione eshte, ndaj s'me vjen cudi qe mendoni qe eshte e mundur!

Ema

Goddes

lol.gif

Ne nuk po themi qe nje lidhje e tille mund te jete jetegjate,e pafund apo thjesht &quot;fatlume&quot;.
Po thoja qe nje lidhje e tille ekziston.

Kaq!

P.s:prit t'puth iher ty une se me duket e qava provimin
kiss.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kam fol per verbimin si fenomen i perkohshem ke faqja tjeter, i perkohshem ama.KAQ!

bellissima

Primus registratum

Ne edhe veten ton e duam me kushte. Ja psh.kur nuk ia dalim mbane ne dicka apo kur bejm nje gabim per disa momente apo edhe per kohe te tera e urrejm veten apo te pakten nuk e durojm dot, ndaj duke nisur nga vetja e duke mbaruar prap te vetja ne veme kushte, edhe ne dashuri.

tirona

Primus registratum

edhe un them qe eshte e mundur sepse kur e di qe nje njeri te don me gjith shpirt e di qe nuk do te lendoj, prandaj them se mundet te te kez njerez qe kan frike te lendoen edhe prandaj lidhen me nje njeri qe e don me gjith shpirt por nuk kan ndjenja per ate person...... mua personlisht nuk me pelqen kjo mynyr sepse me prej &quot;egoistit&quot; lendohet ai personi qe te don

gangsterja

Primus registratum
JO!Pasi do ta lendosh ate te gjore,ose mesohu ta dashurosh edhe ti mbasi ia vlen te jetosh per dike qe te don pa kushte dhe me shpirt.