Eshte e mundur te harrosh dashurine e pare....?

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Re: Eshte e mundur te harrosh dashurine e pare....?

Fillimisht postuar nga Princi i Bardhe:
[qb]
Fillimisht postuar nga Flutur:
[qb] Jam shume kurjoze te di nga vajzat dhe nga djemte , nese eshte e mundur ta harosh dashurine e pare. Personin dhe kohet e bukura qe keni kaluar bashke. Dhe nese pelqen dike tjeter si e heq na mendja te parin???
wub.gif
[/qb]
une kam lezuar dy thenie te ndryshme ne lidhje me kete teme :njera eshte se dashuria e pare eshte gjithmone e fundit dhe tjetra eshte se dashuri pas dashurie i jep vlere dashurise...nga te dyja keto une jam me ate te paren jo per gje po nese dashuron me te vertet i jep gjithca asaj dashurie dhe nuk mendon per nje dashuri tjeter sepse kjo eshte idealja dhe nese ndodh qe kjo dashuri mbaron nuk mund te kete nje tjeter dashuri si kjo per vete faktin se ajo eshte e gdhendur dhe nuk mund te fshihet nga ty.une kam kete mendim dhe mendoj se kam te drejte. [/qb]
nuk jam plotesisht dakort me ty(jam dakort qe eshte e e gdhendur tek ty dhe nuk mund ta harrosh)(dhe nuk jam dakort qe nuk mund te kete tjeter dashuri)e verteta eshte se lidhja e dyte o do te jete thjesh nje aventur o do te jete me e forte se e para dhe zakonish ndodh e dyta.

Guest

<span style="font-weight: bold">Jashte Teme</span>

adelajda

Primus registratum

Un mendoja se nuk mund ta harroja kurre dashurine e pare por kur u lidha me te fejuarin tim cdo gje ndryshoi ishte dicka me e bukur se dashuria e pare mendoj se ne dashurine e pare mund te na duket se e kemi dashur nje njeri por nuk eshte ashtu &quot; them per ato raste kur nuk je me me dashurine e pare dhe je ndare&quot; Por edhe dashuria e pare nuk them qe mund ta harrosh sepse kujton edhe puthjen e pare qe i ke dhene nje njeriu ne jeten tende.

Oliver/Andi

Forumium praecox

Njeriu ne jete mund te kete shume dashuri te medha dhe te vogla, por vetem nje dashuri te pare (Goethe me duket)

ermaliurnick

Primus registratum

te them te drejten se mbaj mire mend te paren por te dyten e kam fiksuar mire....sepse e kam dashur shume....dhe kam me shume pasoja nga e dyta se nga e para...ne dashuri gjithmone nuk me ka ecur sepse i di te gjithe si vetja dhe i besoj shume dhe si pasoje e kam ngrene..e rendesishme eshte qe une po mbijetoj...dihet qe pas cdo dimri plot stuhi nje pranvere e bukur do vi...
wub.gif

nela_kristi

Primus registratum

se besoj se ndonjeri e harron dashurine e pare...
akoma dhe pas shume vjetesh mgjs nuk ke te njejten ndjenje prak te ngelet ne memorie gjithmone
wub.gif

rexi-sexy

Primus registratum

edhe un mendoj se dashuria e pare te le gjithmone nje kujtim te paharrueshem sado te bukura te jene dashurite qe e pasojne. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

toksotis

Primus registratum

edhe sikur te humbja memorien
besoj se zdo e kisha harruar,
kiss.gif

por per ta hequr nga mendja
varet qfar dashuron per her te dyt
ndoshta mund te jet me e embel e dyta!!!
wub.gif

shqipetare

Primus registratum

te gjitha dashurite qe provon ne jete jane te ndryshme dhe me intensitet te ndryshem keshtu nuk mund ta presesh me thike qe nuk harrohet apo harrohet.sepse dashurine e pare,te dyten te treten ne i mbjajme gjithmone me vete kur kane qene te bukura dhe pesimet e dashurive te para behen mesime per ato qe vijojne me mbrapa.
e vertete edhe une kam patur momente te bukura me dashurine time te pare,pastaj me te dyten,dhe tani me te treten prape i mbaj ne thellesi te zemres time dy te parat.nuk e di nese me kuptuat por ajo cka dua te them eshte qe te gjitha dashurite qe kalon bukur te mbeten ne mendje,dhe kur i kujtin ndinjehre tek tuk duke u fshehur ne kujtese per pak caste,sikur ndihesh me mire.por eshte dashuria e castiti ajo qe te rremben,dhe po ishte dashuri e vertete atehere te pushton zemren dhe te besh te mos ta mendosh me ate cka ke lene pas kraheve.
wave.gif

ERA_NY

Primus registratum

Thone kur zemra eshte e re
i mbyll shpejt plaget qe ka marre
po njeriu qe eshte njeri
valle pse mbetet sllav
i dashurise se pare???

ps.ai qe thote qe dashuria e pare harrohet genjen
shrug.gif

ecwinner

Primus registratum

Eshte e cuditshme. Them se dashuria e pare i ka te tera shanset per te qene dashuria me e sinqerte qe kemi provuar. Nje dnjenje e bazuar thjesht ne deshiren per te qene prane nje qenieje tjeter pa kurfare interesi pervec se ndarjen e mendimeve...shpresave... dhe frikes. Une gjithmone do ta kujtoj dashurine e pare. Edhe se ndoshta emrin e saj e kam harruar. ate ndnjenje qe perfaqesoi ditet e femirise time kurre nuk kam per ta perbuzur...

mirjani

Primus registratum

vallai zor eshte.puthja e par,hera e par kur ke ber seks ,dashuria e par jan gjera qe te ngelen gjithmon ne kujtes te pakten nqs ka qen nje dashuri plot pasion.

Marisa

Primus registratum

Dashuria e pare nuk harrohet kurre..Me kalimin e kohes do te zbehet por mbetet nostalgji per jete
wub.gif

Cristallina_83

Primus registratum

Fillimisht postuar nga darma:
[qb] Asnje dashuri nuk harrohet e jo me e para [/qb]
Jam plotesisht dakort me kete mendim.
Cdo ndienje , cdo emocion eshte i vecante dhe unik... nuk mund te pretendohet te harrohet nje dashuri se, sido qe te jete, sido qe te kete perfunduar, ka lene nje pjese te saj ne shpirt... aty ku ruhet cdo fotografi i jetes.

Le_Routard

Forumium maestatis

<span style="font-style: italic">Nuk eshte ajo tema Rrugac, eshte per gje tjeter.Edituar!</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

stellina_sister

Primus registratum

ju lumte goja moj cristallina_83 dhe darma &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; se edhe une si ju e mendoj! bravo..kshtu flitet &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

kotele

Primus registratum

Dashuria e parë nuk harrohet kurrë, &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; por as dashurit e tjera nuk harrohen n.q.s. kanë qënë dashuri të verteta.
eusa_angel.gif
wave.gif