jim_albanian_morrison
Primus registratum
Re: Eshte e mundur te harrosh dashurine e pare....?
nuk jam plotesisht dakort me ty(jam dakort qe eshte e e gdhendur tek ty dhe nuk mund ta harrosh)(dhe nuk jam dakort qe nuk mund te kete tjeter dashuri)e verteta eshte se lidhja e dyte o do te jete thjesh nje aventur o do te jete me e forte se e para dhe zakonish ndodh e dyta.Fillimisht postuar nga Princi i Bardhe:
[qb]une kam lezuar dy thenie te ndryshme ne lidhje me kete teme :njera eshte se dashuria e pare eshte gjithmone e fundit dhe tjetra eshte se dashuri pas dashurie i jep vlere dashurise...nga te dyja keto une jam me ate te paren jo per gje po nese dashuron me te vertet i jep gjithca asaj dashurie dhe nuk mendon per nje dashuri tjeter sepse kjo eshte idealja dhe nese ndodh qe kjo dashuri mbaron nuk mund te kete nje tjeter dashuri si kjo per vete faktin se ajo eshte e gdhendur dhe nuk mund te fshihet nga ty.une kam kete mendim dhe mendoj se kam te drejte. [/qb]Fillimisht postuar nga Flutur:
[qb] Jam shume kurjoze te di nga vajzat dhe nga djemte , nese eshte e mundur ta harosh dashurine e pare. Personin dhe kohet e bukura qe keni kaluar bashke. Dhe nese pelqen dike tjeter si e heq na mendja te parin???[/qb]