epitetet me te cilet ju kane cilesuar

HELENA

Forumium praecox
Re: epitetet me te cilet ju kane cilesuar

o zeqo pse re une te kam llastuar ty?epo mire ta kam bere :kiss: :kiss:

marina s.

Forumium maestatis

si ka mundesi qe po me puth,zeqo??
nejse,na pergjigjen :kiss:

ps:sot jam ne qejf;i puth te gjithe :angel:

helibak mucogllava

Primus registratum

ahhahaha H3L3N@ ahahahah :kiss: :kiss: ti me ke llastuar me thoj jam si shpirt e ku ta di une /pf/images/graemlins/tongue.gif
Lilly pse thoj kshu ti me uen sa her te kam puth.dhe te kam :wub: :tipsy:

edliranoja

Primus registratum

EPITETET QE ME KANE CILESUAR..EHU SA SHUME..MIMOZA LLASTICA,MENDJEMADHE,MENEFREGISTE,..IA KANE FUT KOT
P.S PER MODESTI:"MBESA E MONTEZUMES" E BIJA ISHTE MAMI...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] EPITETET QE ME KANE CILESUAR..EHU SA SHUME..MIMOZA LLASTICA,MENDJEMADHE,MENEFREGISTE,..IA KANE FUT KOT
P.S PER MODESTI:"MBESA E MONTEZUMES" E BIJA ISHTE MAMI... [/qb]
ca do thush gjoja se si ke ato qe kan thene me siper /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhhhhhh later hony :kiss:

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] e embel,idealiste,misteriose,altruiste,kinge,tip simpatik,indiferente,mendjemadhe,tarngallikse,
ironike,etj,etj.me pak fjale...ata qe me kane xhan :kiss: me nxjerin si shpirt,ata qe s'me duan..... kujt i rrifet!
811.gif
[/qb]
atyre me larte i shtohen edhe nja dy te reja;tip qe s'meret vesht,spec kinez(dmth qe kunjat qe thuv una digjin shum),ia kan fut kot :lol:

anny

Primus registratum

epitetet qe me kane cilsuar mua.......
o pipi shkruaj pak ti cmendon per mua ,vetem epitete moj

pipiricka

Primus registratum

Me kane cilesuar vetem me nje epitet deri tani qe zor se do me hiqet ndonjehere:e çmendur,aq sa ne shkolle te mesme me therrisnin Crazy-girl(po jo si kengetarja)se jam shume au-iu ne te gjitha kuptimet.
e zgjuar si dreqi,mendja mbrapshte te punon,je e embel e dashur,edhe shume te tjera, apo se u kujtova(tani shkruaj une =anny) qe po te merzitesh me ndonje gje te plas shpirtin sa te me thuash c'kaken ke.....
nejse nga te tjeret merret me mire vesh si jam apo jo?se mos thoni se narriten veshet,jo mo jo tani se e dime vete ne si jemi, :wave:

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] epitetet qe me kane cilsuar mua.......
o pipi shkruaj pak ti cmendon per mua ,vetem epitete moj [/qb]
o motla te desh una pel tya,ose me mire ti per mua,cte te genjej une tani? :goofy: bej shaka moj shtrigé,ti je.......e ndjeshme,e eger,e embel,e kuptueshme,e matur(me shume ndoshta se c'duhet),gjykuese(me keq se mama mé je bere),dhe me acaron qe nuk beson ne ndjenjat e te tjereve ndaj teje,mosbesuese meqe ra fjala,metodike,acaruese(kur me uleret ne mes te rruges,do ngelemi pamartuar moooojjjjj)shume e zgjuar sa dhe provimet mi merr me Lode*(lavderim),po jo vetem per te mesimet,e di vete ti mos te te rritet mendja,se i heq une pastaj kusuret,nejse shkurt te kam per djale te vetem,dhe ti punosh tuçin asaj vjerres,more vesh moj,shkurt e di si je?AU-IU-ne te gjitha kuptimet(ooo jo ne te gjtiha fare se mos keqkuptohen keta qe e lexojne dhe s'mbahen pastaj,aq duan) :kiss: jemi te gjithe te mire ne fund te fundit se rini hesapi,kot nuk i thone te gjithe ne nje kazan ziejme....

anny

Primus registratum

aman mi se ti bere nje roman,do na marrin me gure keta te af
he mo he ju se shaka bente nuk donte te thoshte ato qe tha ja falni
ps :de flm te puf motla :kiss:

edliranoja

Primus registratum

NE SHKOLLE TE MESME KEMI PAS BA NJE LOJE KU CDO NXENES SHKRUTE 1 EPITET PER SECILIN NGA SHOKET O SHOQET E KLASES DHE UNE E KAM RUJT ATE LETREN, JA MBANI VESH TA LEXOJ
E SHATHET, E QESHUR, EKSPRESIVE,E SINQERTE,INTELIGJENTE, LULEMOSPREK,KRYELARTE, SPONTANE,nr.1 NE SHOQERI, LOVELY, SHUME MENDJEMADHE,FEMI I LUMTUR,ROMANTIKE,FEMI SHERR, UN TESORO,MENEFREGISTE, E BESUESHME, LOJCAKE
ETJ.ETJ... (ato per paraqitjen nuk po i lexoj se nuk po duket as si puplicitet po si reklame)

JO SE JANE FAKTE TE DOKUMENTUARA KETO...MEGJITHESE GJYSMA JANE RRENA

TEDI

Valoris scriptorum

Intimo ... Dallavere . Corruption of Comformity ...

@d@

Primus registratum

Kur isha e vogel me thoshin te tere mushkonjez :rolleyes: isha shume e dobet por femij i shkathet.
Tani jam bo nje derro sexy /pf/images/graemlins/laugh.gif