Epidemia

jula

Primus registratum
Epidemia

Njeriu eshte qenie shoqerore!.....e degjur mbi 50 000 here, gati banalitet, si gjithe konstatimet e verteta.
Askush nuk mund te jetoje vetem!...jam shuuume dakord, mijera here e thene dhe kjo.

Dhe pastaj i sheh, na sheh, shihesh ne nje kolektiv: Te gjithe prane e prane, ne nje thuajse perqafim ideal, komunikim, komunikim i vazhdueshem, shkembim (pasurim jetesor thone disa), e tmerrshme si principi i eneve komunikuese: perfundimisht nje nivelizim absolut...

Ishin dy vellezer: njeri gjenial, por shendetlig i shkreti. Tjetri, me deshiren per te perfituar i rrinte gjithnje prane... por,s'ke c'i ben: Inteligjenca nuk ngjitet, skarlatina po!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte per mendimin tim fatkeqesia e agregateve shoqerore, te mirat nuk jane epidemike, budalleqet po.

Njeriu eshte qenie shoqerore!...50 001 here, po une shoh vetem individualitete te fuqishme qe shpesh vuajne ne nje rezistence antikonformiste qe enet komunikuese etiketojne sipas rastit mendjemadhesi, falsitet, tradheti, ...

Askush nuk mund te jetoje vetem!...dakort, dakort, duart lart, dorezimi final, THE END.

Komente nga shoqeria e Albforumit?

bobo

marksist-enverist
Re: Epidemia

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] "Njeriu eshte qenie shoqerore!".....e degjur mbi 50 000 here, gati banalitet, si gjithe konstatimet e verteta.
...
Dhe pastaj i sheh, na sheh, shihesh ne nje kolektiv: Te gjithe prane e prane, ne nje thuajse perqafim ideal, komunikim, komunikim i vazhdueshem, shkembim (pasurim jetesor thone disa), e tmerrshme si principi i eneve komunikuese: perfundimisht nje nivelizim absolut...
...
Eshte per mendimin tim fatkeqesia e agregateve shoqerore, te mirat nuk jane epidemike, budalleqet po.

"Njeriu eshte qenie shoqerore!"...50 001 here, po une shoh vetem individualitete te fuqishme qe shpesh vuajne ne nje rezistence antikonformiste qe "enet komunikuese" etiketojne sipas rastit mendjemadhesi, falsitet, tradheti, ...

"Askush nuk mund te jetoje vetem!"...dakort, dakort, duart lart, dorezimi final, THE END.

Komente nga shoqeria e Albforumit? [/qb]
hahahaha...

Kordelja

Valoris scriptorum

"Njeriu eshte qenie shoqerore!"...50 001 here, po une shoh vetem individualitete te fuqishme qe shpesh vuajne ne nje rezistence antikonformiste qe "enet komunikuese" etiketojne sipas rastit mendjemadhesi, falsitet, tradheti, ...

....heh s'ka se si te jete ndryshe, disa tipa ideojne situaten, disa te tjere kopjojne.Kjo eshte jeta dhe Parimi i Pershtatjes, gjithnje nese do te jetosh "mes tyre", ne mos po ke nje nga ato etiketimet e mundshme sipas rastit apo qejfit.
Eshte goditur analogjia e eneve komunikuese, do s'do eshte nje marrdhenie e tille qe shtyn ne zhvendosje vemendjeje nga njeri personazh i etiketuar i rradhes tek tjetri, dhe historia perseritet pambarimisht.Antikomformistet (edhe une nje e tille) jane si ajo delja e zeze qe prish koloriiin e grigjes dhe dallohet qysh larg nga ujku.
Ketu fillon davaja dhe muhabeti degjeneron deri ne nje pike qe i ben pyetje vetes:Ore, a s'jam une ne rregull apo keta ia fusin kot me kot??!!Po erdhe ne kete pike te vune perfund.
Sipas meje :Koka e maces duhet keputur qush ne fillim.

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] "Njeriu eshte qenie shoqerore!".....e degjur mbi 50 000 here, gati banalitet, si gjithe konstatimet e verteta.
"Askush nuk mund te jetoje vetem!"...jam shuuume dakord, mijera here e thene dhe kjo.

Ishin dy vellezer: njeri gjenial, por shendetlig i shkreti. Tjetri, me deshiren per te perfituar i rrinte gjithnje prane... por,s'ke c'i ben: Inteligjenca nuk ngjitet, skarlatina po!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

"Askush nuk mund te jetoje vetem!"...dakort, dakort, duart lart, dorezimi final, THE END.

Komente nga shoqeria e Albforumit? [/qb]
jula kjo qe me te vertete Inspiring

Me kujtoi ne fakt qendren qe ka shkolla ime me pajisje shume mije dollarshe per te gjetur nese qofte edhe nje fjali e essay-s tende eshte mare nga dikush tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

pape...,e gjete ti(!),rrugen ke pylli? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] pape...,e gjete ti(!),rrugen ke pylli? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e gjeta, dhe eshte me te vertete shume e bukur! /pf/images/graemlins/wink.gif plot me surpriza!

Kordelja

Valoris scriptorum

jula, nuk iu ktheve me kesaj temes, ku vajti antikomformizmi, apo vazhdojme te kembejme lengjet e enes dhe mberrijme ne nje pike qe nuk njihemi me se kush jemi per hir te faktit qe s'mund te jetojme vetem???!!! :confused: