Enver Hoxha Website

Male850

Primus registratum
Re: Enver Hoxha Website

Jam akomo une dhe po permend 2 publikime njera (e para) e bere nga mua dhe e dyta nga DJEPI. Nuk kane lidhje me njerin tjetrin si dokument por kane lidhje me figuren dhe vepren e Enverit
-------------------------------------
Male850
- 2003, prurjet emigranteve 780 milione USD
- Deficiti tregtar arrin ne 1.3 miliarde USD
- Investimet e huaja direkte arrijne 178 milione USD
- 500 mije shqiptare ne varferi ekstreme (920 mije banore shqiptare jane te varfer dhe jetojne me rreth 2 dollare ne dite, ndersa mbi 500 mije individe ose rreth 15 per qind jetojne ne varferi te skajshme me vetem 1 dollar ne dite.)
- Bonot e Thesarit dolen per shitje 4 miliarde leke
- Vjedhjet "mbytin" qytetin buze liqenit
Keto jane "perrallat" e sotme qe te rrengjethin mishin.
------------------
Djepi
-Oh lum nenlokja qe t'perkuni
tuk-tuk-tuk ne djep prej druni
oh lum nanat e Shqipnis
per ket bir qe i prin Partis.

Oh lum e lum Partia e Punes
Enver Hoxha n'ball t'tribunes
oh urojn malet e Atdheut
"Tu rrit nera o burr i dheut!"

-------------------------------------------------------

Mes cdo dallge e rrebeshi
sa udheheqes aq ushtar,
historia sic te deshi
komandant dhe komisar.

Shqiperia, nene e gjirit
te uron bir jete te gjate.
Dhe kur thote "Dita 1000"
Nenes prape i duket pak.

-------------------------------------------------------

Enver Hoxhes or lum plaku i kenduan kenge, me ISO (ne jug) e me CIFTELI (ne veri). Ishte burre i mire apo i keq ai (apo te dyja bashke), edhe fort rendesi nuk ka. Ai ishte BURRE ama, e sa ishte ai gjalle NUK KISH BIR NENE shante si e shajme tani, se ai dinte te bente ZAP.
Kur vdiq ai (blie 5 vjet me vone) atehere filluan ta shajne, ta peshtyjne e t'i shkulin pllakat e varrit. Ama trima qe jemi! TURP per be!
Jam i bindur qe te qe gjalle, AKOMA do i kendonim me ISO e me CIFTELI. AKOMA!!

ne kete forum nuk lejohen sharjet per anetaret e tjere!

iliriano

Primus registratum

Gjeneral po "zonjes" Nexhmije mo do tja beni dhe asaj nje faqe. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Thone:se dhe ajo ne moshe t'saj ka qene komuniste trime /pf/images/graemlins/laugh.gif
biles thone:se ajo e ka kumanduar dhe Enverin.

Prodigychild01

Primus registratum

Per te gjithe rrotat qe vazhdojne mbrojne merhumin, kam vetem nje argument.

Lirine.

Tashti njerezit jane te lire te bejne cfare te duan. Nuk duhet me autorizim nga partia te levizesh. Tani secili njeri i del vet zot vehtes. Edhe kush punon me shume edhe eshte me i zoti behet njeri i suseshem.

Te gjithe ata qe mbrojne merhumin jane plehrat qe gelonin nen apatine socialo-komuniste, ku njeriu me ordiner e injorant (sekretat partie) paguhej njesoj me inxhinjerin e shkencetarin.

Ata plehra qe i thurin lavde merhumit, jane ata qe humben ate dy lek pushtet apo privilegj qe ju jepte nena parti.

Une them njeqind here me mire krime ordinere, se te jetoj ne nje shtet KRIMINEL. Sa shume te verbuar qe jeni!

alma lamcja

Primus registratum

Po pse o GJENERAL a ti e paske hapur këtë Web-faqe aaaaaaaa. Jo për ndonjë gjë o BURR I DHEUT por më lodhën këta komunistat e Kosoves duke më treguar "bëmat" e Enverit!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Se paska folur Enveri dikur për Kosovën dhe u bë nami a në librat shkollorë kurrë nuk patë thënë diçka për të!! Sikur mos të ekzistonte Kosova fare, ç'farë i dhua ti kësaj???

ludwig

Primus registratum

Enver Hoxhes or lum plaku i kenduan kenge, me ISO (ne jug) e me CIFTELI (ne veri). Ishte burre i mire apo i keq ai (apo te dyja bashke), edhe fort rendesi nuk ka. Ai ishte BURRE ama, e sa ishte ai gjalle NUK KISH BIR NENE shante si e shajme tani, se ai dinte te bente ZAP.

Kur vdiq ai (blie 5 vjet me vone) atehere filluan ta shajne, ta peshtyjne e t'i shkulin pllakat e varrit. Ama trima qe jemi! TURP per be!
Jam i bindur qe te qe gjalle, AKOMA do i kendonim me ISO e me CIFTELI. AKOMA!!

Une do thoshja LAGARAQ/ALABAK jo burre. Une quaj burre kur te respektojne sepse i ke respektuar dhe jo sepse i q!n nenen dite e nate edhe i pushkaton. Kan qen *trima* si puna jote ata qe e kan mbajtur ate poshtersi per 50 vjet sepse ata qe ngriten koken u pushkatuan nga po ata *trima* si puna jote.

A nuk e zhvendosim tek politika kete teme?!! Te shikoni pastaj si do dalin prape *trimat* me kenge, valle, citeli e iso per langaraqin!(Aq shume ua ka futur friken)

GJENERALI

Primus registratum

Male 80 ato materialet mi dergo pak tek albaunion@yahoo.com se po ndertoj web te ri anglisht dhe shqip.

kujdes fjalorin!

Renea88

Primus registratum

ju qe me flitni per krimet ne shqiperin e sotme mos harroni se ish-sekretari partis Berisha apo klyshi komunisteve Nano jane ato qe e cuan shqiperin ne kete derexhe dhe jo mendimtaret e vertete...por ju klysht ekomunistave jeni ata qe i ngrini keto probleme qe te ngriehni e te thoni me vone shikoni ku na coi demokracia....
Pse nuk u denu Nexhmija ne 90-ten,
pse levizte Ramiz Alia me Bodyguard ne Greqi para trazirave te 97-tes, cfare kerkonte????
Pse nuk i hyri gjemb ne kemb familjes Hoxha ne keto 14 vjet?????
Ju jeni ata qe po e coni shqiperin ne ferr dhe jo demokracia, ju ishit ata kriminelet komuniste qe ngritet te paret flemurin e pseudodemokracise....
do tju tregoj me teper...
pse na thuhej neve te repartit special 326 ne trazirat e 90-tes qe mos qellojme mbi Pardesyte e bardha???????
Mos e zini ne goj demokracine qe ju vete e perdhoset o qen bir qenash.
Zoti ju a befte te keqen....

FRUSA

Primus registratum

Websitin le ta kete per Enverin ..
sidoqofte qe ai e izoloi dhe e mbajti popullin ne varferi ai eshte nje figure historie..

Persa i perket gjendejes se sotme ne Shqiperi po te shikosh sa njerez po vriten per tokat e pronesine kjo vjen nga koha qe Enveri dhe sistemi komunist (Komunizmi eshte sistem ekonomik qe prona eshte e perbashket gjoja per te miren e te gjitheve) i hoqi dhe i dogji tapite e tokave..
Sot njerezit pretendojne jo e imja jo e jotja po gabimi eshte bere qe 50 vjet me para...

E dyta eshte se vendi u izolua komplet dhe po te shikosh sa njerez kane ikur jashte shtetit per shkak te varferise qe ekzizton ne Shqiperi eshte shume keq ne vend te ndertojne vendin e tyre po nuk kane cte bejne kane ike nga halli.. dhe kjo vjen 90% per shkak te enverit 50 vjet me para dhe jo e gjitha nga politikanet e sotem. Keta kane gabim qe nuk po e ndreqin dhe jo qe e prishen..gabimi eshte se enveri e IZOLOI vendin 50 vjet ..
Sot sidomos ne amerike apo gjekundi larg evropes pak e dine se ku bie Shqiperia..izolimi i Enverit e shuajti fare njohjen e saj ne bote...
Prandaj une i them .....

Me vjen keq, por pjesa ne vijim eshte ndesh me rregullat e forumit ne lidhje me fjalorin e papershtatshem, keshtu qe editohet!

bebi

Primus registratum

e tmerrshme!
me duket si loje qe ka ala njerz qe i bajn lavde enverit.
ne universitetin ku studjoj un, ne fillim i vinte zor me hap kshtu bisedash, sepse nuk i njihnin bindjet e mija politike, por nji dit moren guximin profesoret me m'tregu se aq sa i kishte ardh keq per ne, aq i ishte duk qesharake situata jone. meqe un studioj art, po flitshim per artin ne pergjithsi, kur une po tregoja per at pak art figurativ shqiptar qe njifet neper bote, ata duke u mundu mos me m'ofendu, me tregune se ne koh te dulles, artistat shqiptar njifeshin per dekorime komuniste ne vende me bindje te njejta si te tonat, e ne fakt njifeshin si te talentum... por art i shfrytzum prej dulles ne menyren ma qesharake.
sa turp.

ndersa gjeneralit do ti thosha qe ma mir ta kishte shpenzu kohen ne toilette sesa ne ndertimin e ktij website.
kerkoj te falun per gjuhen, por asht e vetmja qe me vjen me perdor kur flitet per at paljaco!
:mad:

alinos

Forumium maestatis

Ju lutem beni kujdes me gjuhen qe perdorni dhe permbajuni temes, perndryshe do te mbyllet.

FRUSA

Primus registratum

Websitin le ta kete per Enverin ..
sidoqofte qe ai e izoloi dhe e mbajti popullin ne varferi ai eshte nje figure historie..

Persa i perket gjendejes se sotme ne Shqiperi po te shikosh sa njerez po vriten per tokat e pronesine kjo vjen nga koha qe Enveri dhe sistemi komunist (Komunizmi eshte sistem ekonomik qe prona eshte e perbashket gjoja per te miren e te gjitheve) i hoqi dhe i dogji tapite e tokave..
Sot njerezit pretendojne jo e imja jo e jotja po gabimi eshte bere qe 50 vjet me para...

E dyta eshte se vendi u izolua komplet dhe po te shikosh sa njerez kane ikur jashte shtetit per shkak te varferise qe ekzizton ne Shqiperi eshte shume keq ne vend te ndertojne vendin e tyre po nuk kane cte bejne kane ike nga halli.. dhe kjo vjen 90% per shkak te enverit 50 vjet me para dhe jo e gjitha nga politikanet e sotem. Keta kane gabim qe nuk po e ndreqin dhe jo qe e prishen..gabimi eshte se enveri e IZOLOI vendin 50 vjet ..
Sot sidomos ne amerike apo gjekundi larg evropes pak e dine se ku bie Shqiperia..izolimi i Enverit e shuajti fare njohjen e saj ne bote...
Prandaj une i them .....

POSHTE LAVERI I QENIT :smash: QE I DOGJI TAPITE DHE SOT NJEREZIT VRITEN PER TOKAT E PRONAT

POSHTE LAVERI I QENIT :smash: QE I DETYROI SHQIPTARET TE SILLEN RROTULL NEPER BOTE NGA HALLET DHE VARFERIA QE NA SOLLI

POSHTE DHE JU KELYSHET E LAVERIT :smash: (ME GJENERALIN NE KRYE) :smash: QE AKOMA I MBANI ISO ASAJ FIGURE KAFSHE QE ME POSTIN QE KISHTE MUND TA KISHTE BA SHQIPERINE E VOGEL LULE SOT POR E IZOLOI KOMPLET DHE VRAU E INTERNOI ME MIJERA NJEREZ

vllaznia 2001

Primus registratum

A din gja more Zenel, kush u permen kriminel, qe pati mesues nje makjavel, e vuri popullin ne çengel, qyteterimin bani zhel, po kush asht ai harabel, qe na u duk nuse me vel, i pat vra luajt ne tunel, tuj i kalb ne Spaq Burrel, kusht asht e ama e ktij gabel. NANA e tij kurvic me vler, e dallume me ba nder, per gjithkend qe vinte ne der, gjithkuj dimrin tuj ja ba ver,me hajduta e gangster, duke futur ne bark se llom e vrer, e nga ai bark ka dal ENVER.

LABI

Primus registratum

Studioj per informatike (Rjeti) dhe mund te jap nje mendim me nje fare peshe per ndertimin e ketij web siti.
i lezetshem, i shpejte, i thjeshte per ta perdorur, ofron material gratis dhe per me shume nje forum per diskutime. JavaScript ndihmon shume edhe nga ana e jashteme. Duket qe ka kerkuar shume pune. Bravo atij qe e ka bere, dhe ne qofte se e ka bere vetem nje person, bravo me shume.
Si shqipetar qe jam permbajtja e ketij siti per mua eshte indiferente. Kam drejtime politike te majta por jo ekstremiste. Thjeshte e gjykoj si nje humbje kohe, manipulim njerzish, propagande e kuqe e lare me gjake te pafajshem. Shndet njerez te shekullit te njezet.

darma

Primus registratum

Ahh me Gjeneral thash hajt mo po e shof iher kete faqen tende po u futa dhe ngela 2 ore duke lexuar te lumte teper interesante me pelqeu...po nuk di te te jap mendim tjeter se nga politika nuk marr vesh :shrug: por urime :thumbsup:

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga darma:
[qb] Ahh me Gjeneral thash hajt mo po e shof iher kete faqen tende po u futa dhe ngela 2 ore duke lexuar te lumte teper interesante me pelqeu...po nuk di te te jap mendim tjeter se nga politika nuk marr vesh :shrug: por urime :thumbsup: [/qb]
prit se do nxjerr versionin e ri se shpejti une,leri ca hane m*** kot keto ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Renea88

Primus registratum

o gjeneral ik e martohu me Nexhmijen se ka nevoj per i klluf si puna joet...

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Renea88:
[qb] o gjeneral ik e martohu me Nexhmijen se ka nevoj per i klluf si puna joet... [/qb]
mren e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif