Endrra me antare te forumit :D

Ema

Goddes
Re: Endrra me antare te forumit :D

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Onderr taze e mromshme !!!

... Shof veten sikur kisha shkuar ne nje tip agjensie ajrore dhe doja te blija bileta. Problemi ishte qe nuk dija se ku do shkoja. Keshtu qe bleva bilete per Paris, Suedi, Itali, dhe Somali pernjeheresh. (ju betohem ksaj rradhe nuk po shpif /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Ai robi i sportelit me duk se ishte nje ftyre e pame knej ka forumi po i paidentifikueshem. Nderkohe Tranofilja me kap gafil mu ke agjensia dhe kur me pyet se c'beja aty i them qe po flej gjume nen molle (too much Cufo reading /pf/images/graemlins/laugh.gif )... (Mu duk Tranofilja si Zebo /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Kjo me uleret me ze te larte dhe me thote : shko shko ne Somali se atje kishin pas ca probleme me kontabilitetin dhe shef se mos bo dermon... dhe me surratin gjith nerva ( I swear !!!) me thote - shif se mos hap edhe noi forum /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Vallaj se si jam zgju... :rolleyes: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

Pa sa ondrra kuptimplote shef mi yll!
Kjo shpjegohet keshtu:Mendja jote udheton vazhdimisht,kerkon shtigje te reja,je kurioze nga natyra,prandaj kerkon te provosh sa me shume gjera,te bredhesh sa me shume vende.
Te pelqen te jesh e lire(E ku t'le Tranny se?).
Femijeria si e kam thene ka shume rendesi neper endrra.Kur ke qene e vogel ke pat raporte te frikshme me ujin,dhe nji here ke rreziku me u myt ke Shkomi Kavajes.
Jeten ta ka sshpetu Af-isti qe ishte ai i agjencise.
Tranny eshte vendimtare nga natyra,eshte njeri autoritar dhe meqe ka met pa pacienta anej ka klinika i than krahet po ti fluturosh ene ti.
Shkurt fare:neser kur te ikni per shkolle do ju dali nji gomar perpara.Do kete fytyre te kuqe dhe trup jeshil.
Pyeteni se si e ka emrin!
...ai do ju thote:-
...vazhdon /pf/images/graemlins/tongue.gif !

TEA

Forumium maestatis

vallaj mu m'ka morr frika me shkrujt ondren time se kom hall se Ema mi qit t'palarat e te larat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Pashe ne enderr sikur ishim mbledhur ne te Bostonit si zakonisht ke Blucka.Per cudi te gjithe ishim Vampire.Kishim nga nje laps ne dore dhe po benim nga nje liste pazari.O mami si na ndrisnin dhembet e gjate :eek: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: Do ta shpjegoj neser se sonte kam frike se s'te ka kalu efekti edhe na kafshon gjekundi /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] vallaj mu m'ka morr frika me shkrujt ondren time se kom hall se Ema mi qit t'palarat e te larat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho mos u trem po shkruje se ato t'palamet po ti shplajm ne.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] vallaj mu m'ka morr frika me shkrujt ondren time se kom hall se Ema mi qit t'palarat e te larat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho mos u trem po shkruje se ato t'palamet po ti shplajm ne.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo vallaj se me ik diritat pompat njelin n'tako e s'ka me uje masanej me shpla .

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Timen Emaaaaaaaa ..... [/qb]
heeeehhhhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema qendijsa içik vajzes ashtu siç di vet, me merak :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

jo vallaj se me ik diritat pompat njelin n'tako e s'ka me uje masanej me shpla .

Mos u merzit se morim noji kov uje n'Lane!

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Une pash ne enderr sikur isha ne dasem, per cudi ishte dasma ime. Dhendrri ishte Hermesi :rolleyes: . Kordelja ishte dama e nderit dhe kishte vesh i fuston Jeshil fosforeshent. Ne krah kishte dhe nje hu te madh. Ca e ke kte ti ri, e pyeta, do me trembesh dasmoret?

Tedi po pinte i dopio raki me gjith Enin.Eni me Inissin me shanin,shi kjo po shet pordh, shyqyr qe gjeti burre. He thoshte Eni se plerat e mia po mbledh. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une ngrita nej dolli, kur befas vrapon Lara me hanxhar, une u tremba dhe nisa te vrapoj, i thash po dhe ktu mi dreq s'me le te flas une. Jo tha, jashte teme, e shkreta ti ca ka me t'gjet po te zuna.

Nalu ti ri i tha Kordelja, dhuna eshte per burrat, jo per grate. Ne shyqyr qe morem fuqine e po bejm ligjin, kjo do me na rraf nusen. Drita e fustanit te Kordeles e shtangu aq shume Laren sa kjo ndaloi. Ca m'je bo si katunare ti mi i tha, po te krcas ty tashi me hanxhar.

Une te pakten nuk vi ne dasem me pantallona lekure si gangstere iu pergjigj Kordelja.

Hermesi nga ana tjeter bote matrapazlliqe me viza e pasaporta me Iness.

Kush ma shpjego endrren? [/qb]
Ja shpjegimi:
Ti dhe Hermesi me siguri qe keni qellu me i rradhe buke te dy bashke,me mjes kur ishte koha e qepes me tollonat:D!
Huri qe ka prane Kordelja shpjegon nje hall te madh,qe lidhet me impotencen e noi robi te shpise se vet.Gjithashtu mund te shpjegohet me deshiren per te rraf njeri ketu ne AF.Fustani jeshil fosforeshent perfaqeson shpresen dhe deshiren per gurabie gjalpi /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Eni me Inissin shume shpejt do bejne rruge te gjate,mase Tirane dhe avioni do kaloje ca perpieci te paperfillshme fare qe do i bejne te zbresin direkte per psikolog.
Tedi paska hy n'gjynof me nai goc edhe ka me i pagu po he /pf/images/graemlins/tongue.gif !
Lara ka pat probleme me elektricistin qe sillte faturen kur ka qene e vogel.Ajo e donte-ky s'ja varte.Emrin e ka pat me B po tamam s'dilka ketu ke qitapi tem.
Kordelja perfaqeson damen e paqes dhe per kete arsye shume shpejt parashikohet noi qaraman ke pragu deres....
Lara dhe Kordelja do kene se shpejti nji takim ku o njona o tjetra do haje kokes cajin e nxehte e te pervelum.
Lara ne enderr tregon natyren e saj te vertete prej gangoje pazari! /pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesi e paska lone me gisht ne goje Inessin-kur kane qene ne te mesmen-

S'kam mo nerva....ika,EMa :eek: [/qb]
:thumbsup:

Po filxhon shiko ti rrusho?

Bofsh hajer! :thumbsup:

Eni_883

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Une pash ne enderr sikur isha ne dasem, per cudi ishte dasma ime. Dhendrri ishte Hermesi :rolleyes: . Kordelja ishte dama e nderit dhe kishte vesh i fuston Jeshil fosforeshent. Ne krah kishte dhe nje hu te madh. Ca e ke kte ti ri, e pyeta, do me trembesh dasmoret?

Tedi po pinte i dopio raki me gjith Enin.Eni me Inissin me shanin,shi kjo po shet pordh, shyqyr qe gjeti burre. He thoshte Eni se plerat e mia po mbledh. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une ngrita nej dolli, kur befas vrapon Lara me hanxhar, une u tremba dhe nisa te vrapoj, i thash po dhe ktu mi dreq s'me le te flas une. Jo tha, jashte teme, e shkreta ti ca ka me t'gjet po te zuna.

Nalu ti ri i tha Kordelja, dhuna eshte per burrat, jo per grate. Ne shyqyr qe morem fuqine e po bejm ligjin, kjo do me na rraf nusen. Drita e fustanit te Kordeles e shtangu aq shume Laren sa kjo ndaloi. Ca m'je bo si katunare ti mi i tha, po te krcas ty tashi me hanxhar.

Une te pakten nuk vi ne dasem me pantallona lekure si gangstere iu pergjigj Kordelja.

Hermesi nga ana tjeter bote matrapazlliqe me viza e pasaporta me Iness.

Kush ma shpjego endrren? [/qb]
Ja shpjegimi:
Ti dhe Hermesi me siguri qe keni qellu me i rradhe buke te dy bashke,me mjes kur ishte koha e qepes me tollonat:D!
Huri qe ka prane Kordelja shpjegon nje hall te madh,qe lidhet me impotencen e noi robi te shpise se vet.Gjithashtu mund te shpjegohet me deshiren per te rraf njeri ketu ne AF.Fustani jeshil fosforeshent perfaqeson shpresen dhe deshiren per gurabie gjalpi /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Eni me Inissin shume shpejt do bejne rruge te gjate,mase Tirane dhe avioni do kaloje ca perpieci te paperfillshme fare qe do i bejne te zbresin direkte per psikolog.
Tedi paska hy n'gjynof me nai goc edhe ka me i pagu po he /pf/images/graemlins/tongue.gif !
Lara ka pat probleme me elektricistin qe sillte faturen kur ka qene e vogel.Ajo e donte-ky s'ja varte.Emrin e ka pat me B po tamam s'dilka ketu ke qitapi tem.
Kordelja perfaqeson damen e paqes dhe per kete arsye shume shpejt parashikohet noi qaraman ke pragu deres....
Lara dhe Kordelja do kene se shpejti nji takim ku o njona o tjetra do haje kokes cajin e nxehte e te pervelum.
Lara ne enderr tregon natyren e saj te vertete prej gangoje pazari! /pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesi e paska lone me gisht ne goje Inessin-kur kane qene ne te mesmen-

S'kam mo nerva....ika,EMa [/qb]
Po filxhon shiko ti rrusho?

Bofsh hajer! [/qb]
Sa me vonese e paskam pare kete. Ela te falte Zoti shpirtin se u kenaqa duke qesh (desh u pushova nga puna se nuk e besonte njeri qe finacial reports jane shume per te qeshur). Ti Ema qafsh te gjithe i paske rene me te qe do shkojme per TIrane se shpejti em Inessis po avionat c'na i ndjell se na fut friken meteper. Po hajt po jane te paperfillshme. beni qef o njerez.

Guest

Une pash ne enderr sikur me tradhetoi burri me shoqen e ngushte ... sikur isha e madhe jo tani qe jam e vogel :eek: :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Huri qe ka prane Kordelja shpjegon nje hall te madh,qe lidhet me impotencen e noi robi te shpise se vet.Gjithashtu mund te shpjegohet me deshiren per te rraf njeri ketu ne AF.Fustani jeshil fosforeshent perfaqeson shpresen dhe deshiren per gurabie gjalpi !

Pupupupuuuuuuuuuuu pa men me le miiiiiiiiii, sa bkur i ke gjet t'gjitha... /pf/images/graemlins/laugh.gif A i ndrrojme kurabiet me sheqerpare mi....... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] majmuno pse sthu ti mer qe kjo isabella qeka bo si gogoli i dilka te gjitheve ne onder....mo mire eshte me i trem kalamoj tani me isabellen e me i thone rini urt se erdhi isabella........

mu me doli ne onderr si lugat edhe sa nuk i mbusha breket por desh zoti qe ju ndru menja e tha po iki te trem majmunin hirko iher pastaj po ke ty...une ne cast perfitova edhe u mcefa posht kruvatit ene fillova tu knu me veten time ka qefi qe ja hodha bythes per sot....ndersa sot ne darke para se te flej do var nje varg te modh me hurdha qe mos me afrohet se do me boj me infarkt ka mushkria /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ondrra jote shpjegon debilitet te thelle ne venat e tua :confused: :eek: !Si ka munsi? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ceshtja qendron ne idet e mia qe jane ngateruar fale gomarlliqeve te tua bashkekohore...pastaj pasoja qe me tha doktori eshte se une kam shkruar ne temat qe ke shkruar ti....keshtu qe po deshe duhet me i thone asaj emes tha qe ka pjerdh ka trut e kokes /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

POju them ene un nje onderr qe kom pa por do e them pasneser te shoh nese realizohet nese jo ahere dua shpjegimin tat Ema si Astrologe e fuqishme qe qekne . Ika dhe erdha ...

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Timen Emaaaaaaaa ..... [/qb]
Ta kom interrprretu mi ijeeeeeeeeeeee!
Shife nashti ke faqa tjeterr!

Korrdele ke mo ondrra me huj e?
Llapaqeni,rri mir :smash: se t'kom burrin e shoqes :tipsy: !

Ela qite ktu flixhanin tu keqen ene ta shof un! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Ema,

lum lagja ku do martohesh, ke me i knoq me onrra e me filxhon. /pf/images/graemlins/wink.gif

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb] Kam pa Eni883 ne onderr.(me verte) [/qb]
Amira ku je o lal. Po luajme e ka kush e ka neper telefona ne me duket. ca endre paske pa? sot jam ne pune deri nga ora 6 me time dmth 3 andej nga ty po ashtu po te marr i her ose merr ti kur te kesh mundesi.
Baci lal

Hermesss

Primus registratum

Ema, me ke lene te shtangur! Nuk gjej fjale te te falenderoj qe hape nje rreze drite dhe shprese ne jeten time dhe ma merr mendja edhe te tere te tjereve qe permendeshin tek shpjegimi yt. Qe tani e tutje vendosa te filloj rendshem kafen, se dilke me qar /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vetem nje pytje kam une: a del gjekundi ndonje gje aty ne enderr, qofte edhe shkarazi, qe te hedhe ndonje nenkuptim ose te aludoje mbi numrat 2 dhe 7? Ela, qepe ti se te vduqa /pf/images/graemlins/wink.gif
Meqe jemi ketu: une mbreme pashe ne enderr Amiren qe po flinte dhe po shikonte ne gjume Eni_883-n. Quhet kjo?

durrsakja

Primus registratum

Po re e kisha pa megjithmen rrugacen e dreqit, (qe me kishte lon i mesazh sot qe mu drodhen leqet.) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Pash ne onderr Elianin me gershon ne dore tu shku m'shkoll.Ti Ema hajd na rrej iher se na shko java fjoll /pf/images/graemlins/tongue.gif