ik ere ca ondrra koti, un ta kom mar n'kthes me Britnny spears, ajo m'kerkonte kokra un i thosha jo se t'bejn dem.. ca s'mka punu deri sa ja dhash mo /pf/images/graemlins/laugh.gif (me sy mbyll kjo ondra seriozly /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une po shifja ne ender sikur Pamela Anderson po me thithte e lepinte gishtin e kembes. Ishte nje tortur e vertete jam zgjuar duke gerthitur jo gishtin jo gishtin dhe qeni im nga frika e te gerthiturave ndaloj te lepirat.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une per pleqnine kom respekt, nuk tallem me te se kane kalu shume ato ene se si m'vjen me i mor neper-ondra kot, leqe ti e di qe pleqnia osht si femia, duhet me ja bo qefin kaj here rralle , po ene tekat duhet me ja plotesu , po ene kongen duhet me ja knu naj here.... tani, si ta mori ta mori plaku, plaka e kishte per te mire ... hajde nje kafe tani....nga xhezveja e plakes.... te befte mire /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Mos u tall me plakun thojn se te ze syt.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] ene iher qe shpresova , s'duli gjo..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aaaaaaa .. po me njel fjala ne qafe, m'fal ondra ne qafe...Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Nordhsha un per qafen tate. Gjiraf e shkur strucit o.Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Sonte do shof onderr me Sailorin.... [/qb]
:thumbsup: [/qb]
Do kthehej ne fushe-beteje!Fillimisht postuar nga Next:
[qb] .Me shume gjasa parashikohet ndonje orgji masive ne Boston(Ku eshte Sofia? ).
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ty do te kemi dhe si opening act, se rregjizuren e zaptove already /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do te thote se brenda javes do te plasi apandesiti.Per kujdes shkoni ne spital dhe qendroni derisa tu kapin dhembjet. :thumbsup:Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une po shifja ne ender sikur Pamela Anderson po me thithte e lepinte gishtin e kembes. Ishte nje tortur e vertete jam zgjuar duke gerthitur jo gishtin jo gishtin dhe qeni im nga frika e te gerthiturave ndaloj te lepirat.
Ja shpjegimi:Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Une pash ne enderr sikur isha ne dasem, per cudi ishte dasma ime. Dhendrri ishte Hermesi. Kordelja ishte dama e nderit dhe kishte vesh i fuston Jeshil fosforeshent. Ne krah kishte dhe nje hu te madh. Ca e ke kte ti ri, e pyeta, do me trembesh dasmoret?
Tedi po pinte i dopio raki me gjith Enin.Eni me Inissin me shanin,shi kjo po shet pordh, shyqyr qe gjeti burre. He thoshte Eni se plerat e mia po mbledh. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une ngrita nej dolli, kur befas vrapon Lara me hanxhar, une u tremba dhe nisa te vrapoj, i thash po dhe ktu mi dreq s'me le te flas une. Jo tha, jashte teme, e shkreta ti ca ka me t'gjet po te zuna.
Nalu ti ri i tha Kordelja, dhuna eshte per burrat, jo per grate. Ne shyqyr qe morem fuqine e po bejm ligjin, kjo do me na rraf nusen. Drita e fustanit te Kordeles e shtangu aq shume Laren sa kjo ndaloi. Ca m'je bo si katunare ti mi i tha, po te krcas ty tashi me hanxhar.
Une te pakten nuk vi ne dasem me pantallona lekure si gangstere iu pergjigj Kordelja.
Hermesi nga ana tjeter bote matrapazlliqe me viza e pasaporta me Iness.
Kush ma shpjego endrren? [/qb]
Osht onder e vjeter mi, e kom heq apendisitin me i llaf. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ema:
[qb]Do te thote se brenda javes do te plasi apandesiti.Per kujdes shkoni ne spital dhe qendroni derisa tu kapin dhembjet. :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga Le_Routard:
Muni se shepjti parashikohet te marresh pjese ne ndonje mision humanitar per vendet e botes se trete dhe per femijet jetime prej luftes.Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] ONDERR TAZE
Mrom kam pa nji onder. Isha tu ec ne nje rruge te vogel ne jug te Bejrutit dhe kur me del perpara Isabelle. Mu shfaq papritur e pa kujtuar, kshu qe e keni parasysh vet ju friken qe mund te provoj njeriu ne ket rast /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Me ra t'fiket dhe kur u zgjova e gjeta veten ne spitalin e Bejrutit. Me thane qe nga trauma e forte, kishte pushuar frymarrja dhe truri kishte ndejtur gati 4 minuta pa oksigjen. Si pasoje disa funksione te trurit si psh memoria, ishin te pakthyeshme.
ps.xhan xhan, se onder osht, mos boj si gore. [/qb]
Salua te shikoka goxha si kundershtare.Me shume mundesi kur ka qene i vogel i ka pas rene fyellit ose gajdes(ashtu instrumente frymore mo).Per kete arsye kur erret i duket vetja si ujk edhe i dhemb stomaku.Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]aaaaaaa .. po me njel fjala ne qafe, m'fal ondra ne qafe...Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Nordhsha un per qafen tate. Gjiraf e shkur strucit o.Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Sonte do shof onderr me Sailorin.... [/qb]
:thumbsup: [/qb]
Une kisha ndaluar me nje si tip fushe , po pa lule ket here edhe po flitja me nji njeri, s'e mbaj mend me ke, nje nga keta te forumit, me duket nga ata te old-simpatise, kur ndej nje dore mbi shpatull. N'fillim u tremba se ishte njecik e rende , si puter luani, po pastaj u bo e lezetshme. Kthej koken e shof Sailorin qe ishte inatos keq, dukej nga syte dhe nga buzet qe i mbante shtrember.
- C'ke mo? -i thashe..
- Asgje ... ( me tha)
- Flasim pastaj.. edhe u largua pakez.
Une mbarova muhabetin me ate anetarin tjeter edhe shkoj tek sailori, qe pa arrit mire , me pret me keto fjale:
- Degjo tiiiiii.... s'e mos e merr per loje kete ketu, se une s'bej lojra te tilla , aq me teper kur behet fjale per "ligjerata". Ti e din sa te vyera i kam.
Une po ecja mbrapsht nga frika, me rreshqiti kemba dhe desh rashe ne nje si tip humnere. Zgjata doren qe te kapte Salo, po ai ktheu kurrizin. Si perfundim , rashe... eeeeee... rashe edhe une, dihej ajo , te gjithe bien heret a vone....
Si shpjegohet ky menefregizem i Sailorit per jeten time? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ondrra jote shpjegon debilitet te thelle ne venat e tuaFillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] majmuno pse sthu ti mer qe kjo isabella qeka bo si gogoli i dilka te gjitheve ne onder....mo mire eshte me i trem kalamoj tani me isabellen e me i thone rini urt se erdhi isabella........
mu me doli ne onderr si lugat edhe sa nuk i mbusha breket por desh zoti qe ju ndru menja e tha po iki te trem majmunin hirko iher pastaj po ke ty...une ne cast perfitova edhe u mcefa posht kruvatit ene fillova tu knu me veten time ka qefi qe ja hodha bythes per sot....ndersa sot ne darke para se te flej do var nje varg te modh me hurdha qe mos me afrohet se do me boj me infarkt ka mushkria /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]