Endrra me antare te forumit :D

Ema

Goddes
Re: Endrra me antare te forumit :D

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Epo mire e pra, meqe asnji s'paska kurajo me thone nje onderr te vertete, po jua them una timen. Une po hap thesin , ju kujdesuni qe te mos marin udhen arrat .

Isha me nje fushe shume te bukur , ketu ku jetoj( ne purgator me nje fjale), po kjo fusha s'ka as peme e as lule, osht e shtrume me pllaka e me asfalt mo. Kur papritur , tek nji kthese shof ca gjethe jeshile , zgjas icik koken , shof nja dy zambake. Hej bela thashe , nga mbiu zambaku ketu thashe???
Masnaj m'del perpara nji, njoni, he mo... e njifni edhe juve, eeeeee..... shyqyr , ai ishte .I kishte keput keto zambaket , i kishte mbeshtjelle me leter cokullate /pf/images/graemlins/laugh.gif , ene fap mi ngeci ne dore. Une u shushata krejt, robt qe kaloshin anash e rrijshin tu na pa neve , ne qe shifshim njoni tjetrin, zambaket s'po i shifte kush. Sa boj me e puth, fap, zilja qe mos rafte mo ishalla , se kom humb nji mmmmmmmmm.......

Kjo osht...( betohem qe e kom pa me gjithe mend me nji anetar forumi) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Antari qe ke pa ne onderr qeka maskara dhe horr.Nuk di ggjo kush o se ktu ke qitapi s'i del as emer as llagap,po te them ama te mos fli naten vetem.Bli ndonje kukull ne forme urithi qe te trembi te paudhin.
zambaket jane shenje xhelozie sipas meje.Parashikohet nji provim qe do te eci mare po iki te assistentja bjonde.
Sa per njerezit ato jane komuniteti albforumas qe perballe lumturise se tjetrit skermisin dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ema

Goddes

Ondrren e Tushes e shpejgoj neser se qeka komplekse.
Matilda ene tedi zbarzuni!

Goca

Primus registratum

O Eme , mos me ngaterro me munin me se e kom kojshi , a te keqen , po na fut naj ide te keqe ne koke ene po e han shapken me gjithe mend ai pastaj...... /pf/images/graemlins/laugh.gif , a kushedi e haj une prej atij..... :confused:

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
....Luledelja osht Penelja,ihere arrin ta hash,ihere jo se o larg rruga.
Mqs ke edhe ca mbeturina te nje dashurie te vjeter te ka mbetur peng qe s'i propozove Jules.Per kete arsye ajo te urren(veje re mire Kucedren se eshte ajo) :eek:
[/qb]
Grazie per il Suo gentile riscontro riguarda il mio caso disperato.
Julia è cosi bella e cosi rossa da non essere altro che una grande donna. Che non mi sopporta e una cosa normale..... sono insopportabile.(a volte)
Penelen e kena ambasadore n'tok te huj, artiste e avokate (noi dit do na qisi ka birruca), nuk e kena per me e kafshu.
Xhaponezve ja u ashtufsha se na u kan bo si sheqeri per diabetiket.

Ema

Goddes

[qb] O Eme , mos me ngaterro me munin me se e kom kojshi , a te keqen , po na fut naj ide te keqe ne koke ene po e han shapken me gjithe mend ai pastaj...... /pf/images/graemlins/laugh.gif , a kushedi e haj une prej atij..... :confused: [/qb]
Per shapken s'di gjo vallahi.Po qe se osht prej pellushi,bojdeti ose e kuqe ta haje Muni,po qe e bardhe ose portokalli,prej kaucuku ene me rrypa ma mire haje ti...
Gjithsesi venoseni me konsensus,se kshu e kane ca pune!

Ema

Goddes

T'hypi delli italishtes e? /pf/images/graemlins/blush.gif :rolleyes: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

bo ça trishtimi me ra te ondrra xingaros, e tu i shpetu jeten pale! ik ere se s'te vret njeri ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ema meriton nje biskot... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si nuk perto mi goc..me shkrive :thumbsup:

tirana

Primus registratum

halli moj Pashako halli na shpie ne lufte.. Kom fillu me fol shqip ke puna dhe talisht ketuja..
Duhet me u lon forumi ca koh... ose puna ..(zgjidhja dyt me entuziazmon)

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Penelen e kena ambasadore n'tok te huj, artiste e avokate (noi dit do na qisi ka birruca), nuk e kena per me e kafshu.
[/qb]
ene iher qe shpresova , s'duli gjo..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Emaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

.....amon mi shyqyr qe paske ardh' se kom pa i onderr t'keqe me kte gjumin e masdites....epo s'guxo robi me myll syte 5 minuta se juve te dilni n'onderr..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isha tu dale ke dera shpise...shpia nuk ishte e imja se un' rri n'pallar e ajo ishte shpi private me pllocat e lyme me gelqere (une e kom vdekje gelqeren)....zgjata komet me vesh kpucet...kishte vetem nji pale....ato ishin nji plae galloshe qe ishin te shkyme....thash po kthehem po s'mundesha se me kish shku menja per qershia...hej zot thash...ku ti gjej une tashi gjyshes qershia n'dimer....vesha ato kpucet e shemtuta e dola ke rrugica.....ishte nate....u nisa ke pazari i ri...ishte larg shume....kuptova qe jetoja ne nje qytet tjeter...filloi shiu....aty pari po kalo nji limuzine...desha me u mcef se isha bo si leme dhe me vite turp ka kpucet po ishte tha bari e driza nuk kishte....naloi limuzina dhe po hapej dera.....c'te shof :eek: ......m'doli gjumi.

A thu jam rond shume mi???!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

tirana

Primus registratum

[qb] ene iher qe shpresova , s'duli gjo..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos u tall me plakun thojn se te ze syt.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mroma Ondrimatar ne Ondrimtare! Une vdes per ondra por po pertokam me i lexu se kom harru syzet ciper gazetes, kush do dali vullnetar me i bo i onder t'modhe qe ti mshtjelli gjith kto ondrat e vogla?

Meqe ra llafi sa per sqarim, osht llafi per ondra me sy hap apo me sy myll?

alinos

Forumium maestatis

Un kam pa n'anderr sikur LR-ja me knote i kange:
Sa e mire qe je ti moj Zenepe

Un ngulsha kam e i thojsha se s'jam Zenepja :mad: , po ai vazhdonte /pf/images/graemlins/frown.gif

Si i behet?!

:confused:

p.s. Ai ud lav tu si mis kervi's eksplleneishen /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]

p.s. Ai ud lav tu si mis kervi's eksplleneishen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
... s'te paska shpetu dhe kjo mi :thumbsup: !!!! Ah, c'paske qene !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk mi pe syt si i kisha si te maces, dhe n'errsin shofin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ket avatarin tat t'ri do e shof sot n'anderr, se kam qy qpar qe e kqyr e mazallah se e murr vesh :confused:

gjekec

Primus registratum

who is miss kervi :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Kam pa njonin, nga keta monstrat e AF, Ua mami, ne endrra u dukerkan me te bukur :eek:

Po e le me kaq, e nuk po jap detaje se mos i ngrihet menja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ate po mundohem te zbuloj ne une kusho. /pf/images/graemlins/wink.gif

vej bast qe jastiku ta rrasi direkt ne grusht eeee?-Mai senza il mio permesso... :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

U ngjira tu te thirr ne chat mo kusho kusho ti hic... [/qb]
Ehuuu, ve bast qe nuk me ke thirrur asnjehere ne emer, kushedi sa veta therrasin kusherinjte andej nga chati /pf/images/graemlins/smile.gif

jastiku s'me beri gje, por me dogji endrra qe mbaroi aq shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif hajt mo, mend per here tjeter i thone ketij llafi. Pastaj, kushedi se sa vone ma jep ti permesson per te puthur cupkat /pf/images/graemlins/laugh.gif