Endrra me antare te forumit :D

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Endrra me antare te forumit :D

Hanino, ri re rehat se t'futa nji te pame n'onderr mu tashi !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe ja se mos harroj :

Ngjarjet zhvillohen ne Brazil. Alinosja me dukej e nxire si cokollate zviceriane, veshur nje kostum ne forme gjetheje jeshil percellus, dhe me nej bisht palloi nga mbrapa qe i shkonte deri ne lartesine e kokes. Hipur mbi kurriz te nje elefanti, kendonte " jam jam e mire - s'jam s'jam e mire - edhe ne jam e mire jam per Cunin time /pf/images/graemlins/laugh.gif " !!!!

Majmuni Hirko vinte verdalle me nje nje gajde dhe veshur me lekure dy rripa /pf/images/graemlins/laugh.gif (para - mrapa) dhe i shoqeronte ritmin...

He tashi ... po ksaj cti thuash ... Goce mos ke noi rruge mojjjjjjjjjj ???

gjekec

Primus registratum

E sigurt qe eshte nje jave ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Hmmmm..... krrrrrrr..... ncncncnc.... uffffffff.......pafffff ....... klluq.... berrdam berrrdum ...... iuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........

BOOOOOOOOOOOOOM........

Qe keshtu , s'keni turp, edhe tek ondrra ime jeni fut tu bo thiatro..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Hanino, ri re rehat se t'futa nji te pame n'onderr mu tashi !!!

Dhe ja se mos harroj :

Ngjarjet zhvillohen ne Brazil. Alinosja me dukej e nxire si cokollate zviceriane, veshur nje kostum ne forme gjetheje jeshil percellus, dhe me nej bisht palloi nga mbrapa qe i shkonte deri ne lartesine e kokes. Hipur mbi kurriz te nje elefanti, kendonte " jam jam e mire - s'jam s'jam e mire - edhe ne jam e mire jam per Cunin time /pf/images/graemlins/laugh.gif " !!!!

Majmuni Hirko vinte verdalle me nje nje gajde dhe veshur me lekure dy rripa /pf/images/graemlins/laugh.gif (para - mrapa) dhe i shoqeronte ritmin...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Isabella une kete enderr e interpretoj keshtu:

Hanini ka me verte rruge,e ka te gjate fare,i here thote me i rane nga Kroacia,ihere mes per mes detit.Ka hall te madhe se mqs s'ka letra do duhet te paguaje 3000$ nje kusheri te larget te babait.
Ne brigjet e Brindisit do e kapi Financa e do ta kthejne mbrapsht.Per kete arsye intimo i ri ngjyre gjethe vjeshte me nuanca lejla do i laget rruges(nga uji i detit).
Per Majmunin parashikohet nje e dehur tape te bari perballe shtepise.Nuk di se pse pi....
Kur te dale prej barit do e sulmojne tre shqiptare duke mos e dit se ky osht tironc.masi ti morrin edhe xhupin Muni do vrapoje pas styre e per ti gjujt me rryp do i bin xhinset duke met vec me tangat e Putrakut me tiger.
Policia ka me lajmeru Putron me e marre ne shpi.I t'pame qe i ka morre mceftas tangat Putaku do i fusi ene i t'rrafme nga ana vet.
Kshu Muni do kerkoje anticipo me blet rrobe.
Alinose provo provo se ishallah del nai gjo amin o Zot i modh!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga SuperNigga:
[qb] E sigurt qe eshte nje jave ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
2 vjet /pf/images/graemlins/tongue.gif ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Ema si qekemi ne lal per ket pune :thumbsup: !

Ec e bojm biznes me pare - une shof e shpik ti perkthe e mush men'jen robve !!!!

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Hmmmm..... krrrrrrr..... ncncncnc.... uffffffff.......pafffff ....... klluq.... berrdam berrrdum ...... iuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........

BOOOOOOOOOOOOOM........

Qe keshtu , s'keni turp, edhe tek ondrra ime jeni fut tu bo thiatro..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kjo nuk esht thiatro goce, eshte reality show :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Isabelle une kam pare nje enderr llahtar fare:

Isha ne dhome duke bere gjimnastiken e mengjesit.Normalisht isha shtrire perdhe me 2unlimited po perpiqesha te beja sparkaten,edhe 4 pellembe me mungojne dhe e bej mire fare /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Kur bie dera,une kujtoj se eshte shoqja e dhomes edhe them me ze te keput fare nga sforcimi:Hyyyyyyyyyyyr...eh...
Kur c'te shof:
balle perballe me mua,ne dere ja beh Blendi.Nuk u cudita se ishe ai,se ai vjen shepsh ne dhomen time,por me cuditi se c'kish veshur:
Lart ishte zhveshur,kishte vene nje kapele republike ne kohe,ngjyre gri dhe shume te madhe qe i binte mbi vetullen e majte qe e ngre perhere lart dhe kish vene nje pale syze Gucci nga ato te medhat me skelet te verdhe.
Poshte kishte veshur nje plae si benevreke,me lule portokalli prej leshi te punuara me dore dhe shapka te kuqe flake me nje rryp.
Ne fytyre i ndrinte nje buzqeshje.

Une si isha ne pozicion sparjkate u hodha pupthi lart edhe nderrova muziken.Vura In the death car!

Nderkohe qe po i afrohesha Blendit,ja beh ne dere Albana.Nuk trokiti fare,erdh aq papritur sa s'me la as kohe te perkedhelja duart e Blenxhos.Ishte veshur me body te kuq lekur,cizme te zea gjer te gjuri dhe me nje kamzhik llahtar ke dora.
na lidhi te dyve te krevati im,Blenxhon e zhveshi fare.Une mbylla syte nga lemeria.Pastaj na fshikulloi mire e mire,mori ne krahe trupin e gjakosur te Blendit,ja mbeshteti koken ne kraheror dhe i tha:-Me fal shpirt!

Pastaj dolen kurse une u zgjova e tmerruar.

C'do me thene kjo moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: :confused: :confused: :eek:

Isabelle

Valoris scriptorum

Onderr me Tranofilen !!!

... e shof vesh me te bardha tek klinika vet mu ke mesi parkut. ( Ata kane heq kjoskat po klinika aty qeka :eek: ). Perjasht' shof nje varg cunash te veshur letshem - po letshem fare ama !!! Shof kaisha pantallonash te hudh sa anej knej... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mas i cike dalloj nje pankarte te modhe qe thote " Vaksina ktu - BADJAVA !!! Hyni mrena te bome gati /pf/images/graemlins/laugh.gif " !!!!

Nderkohe shof Super**** me pantallona ne dore qe i bie deres me grushta shume i revoltum. Dicka duket i ka bere reaksion... :eek:

Ema si sqarohet kjo...

Ema

Goddes

Super*** ka nji hall te madh.O noi pune qeveri po ma shume ka mundsi pune tokash.Ka shume mundesi qe te mos i japin tapine per tokat e stergjyshit ne Maqellare.
Tranny e ka keq punen.Per dy dit ose dy jave do i vije nji pako nga jashte(gjasme dhurate).Pakoja do kete nji lloj embelsire qe po ta haje do i bohet magji.
Cunat e vesh letshem shpejgojne imagjinaten e shfrenuar te tranny-y qe mezi pret rastin te ikin prap ke restoranti per me fjet me dy cunat(masi super*** t'i kaloje dhimja).
Pastaj ka edhe nji hollsi tjeter qe te perket ty:per ty kjo enderr eshte teper domethenese e do do te thote se i dashuri yt do nje tjeter.Mbahu:Tjetra eshte mashkull!

Mos e vrit menjen fare,po deshe kalo nga lagja ime te hajme fara luledielli te heqesh merzine. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Talk about "personality" :eek:

Boll mi ti me ondrra me sy t'haprru kshu. Tregoi ondrrat me verte....ose vish kpucet ne vrap ke Thiatro....dhe mos harrosh bluzen ket here se do na ngatrrosh trupen...

Gjithashtu

smilies-7297.png

Isabelle

Valoris scriptorum

Ema me dy fjale per ondrren tate (ose icik me shume lalfe /pf/images/graemlins/laugh.gif )...

Ty i her te paska ngel merak qe nuk ke shku ne rreth fiskulture, dhe qe rrezik te paska dal simetri i pare i fiskultures 9 e 1/2 mu prej asaj sparkate. Goce shtriqu dhe i cik se vallaj deri sa ta qisesh 10 me men'jen tate, njashtu do perpelitesh me ondrra !!!!

Blendi gjithmone ka patur deshire te behet kryetar partie - ndihmes i Namik Hotit mundesisht... nuk i eci se qe kur filloi te merrej me aktivitete dytesore (bota e femrave, qejfet, seksi e me the e te thashe) , keshtu nuk arriti ta realizonte asnjehere si qellim.

Albana dilka e frikshme :eek: :eek: :eek: me ca deshira makabre qe me drodhen dhe mu ktu jo ty aty qe te qeka marre fryma... megjithate ideja eshte qe mos mbaj ne shpi sido qe te jete per ca kohe asnje lloj litari me te gjate se 25 cm se goce nji gjo do boka vaki...

Perfundimi : ju te tre keni deshira per sex me krype (sex-i kryptonic ishte ky /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe te tjera e te tjera si keto...

Hiqni pishmanlliqet !!!

Ema

Goddes

Doktorresha pikes i ke rone!

Une po vi neser se sot mu bone bythet me forme karrikje...
/pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Ema e veshur me te bardha,kembezbathur me floke krejt te lagur ne nje tynel te zi pise,ecte me koken varur dhe sec kerkonte.E pashe dhe i thira po pa ze.
-C'kerkon?
-Nuk e di-tha
-Dashurine?
-jo nje tharse flokesh.
-aha.e shikoj je qull.
-jo-me tha-ke idene.e dua te ngroh kembet.
-mire i thashe.-ec drejt ke semafori kthehu majtas.Tanofilen aty e ke.

TranofiljA

Primus registratum

Tanofilja aty ishte. Dukej qe dhe ajo dicka po kerkonte...Ema i afrohet
-..dhe ty te paska zene halli mi
-..Gjithmone kshu ma bejne-u pergjigj Tanofilja-çorbe ma bejne. Nuk eshte dhe aq e veshtire!!!
-..Ke pare gje ndonje ngrofse komesh ti mi?
-..po...Isabelle mund te te ndihmoje. Na ket celularin dhe shiko se e ka numrin nen emrin "Miss Kervi"
-..po ti c'po kerkon?-pyet ema dhe me nje dore kap floket e lagura dhe i fut nje te shtrydhme dhe gjithe uji ra mbi nje fole milingonash. Ja kshu nisi permbytja ne ate qytet te vogel..
-..Mu me ka hum R-ja....nuk po e gjej dot-u pergjigj Tanofilja...dhe nje pik loti rrodhi dhe si per inat ra po mbi folene.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ondrra t'tilla pafsh per her jarebi, me Mun gjithmone tuj m'ardh perqark kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif
(s'ka rendesi nese eshte ky i forumit apo noi tjeter i te se njejtes race /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ema munohu dhe ca, munohu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Una kam pare ne enderr Lr me kordelen :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Paske bo sevap mo o matilda..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UN e kom Pa i Onderr po nuk e them se o me Ngjyre roze . Jo t kuqe po roze... Po ishte shume e bukur dhe kur u cova ka gjumi u shtriva prap t shifsha ngjyren :tipsy: e dyte ...

albana

Lara Croft

Tregoni endrrat se ua shpjegon Ema me gjysem cmimi ne kete sezon se osht me oferte /pf/images/graemlins/laugh.gif