Endrra me antare te forumit :D

gjekec

Primus registratum
Endrra me antare te forumit :D

<censored> /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash: :rolleyes: :confused:
help.gif

Ema

Goddes
Re: Endrra me antare te forumit :D

Foooooooooooooooooooooool! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Me fal, me duket se qenkam pozicion jashtloje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une kom fryke shume ka kjo tema......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

ueeeeeeeeeeeee si me ke dale me ket teme !!! Si me me pas pa ti ne enderr mu qe shifsha ondrra... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ta them une nje bicim end'rre qe kam pare para ca netesh : pashe Albanen qe i kishte bere floket me nuanca blu dhe pika te verdha. Kembenglute qe do hapte nje biznes /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe per cudi mbaj mend qe zinte ne goje emrin e Blendit... :eek:

Kur une e pyeta ku do i gjente leket si fillim me thote " he mi se rrjepim ATA... nuk i gjen gje"...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush do te na i shpjegoje vetem ... ?

Ema

Goddes

Ua shpjegoj une mi edhe pse duhet ta bente ky superjevgu /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Albana ka ndermend tu ftoje per darke ne nje restorant lluksoz:
Ne darke do jene:tranny.Izija,Super***,Blenxhi /pf/images/graemlins/tongue.gif ,Pilgrimi.
Aty nga mesi i mbremjes,pasi te keni porositur vere te bardhe dhe arragosta Albana do largohet per ne banje,e mqs gocat hikin dyshe do e shoqnoje Izabella.
Pas dy oresh te tjeret do kuptojne se ua kane futur.Blendi do thote se pa dashje ka harruar portofolin te canta e Izy-t dhe si perfundim llogarine do e paguje Superi /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Nga gzmimi Blenxho qe ja "futen" Blenxho do qerasi me kafe te shkurter Albanen edhe Izabellen:p!

Ema

Goddes

Kurse floket nuanca blu me pika te verdha do te thone se Alobana thur endrra seksuale per shitesin e zambakeve te ketij tipi:
Nate,nje barke ne liqen,ca yje....edhe pastaj....

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema, vallaj te cdo gjo me kish shku men'ja ama ktu jo :thumbsup: !!!!

Ke harru vec Tranofilen - shif se e le vetem n'tavoline !!!!!

Vetem kam nje hall : mua me dukej pune te marrme e te dhonme - dicka i kish premtu Blendit ajo, edhe pse perfundimi qeka qe ajo do tja fusi atij /pf/images/graemlins/laugh.gif (te futme per mire )...

Cfare mund ti kete premtuar Blendit ajo valle ... ?

Kam pa edhe nje tjeter po ka i cik subjekt ciklamin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta kallxoj ... ????!!!

albana

Lara Croft

Iziiiiiii!Mblidhi merimagat!C'jane keto endrra qe shikon :eek: Dhe kush pa,Albana biznes!Falimenton qe pa filluar.
Ema une nuk njoh shitesa zambakesh.Jam kundra prerjes se luleve ne menyre absolute,e theksoj, lerini lulet te jetojne katila /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: Gjithashtu jam kundra cdo gjeje romantike qe te deh trurin dhe te verbon.
Si Peci kondra po me duket vetja tani :rolleyes:

albana

Lara Croft

Blendit i kisha premtuar dicka ne lidhje me tangat e Izit po keto muhabete jane per ke thiatroja jo per ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Goce mos m'bertit kot !!! Sipas teje u dashkan pa ondrrat me manual n'dore /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Tashi qe ate shitsin e zambakeve e ke gjujt pranoje se kte e dine te gjithe ke serat ku mblidhen lulet !!!!

Plus ti gjithmone i ke cepat e takave me balte !!! Mbaje !!!!

Ema

Goddes

Meqe Albana ben sikur urren gjerat romantike po e themi te verteten:
Premtimi qe ajo i kish bere Blendit ishte se do ta linte ti puthte floket blu(prandaj i leu ashtu floket) dhe se do ti huante nje here protezat e preferuara me dhemballen e syut prej floriri si dhe tangat e kuqe te Izit,qe pati vesh naten e viti te ri(sa ti shifte edhe pastaj me vrap ne ven).....

Izabelle jepi ihere me ciklaminin ti...
shpejtooooooooooo...

P.s:me meti pishman ajo ondrra e Superjevgut.

Nderkohe qe Tranny ishte ne Tavoline me cunat Pilgrimi i kerkoi qe ate nate ajo te flinte ne mes te Pily-t edhe Jevgut....
Tranny po menohet me pranu a jo....

Pas goditjes se rende qe mori Jevgu me duket se ka perfundu te krevati i Pilgrimit /pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

Emrat nuk thuhen ke ondrra ime :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif . Pilgrimo s'je ti plako chill /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Izi do te te kallzoj ke mami jot qe ben keshtu ti /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/blush.gif Edhe ty Ema po s'ta gjej dot mamin :rolleyes: :mad:

Ema

Goddes

Cuna ene goooooooooooooocaaaaaaaaaaaaaaaa:

Me ne fund,e binda Super*** te me tregonte ondrren e vet e cila kishte qene si me poshte:
Superi kishte dale xhiro nga tregu fshatar,i here menonte me ble djathe te bardhe ihere jo.Ne mendime e siper i del perpara Albana qe kishte dale per te nxjerre shetitje qenin.
Mirepo icik nga era e rende e gjizes,icik nga pagjumsia ene icik se Albana po e zgjaste si shum muhabetin me Superin qenin i kerceu nervi dhe iu hodh me vrull Gjekes mu te ai vendi duke e kafshuar fort.Aq fort saqe tani qe po e tregoj po me vjen te qaj.
Albana e shkathet si eshte mori Motorrin e saj Harley,e vuri Gjekn para dhe qenin e lidhi tek doreza qe ta bente rrugen me vrap per denim.Nje te arritur ne siptal pane se kish shume rradhe.Albana atehere u drejtua nga shtepia.
I lau plagen Superniggas,e fshiu,e pastroi me alkol,i dha nje tetracikline per kundra-infeksionit dhe me pas e shtri ne shtrat.Nga lodhja e zuri gjumi ne karrike dhe ashtu neper gjume iu fut ne krevat Super***,i cili aq priste dhe......
dhe.....

Kusurin merreni me mend(prandaj eshte censored endrra).... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Albana na mi lal se onderr pashe !!! Edhe kjo e jotja s'ishte gjo hic se shif tashi ti ca kom pa une per vete !!!

... isha ke ballkoni i shpise se komshiut Blendit(jo ke shpija e Blendit eeeeeeeee). Blendin e shifsha nga xhami te shtrime tu flejt. Me vete thashe " fuksi, s'qeka mulu me carcafet qe i qendisa vete. Paska akoma kto me flutra dhe temina qe i ka fal Pilgrimi per diten e ushtarit /pf/images/graemlins/laugh.gif ". Var ke dera nga mrapa dallojsha nje fund portokall me pala korenti. Tek pasqyra pashe nje parruke te hedhur pa pike kujdesi :eek: !!!

E ndjeja qe ndersa e shifsha ahu duke flejt si engjell i konsumum /pf/images/graemlins/laugh.gif , me shkojshin ca drithma neper trup si flutra flutra.

Megjithate hezitova ti shkoja tek dhoma direkt. Me pelqete ai ballkoni komshiut. Nderkohe degjoj zhurme... Albana del nga poshte krevatit Blendit dhe veshur kish nje T-shirt te gjate dhe strece lejla. Ajo me dallon dhe me ngul syte...

(vazhdon ne numrin e ardhshem )

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Izi do te te kallzoj ke mami jot qe ben keshtu ti /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/blush.gif Edhe ty Ema po s'ta gjej dot mamin :rolleyes: :mad: [/qb]
Mamin e Emes ta gjej une, ti vec bej gati mesazhin se ja shkul vet veshin ajo pastaj!

gjekec

Primus registratum

Albanen e kam kindof patriote nga krahina e massit, s'na e lejon edukata :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif mos u frisko as ti lal, hmmmm.. i can't give clues sorry. Tashi m'lini rehat t'lexoj cik kto endrrat tuaja edhe flasim kur te piqen prap rrushte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

Ema

Goddes

..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shif nalt mi shif!

albana

Lara Croft

Pse ne gjithe endrrat shikoj emrin tim :confused: Bredh enderr me enderr une prandaj mezi gdhihem ne mengjes nga lodhja :rolleyes:
Gjeke c'a thote Ema keshtu per ate endrren tende?S'ke faj qe je trembur kaq shume!Veglen me alkool :eek: Do ti duhet nje jave ti dale e djegura.hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif