Endrra-Kurva e Realitetit

Ema

Goddes
Endrra-Kurva e Realitetit

Tit i huazuar nga sofia....
/pf/images/graemlins/smile.gif

kam pare nje enderr....
gjithmone te njejten enderr shoh s'po e them fare /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum
Re: Endrra-Kurva e Realitetit

kurse une pashe para nja tre netesh qe arrita ta hap faqen e albforumit:)
Ja ku erdha...

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif
Af-se i shkon buzeqshja vesh me vesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
Af-se i shkon buzeqshja vesh me vesh /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kam pare enderr shume te keqe,kam pare veten zhveshur(kjo eshte hall me duket) edhe kam qare shume...jam zgju me nje ndjesi humbje dhe trishtimi qe s'e keni idene... /pf/images/graemlins/frown.gif

Sofia

Primus registratum

Mund te interpretohet si hall...mund te interpretohet si nje pozicion kompromentues. Por perderisa je zgjuar me ndjesi humbjeje (dukeshin rrobat gjekundi ne horizont?) hm...
Detajohu dhe pak me shume...nqs. vertet te intereson pikepamja ime:)

Ema

Goddes

Isha te dhoma e gjyshit tim qe ehste gjalle akoma.Dhoma ka dy krevate une isha te ai afer dritares dhe isha gjysem zhveshur.E pashe veten te zhveshur dhe u vesha.
Pastaj hyne njerez.Nuk njifja asni nga ata.Ishin te gjithe cuna dhe u ulen nga ana tjeter.
Pastaj hyri dikush qe njof edhe u zume /pf/images/graemlins/frown.gif !

S'e di di qe jam zgjuar shume e merzitur... /pf/images/graemlins/frown.gif

abel

Primus registratum

....sometimes we're in love, and later we see that we're alone, what can we do??? I have been in love some years ago and i thoght it will be the one and only, but it wasn't meant to be this way, because sometimes,i think now and i say to myself,that i was in love with the image that it was me who created and it wasn't real,but it was the way i wanted to be. Anyway i think that love exzists and will be here in earth to save us. Une do te vazhdoje ta perkedhel ate ne faqe /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Sofke te kam pare ne enderr. E qe thua ti, me kishe nje pm te gjate te gjate, ku cdo paragraf kishte nje titull ne bold, por vetem bashketingellore te tipit dghj. Nisa ta lexoj une, qe thua ti, dhe duke zbritur me kursor poshte, me nderrohet mesazhi. Ato qe po me thoje ishin mjaft serioze, se po te lexoja me vemendje. Kthehem tek koka e mesazhit dhe nuk ishte me letra jote po nje budallek me oke, te cilit une i kisha kthyer disa here pergjigje.
Kjo enderr u pa para se te prishej ky i flamosur, po s'kisha si ta theshnja.
Po pate gje per te me thene ma thuaj se me ka ngel merak. /pf/images/graemlins/wink.gif
simply me: alinos

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Isha te dhoma e gjyshit tim qe ehste gjalle akoma.Dhoma ka dy krevate une isha te ai afer dritares dhe isha gjysem zhveshur.E pashe veten te zhveshur dhe u vesha.
Pastaj hyne njerez.Nuk njifja asni nga ata.Ishin te gjithe cuna dhe u ulen nga ana tjeter.
Pastaj hyri dikush qe njof edhe u zume /pf/images/graemlins/frown.gif !

S'e di di qe jam zgjuar shume e merzitur... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
nga ata cunat njeri isha une /pf/images/graemlins/wink.gif (me kujtohet ema) /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

une pash nej enderr sikur isha njeriu qe kishte me shume aftesi konceptuese se te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Lol Shiu!
Nuk ishe ti mer jo.
Leihere qe edhe Mister bota te kish qene aty s'me hynte ne sy...se ashu ishte puna /pf/images/graemlins/wink.gif !

Sofia

Primus registratum

Ema, ate enderren tende nuk di nga ta vertis...di vetem te them qe lakuriqesia eshte e lidhur me turp, ankth...rrezikshmeri...
Nje keshille: Ndryshoju pozicionin kembeve.

Ndersa ajo e peshkatares shalehapur:) hm....varet se cfare simbolizojne shkrimet, ose mendimi im ne pergjithesi, per ty. Ndoshta dhe jo...nuk e di...sidoqofte, nqs. i konsideron si me peshe, atehere transformimi i tyre ne nje dicka me permbajtje siperfaqesore tregon nje aspekt te paparashikuar timin. Diagnozen e bipolarizmit ma kane bere dhe ca te tjere (askush nepermjet enderritjes ama)...kot s'e quaj futbollistin shpirtin tim binjak!
Ose, ku i dihet, mos qe ndonje thirrje e permallosur...?

Erka

Primus registratum

Kam pare shpesh ne enderr sikur bej dashuri me femra. Usually I am on top kissing them while keeping my eyes closed, but as soon as I open my eyes I see my face; thus the one being kissed is me (by me?). That's when I change postion meaning that all in a sudden I am the one on the bottom but this time I'm being kissed by a guy...Sofia, si do e interpretoje kete enderr?

Sofia

Primus registratum

Cfare shije te le enderra pas zgjimit? Nderkohe qe je duke puthur veten me sy mbyllur, je e ndergjegjshme per ate qe po ben?

Erka

Primus registratum

Jam e ndergjegjshme per faktin qe jam duke puthur nje femer, por pa e ditur qe ajo jam une. Nuk e puth ne buze, por ne qafe e poshte. Ndonjehere i hap syte e i shoh gjoksin, po asnjehere fytyren.

C'shije me le? Ndihem e terrorizuar qe ndoshta jam lesbike /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Ka peshe zakonisht, ose me mire me ngjall kuriozitet e me stervit mendjen. (ndodh gjithnje e me rralle kohet e fundit, njerezit jane bere te parashikueshem.)
Me ka nel ne mendje se do me thoje dicka. Kerreje nje cik koken se mos te kujtohet. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ej se mos harroj, rralle shof endrra, zakonisht paralajmerime per reziqe, apo mundime te gjata, po deri ke vegjenca me duket i cik e tepert.

Kordelja

Valoris scriptorum

Me mire te mos ia dish kuptimin endrrave se behesh me fiksime, une kur shkoj ne banje ne mengjes me kujtohen dhe trembem per ate qe mund te me ndodhe, e keshtu behem me fiksime gjate dites.
Degjoni mua, i lumtur ai qe s'ia di kuptimin dhe me i lumtur ai qe s'i mban mend fare. :sleep: