Emra Shqiptare

Guest
Re: Emra Shqiptare

Emrat me te bukur per vajzat jan LIRIDONA, FITORE Dhe VIOLA dhe pr djal VALMIR, LISI,SHKEMBI

Guest

Dhe Emra te tjer: VALDRIN, DEMIR, BERAT, VALER, EDUARD, TONI, ARDIAN, ARION, MIRON, LUMI, LABINOT, VETIM, BLEDI, DRILON, LION....
per vajza: FOLETA, LULVERA, BELINDA, ZARANIKA, MONIKA, RINESA, RINA, MJELLMA, LAURA, SARA, ANTIGONA, NORA, LINDITA, AJTENA, SAMIRA, ALISHA, SARANDA, NERTILA, MAILINDA, ALTINA, BLERTA, SIHANA, JEHONA, MISKA, FILLORETA, SARINA, ERMIRA, LORANA.....

Guest

dhe emri HEROLIND,esht teper i mir!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

si emra shqiptare mua me duken vetem arber e arberesha,alban e albana,shqipe e shqyp,etjjjjjjjjjjjjjjjjjj(s'di me))) :goofy: :goofy: :goofy:

Guest

Pershendetje kisha shpreh deshire ne rast se ka mundesi qe ta shtoni edhe emrin SEFER - eshte nje emer i lashte i nje luftetari shqipetar nga trojet e Kercoves me gjegjesisht nga fshati Zajaz.
Ju faleminderit shume...
Me respekt Burimi
burim.m@isic.org

Guest

Fillimisht postuar nga Anana:
[qb] Sec jane ca andej nga fshatrat. Megjithate ne ditet e sotme edhe andej po shkojne drejt Amerikes se po i quajne kalamajt Xhorxh e ca emra qe s'te shkon mendja fare.

Po kur benin nga 10 kalamaj me perpara i vinin ca emra shpejt e shpejt edhe s'pyeste njeri se e kishte emrin bebi Shaqir apo Shakir.

Une kam 6 teze. Nga ato njera quhet Hume, nji Ike e nji Bike.

Nje here gjyshja me tha qe Gjyshi ua vinte emrin gocave sapo lindnin pa u mendu fare. Edhe gjyshi qe analfabet... [/qb]
Te kuptoj sepse dhe une kam 5 halla dhe 1 xhaxha po ktej nga une qe me bukur se vinin komshinjt e i venin emrat kelamajve. Shyqyr im ate pati fatin te ishte i pari dhe ia vuri emrin e jema.Aktualisht jane kto i klam renditur sipas moshes nga me i madhi te me i vogli:
1. Fatmir (im ait)
2. Lumnije
3. Ylvije
4. Lejla
5. Vloleta
6. Mehdi
7. Felek

Guest

Fillimisht postuar nga <JaM_VlOnJaTe>:
[qb] ENKAND. Emer mashkullor me 'E' [/qb]
Duhet te ishte Erkand po hajt se injoranca ben te veten!

Guest

Kam nje simpati te vecante per emrin Aurora /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj me pelqejn klea, dea, adit, reisa,gerta,iris, sandra, klara edhe andrea.
Emra djemsh per pelqejn Aldo, antonio ( couse of antonio banderas /pf/images/graemlins/laugh.gif ) edhe klodi /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

ju lutemi te na jepni spjegim mbi emrin e mesiperm
NOSH

Guest

Gjuha e pasur shqipetare e perbere nga 36 shkronja nje nga te vecantat ne llojin e vet,ben te mundur formimin e shume emrave!Ketu jo vetem ato qe ekzistojne,,,por edhe kombimine te ndryshme.Ia futa kot me duket,,,sepse nuk e di nese kuptova temen apo jo:) :book:

Guest

OLTI. FIS ILIR QE JETONTE NE RAJONET MIDIS ELBASANIT DHE OHRIT.

kesi

Primus registratum

Mua me pelqejne vetem emrat shqipetare edhe pse vet se kam te tille... po ca ti besh paraardhesve...
Sidomos Beni, Enverina...Nuk e di Andi eshte shqipetar apo jo???

Guest

mungojne keto emra tek fjalori (me falni per shqipen por jetoje ne itali prej vitesh dhe nuk kam bere atje asnje klase!):
klara, klada

P.S.Vazhdoni keshtu(??)! jeni shume te nevojshem per ne shqiptaret e rinje te emigruar per te mesuar ndonje gje per shqiperine (si Historia dhe kultura, letersia..)

olti

Neo

Cdo emer qe kane njerez me kombesi shqiptare behet automatikisht emer shqiptar?!!

LAT NAM!

olti

Neo

Fillimisht postuar nga <OLTI>:
[qb] OLTI. FIS ILIR QE JETONTE NE RAJONET MIDIS ELBASANIT DHE OHRIT. [/qb]
Ku e mbeshtet kete ti?! Se gjithmone kam dashur te di se nga vjen ky emer?! :rolleyes:

Guest

Me ben pershtypje qe emri Arta nuk eshte. Ekziston nje emer 'Arte' po nuk e di nese eshte i njejti.