Guest
Re: Emra Shqiptare
Emrat me te bukur per vajzat jan LIRIDONA, FITORE Dhe VIOLA dhe pr djal VALMIR, LISI,SHKEMBI
Emrat me te bukur per vajzat jan LIRIDONA, FITORE Dhe VIOLA dhe pr djal VALMIR, LISI,SHKEMBI
Te kuptoj sepse dhe une kam 5 halla dhe 1 xhaxha po ktej nga une qe me bukur se vinin komshinjt e i venin emrat kelamajve. Shyqyr im ate pati fatin te ishte i pari dhe ia vuri emrin e jema.Aktualisht jane kto i klam renditur sipas moshes nga me i madhi te me i vogli:Fillimisht postuar nga Anana:
[qb] Sec jane ca andej nga fshatrat. Megjithate ne ditet e sotme edhe andej po shkojne drejt Amerikes se po i quajne kalamajt Xhorxh e ca emra qe s'te shkon mendja fare.
Po kur benin nga 10 kalamaj me perpara i vinin ca emra shpejt e shpejt edhe s'pyeste njeri se e kishte emrin bebi Shaqir apo Shakir.
Une kam 6 teze. Nga ato njera quhet Hume, nji Ike e nji Bike.
Nje here gjyshja me tha qe Gjyshi ua vinte emrin gocave sapo lindnin pa u mendu fare. Edhe gjyshi qe analfabet... [/qb]
Duhet te ishte Erkand po hajt se injoranca ben te veten!Fillimisht postuar nga <JaM_VlOnJaTe>:
[qb] ENKAND. Emer mashkullor me 'E' [/qb]
Ku e mbeshtet kete ti?! Se gjithmone kam dashur te di se nga vjen ky emer?!Fillimisht postuar nga <OLTI>:
[qb] OLTI. FIS ILIR QE JETONTE NE RAJONET MIDIS ELBASANIT DHE OHRIT. [/qb]