Embelsirat

gangsterja

Primus registratum
Jane shume te mira,por ama duhet te bejme kujdes me to...
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...06985227_228169190226_22663078_75372316_n.jpg
Omlete me domate.
Nevotiten;
4veze,
4domate,
1qepe,
vaj,
kripe dhe pak sheqer.

Pergatitja;
Omleta me domate pergatitet si omleta e zakonshme,por me pare pergatiten domatet.Domatet qerohen me nje thike te mprehte,priten rriska-rriska te holla dhe hidhen ne tigan ku eshte ferguar qepa e grire shume holl me gjalp/vaj....

U shtohet kripa,piperi dhe pak sheqer dhe lihen ne zjarr te ngadalshem derisa ta pine tere lengun e te behen si nje salce e trashe,duke i trazuar nga njehere qe te mos digjen.

Pas kesaj pergatisim omleten;rrihen vezet,u shtohet pak kripe dhe hidhen ne tiganin e gjere me yndyre qe te skuqen rreth5min.ne zjarr mesatar.Omleta e pergatitur hidhet ne nje pjate te gjere,siper saj hidhet pureja e pergatitur e domates dhe omleta paloset dyfish.
 
R

rabija

Guest
Re: Embelsirat

SHOKE E SHOQE KAM NEVOJE TE DI SI BEHET REVANIA :book: ---DUHET TE BEJ FIGURE ME VJEHRIN E ARDHSHEM :angel: , CA TE BEJ VDES PER TE BIRIN... :wub: :kiss: E DI NJERI ???


rovonia beht edh del shum e mir se une shum shpesh her i qes ,10 voe dhe 20 lug shioqe i perzien 10 minuta me mikser dhe nuk e nal hiq pastaj i qet 20 lug niseshte dhe
3 lug miell per mos me dal shum e tret dhe kto i rren 10 minuta ,, vqi duhet me nxeh furren shum se pastja si mos esht furr e nxeht te prishet oky klm shuum
 

Hektor12

Locus omnem
Hajde Pallacinka si i thone ketu;
999523_503606206378796_1665813333_n.jpg
 

Hektor12

Locus omnem
Receta eshte;

Ne pergatitjen e kesaj recete nevojiten:
1 veze, 1 gote qumesht, 1 got miell, pak kripe, vajHedhim vezen ne nje tas dhe me pas shtojme ne tasin ku kemi hedhur vezen edhe nje gote qumesht dhe miellin. I hedhim edhe pak kripe dhe e perziejme brumin.E lyejme tiganin me vaj dhe hedhim brumin e pregatitur pak me pare.E kthejme krepen nga ana tjeter me luge ( me mire do te ishte po te dinit te rrotullonit ne ajer), por duhet te jene te kujdeseshem se mos perfundon jashte tiganit).Mbasi te mbaroni e mbushim me cte deshirojme,me cokokrem,me mjalte,me djath e sallam,me recel me cte doni ju?..Ju befte mire.
 

Hektor12

Locus omnem
eee aty eshte stili po si u thoni ju se ne u themi ne diber llallangije, keta ketu u thone pallacinka, me kulture me duket krepe eee ...
 
Top