Eliza Dushku

InaRocks

Primus registratum
Re: Eliza Dushku

o ados ajo eshte aktore shqipetare jo playboy
eliza_wrong_turn%5B1%5D.jpg

eliza_dushku%5B1%5D.jpg

assassino26

Primus registratum

Eshte edhe play boy plako eshte edhe play boy...Kom pa une ca foto te ksaj qe vetem per play boy ishin /pf/images/graemlins/wink.gif

nikson

Primus registratum

po pse e bane supozimin moj,a deshe me nderru vend me te a si? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ...kot kshu po pys edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

supozimin e bana se s'kishte gja televizori, e thash nji rrug e dy pun, po shof se deri n'c'pike e rrejne disa meshkuj vedin /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikson

Primus registratum

qyre edhe telvizori te paska rrejte eh shejtane. /pf/images/graemlins/laugh.gif degjo se spo dalim nga tema, po ti sme the sa me e gjate se ajo je apo edhe ti me shkalle? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

a s'te vje me e puth ate shqiponje aty? e t'vesh doren e djatht ke zemra masnej e t'knosh hymnin.

Danae

Primus registratum

hahahahaha,hahahahahaha
mire ti,po une qe me mend ne kry i them "njenit" qe asht patriot i madh pa njoft e pa dite tha:i marrsha te ligat,e ka pi e zeza manej se mu tekstuakisht njesoj s'ma kish thane hala.

bebi

Primus registratum

vene tullen n'rralle se te aj sporteli atje n qoshe ka me t'dhan info xhevahirja sa t'vijne radha.

me shndet e me lezet.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

nikson

Primus registratum

po kur te shkosh te qoshja ka mundesi qe sme gjen aty se,e kam zakon une hi pa radhe /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu qe ma mire me del para /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

shoku nazir, lexo edhe iher ma siper, se kushedi ke pas syt e palam.
po s'kuptove prep futja murit me kry, se ndoshta ashtu t'vin n'vend /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikson

Primus registratum

ndigjo ma mire po vej krytin tand para e po i bij me kry se nuk du me mu demtu parakolpi /pf/images/graemlins/laugh.gif Kurse emrin e kam Ruzhdi /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

uuu m'fal shoku ruzhdi, kujtova se e ke Cen.
hajt pra se po m'vjen gjynah, a din ca? a ke nga vrep ndojher me hu n'qafe?
jo ee...?
hajt, se ka 1 her t'par per tan :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

:lol: :lol: :lol: :wub: _u :lol: :lol: :lol:

-------------------------

a_w_mo03.gif

nikson

Primus registratum

ja nuk e kam pase rrisk ate pune,pse po pyt apo e ke provu ti eee shoqe nafije? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kam majt njenen ihere mandej nderrume vend e me majti ajo mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ti duhet me e dit mor Cuf se t'zbutet barku ty prej trysnis, prandej lerg atyne punve /pf/images/graemlins/laugh.gif
o zot si s'merr vesht, ta po bahesh me t'kap me mashe :lol:

---------------
child_on_sleigh.gif

nikson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue.:
[QB] ti duhet me e dit mor Cuf se t'zbutet barku ty prej trysnis, prandej lerg atyne punve /pf/images/graemlins/laugh.gif
o zot si s'merr vesht, ta po bahesh me t'kap me mashe :lol:

pse me u kape me mashe moj Hajrije,rujna na zot po sjam fute ne zjerm hala me me kape me mashe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ruje barkun fort ti mos me shiko mu se tapo ne ndodh ndonje send i keq fort /pf/images/graemlins/laugh.gif merr nji thes me krunde e vene te barku me e nxeh se ndoshta te sheron :lol:

bebi

Primus registratum

kam pas n gjimnaz nji presor fiziket me emnin
Ruzhdi m duket se keka yky itu :lol: :lol:
jo jooo, m'duket asht aj ruzhdija q1 ka shit gjela sheqerit, edhe pse taman e ka pas emnin Besjona, shkurt Besa /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------
bells7.gif

nikson

Primus registratum

po edhe une kam njofte nji Hajrije dikur shite qepe ne zdrale me te lire /pf/images/graemlins/laugh.gif ..se si me shkoi ne mend kshu kot /pf/images/graemlins/laugh.gif