Eliza Dushku

Sindroma

lv sx sx
Re: Eliza Dushku

Eliza

lida

Primus registratum

:smash: :angel: :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif oi

holtienka

Forumium praecox

c'mon guys give her a break.
she is sweet she is a good actress dhe mbi te gjitha ajo pranon qe eshte shqiptare, gje qe ne vete shqiptaret se pranojm por ne bote behemi greek or italian.
u go girl

ps: Neo te lutem ku e ke gjet foton e fundit gje shume interesante mban shirt me flamurin shqiptar.

olti

Neo

Fillimisht postuar nga BaBe:
[qb]
ps: Neo te lutem ku e ke gjet foton e fundit gje shume interesante mban shirt me flamurin shqiptar. [/qb]
Keto foto jane pjese nga filmi i fundit i Eliza Dushkut, i cili titullohet "Wrong Turn" Ky film eshte transmetuar deri para disa javeve ne kinemate e USA dhe ndoshta vazhdon ende te jepet.

holtienka

Forumium praecox

e pashe filmin.
lol e kish edhe flamurin shqiptar ke shirt. damn that's a girl.
makes me love even more albania.
thanx neo

SkinArt

Primus registratum

WOW ato 2 fotot me flamurin shqiptar ne tshirt e bene dhe me te bukur sec eshte eliza dushkun fantastike fare.

Florus

Forumium maestatis

kuriozitet: Eliza Dushku ne vitin 2000 bente pjese ne 100 femrat me te bukura ne bote sipas nje reviste angleze (s'me kujtohet emri) me duket se ishte andej nga vendi i 90

p.s. ne vend te pare ate vit ishte J.Lo (viti i 2 rrjesht!) :eek:

Goca

Primus registratum

A ta morte e mira , une po thojsha ku ta gjej naj nji keshtu edhe une.... :smash:

Po mire tani , si eshte puna e kesaj , ka lindur ku?! Prinderit i ka nje shqiptar nje amerikan?! :confused:

Kur u fol nje here per te te nje reviste mu be qefi se thashe , i lumte kesaj aktores se akademise se arteve , arriti deri ne hollywood, po me duket se kjo s`paska qene naj here ne Shqiperi. Ah c`po zhgenjehem tashi. Une thashe shyqyr qe arriti nje aktor shqiptar me ca detin! /pf/images/graemlins/frown.gif

bengu

Primus registratum

me sa di une, babain e ka shqiptar, nenen daneze, po sdi asnje fjale shqip dhe per vete thote: kam prejardhje shqiptare (apo kam gjyshen shqiptare) :shrug:

p.s. detin se besoj se e cau se eshte nga bostoni /pf/images/graemlins/smile.gif

eros111

Primus registratum

ej po une e degjova te sekuenca e nje filmi te fliste shqip(2 vjet me pare) biles e dhane edhe ne lajme qe ishte nje pjese e filmit ku kjo thoshte qe ishte me origjine shqiptare dhe pastaj nuk e mbaj se cfare ne shqip...

mua me pelqen shume per vete :wub:

ERA_NY

Primus registratum

ne filmin NEW GUY e pyesin ate cunin "WHERE DID YOU MEET HER" dhe ai thote "IN ALBANIAN CHAT"
pastaj ELIZA flet shqip i thote atijt "MA KE BORXH" eshte nice movie
.

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ERA_NY:
[qb] ne filmin NEW GUY e pyesin ate cunin "WHERE DID YOU MEET HER" dhe ai thote "IN ALBANIAN CHAT"
pastaj ELIZA flet shqip i thote atijt "MA KE BORXH" eshte nice movie
. [/qb]
ma kalo i xhiro /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

tani eliza dushku ka nje serial filmash qe e transmeton nje nga public chanels cdo te enjte me duket, dhe eshte i lezetshem, por kjo do te thote qe ka marre goxha emer si aktore, se luan rolin kryesor ketu.

DEVIL-girl

Primus registratum

Po te Bufy ca roli luan kjo se sme duket se e kam pare.
Me pelqeu shume aty me ate kanatjeren me flamur, ca filmi eshte ai qe ta shikojme dhe ne ketej??

njoniplak101_akama

Primus registratum

Jo edhe une e kam pare qe e mbante nje T-Shirt me Shqiponje Shqiptare. Jepi pak krah zonjushes se 1 deri ne 10 i jap 9. Sen i forte...hahha

Xhevahire

Primus registratum

Une e kam marak Elizen .
I kum pa krejt filmat ** I ka qit.
Mas shumti e du ne Buffy the vampire slayer edhe Angel.
Kam fotografie sa te dush.
Eliza.jpg

qita une e kum nreq vete ne computer.
Une I jap pi nja deri ne dhet ni 10 se e kam marak shum